Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 c4 comfort plus 112 beygir otomatik dizel aracimi 2 günde sattim. Hatta civic fb7 ile takasladim ama pişman oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesela c5 de ismini unuttugum bi süspansiyon var hatta yenilerinde bu yokmuş, c4 tede bu varmı.
    Bide burda elysee diye bi model görmeye başladım o nedir c4 ten farkı varmı.
    Son olarak geçen bi galerici arkadaşla konuştum , ölürüm fransız araç almam dio. Çözemedim.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Nerden anladınız en düşük kalitede olduğunu? İçine oturdunuz mu hiç? Malzeme kalitesine baktınız mi? Dacia deseniz düşük kaliteli ucuz diyebiliriz de c4 düşük kalite demek arabaya binmemis, hiç kullanmamış kisiye ait yorum demek

evet binmedim kullanmadım , binmemde kullanmamda canımı sokakta bulmadım ben. C4 alan tanıdığım olsa arkadaşlığımı keserim :)
    Böyle arabaları güzel dizel motorla , donanımla boyayıp boyayıp millete iteliyorlar.
  • Citroen c3 ilana koyduk ayni gun satildi...arkadasimda dsg polo 1 ay ilanda tuttu bu birazda kismet isi....citroen c serileri iyidir az yakar modern tasarimlari var...piyasada yollarda dolu zaten c3 c4 c2 c elysse c5 felan ...2.eli gayet iyidir arabadan anlamayan binmeyen kotu diyor komik

Binmeyip kullanmadığınız bir araç hakkında neden kulaktan dolma bilgilerle bu şekilde yorum yapıyorsunuz.Bizde hem toyota corolla verso hemde citroen c4 var.Toyota lar yalıtım konusunda oldukça zayıftır.Lastik,yol ve motor sesini fazlaca içeri alırlar.Ama mekanik olarakta oldukça sağlamdırlar.C4 euro ncap testinde 100 üzerinden 90 almış ve güvenliğini kanıtlamış bir araba.Canımı yolda bulmadım derken neyi kastediyorsunuz.Burda herkes bütçesine göre konuşuyor.55 bin liraya dizel otomatik düşük km exclusive paket c4 alabilirsiniz ama mesela bu paraya tdi golfün trendline modelini bile bulamazsınız.Binmediğiniz araçlar hakkında boş yorumlarlar yapmayın lütfen.

Orijinalden alıntı: Okan9455

Binmeyip kullanmadığınız bir araç hakkında neden kulaktan dolma bilgilerle bu şekilde yorum yapıyorsunuz.Bizde hem toyota corolla verso hemde citroen c4 var.Toyota lar yalıtım konusunda oldukça zayıftır.Lastik,yol ve motor sesini fazlaca içeri alırlar.Ama mekanik olarakta oldukça sağlamdırlar.C4 euro ncap testinde 100 üzerinden 90 almış ve güvenliğini kanıtlamış bir araba.Canımı yolda bulmadım derken neyi kastediyorsunuz.Burda herkes bütçesine göre konuşuyor.55 bin liraya dizel otomatik düşük km exclusive paket c4 alabilirsiniz ama mesela bu paraya tdi golfün trendline modelini bile bulamazsınız.Binmediğiniz araçlar hakkında boş yorumlarlar yapmayın lütfen.

c4 rakiplerinden niye ucuz ? Bana bunu bi açıklayın sonra konuşalım
    dalga mi geciyorsun?? C sinifinin en kalitesiz araci?!?!? Bu arac c sinifin en kaliteli araclarindan birisidir. Tüm kritiklerde bu şekilde yorumlanır. Eger alamanciysan size laf anlatmaya bile gerek olmadigini düşünüyorum

Orijinalden alıntı: 1872

2 aydan fazla oldu bir araba bulamadım bir tane C4 için niyetlendim 1.6 e-HDI modor MCT yarı otomatik arabada boya vs. yok biraz km çok diye fiyatı aynı model araçlardan da 5-6 bin TL daha düşük yazmış ben alsam mı almasam mı diye düşünürken aradan 2 haftadan fazla zaman geçti araba hala ilanda duruyor bu sürede ilanı veren adam 1000 TL daha fiyattan düştü adam punto parasına C4 satıyor neden kimse bu aracı almıyor? C4 Picasso alan bir tanıdığa sordum Citroen piyasası biraz yavaş gider dedi.

Öyle enteresan bir durum oldu ki şimdi kimse almıyor diye ben de arabayı almaktan vaz geçtim. Citroen piyasası cidden bu kadar kötü mü yoksa araçta benim göremediğim bir kusur olabilir mi?

C4 un piyasası pek cok aractan cok daha iyidir. C sinifin en kaliteli araclarindan biridir,hatta franaiz on yargisini kiran ilk modeldir diyebilirim

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Ucuzluğunun sebebi tamamen arz talep meselesi kalitesi değil.Mesela bazen ilanlarda görürüz 2. el 2-3 bin km deki passatlar sıfırlarından pahalıya satılır.Ne yani ikinci el passatlar sıfırlarından daha mı kaliteli oluyor ? Millet sıraya girip 6 ay beklememek için gidip sıfır gibi ikinci el alıyor.Fransız araçlarınada yüksek talep olsaydı onlardada benzer durumlar olurdu.Bir araba ne kadar çok tercih ediliyorsa sıfırıda ikinci elide o kadar değerli olur.Ama insanlar tercihlerini yaparken genelde ikinci eldeki satış değerini öncelik olarak düşünür.Forumda bile buna benzer çok konu var hangisini alırsam ilerde daha rahat satarım gibisinden.Yollarda paso fluence görüyoruz ve satış rakamlarındada hep birinci olur.Bu fluence in en kaliteki c segmenti araç olduğunu mu gösterir ? Yani satış rakamlarına bakarak araçların kalitesi ölçülmez.
    1) eğer iki aracın ikinci elde satış kolaylığını söylersek c4 daha iyidir.Ama c5 d sınıfı bir araç olarak oldukça konforludur ancak yüzü biraz eskidi yeni modelide çıkacak mı çıkmayacak mı belli değil.Eğer alıp uzun süre kullanırım derseniz c4 e göre 3-5 daha verip düşük km orta donanım c5 alın.

2) C5 in hydractive süspansiyonu sadece 2.0 motorlu versiyonlarında var.1.6 motorlardada herkesin beğendiği bir süspansiyon s

3) Elysee b sınıfı bir araçtır ve kalitesi c4 e göre daha düşüktür.Genellikle şirket aracı ve rent a car aracı olarak yollarda görürüz.

4) Galericiler hemen elden çıkarabileceği ve yüksek kar yapabileceği araçları almak isterler.Fransız araçlarının 2.eli ülkemizde diğer avrupa araçlarına nazaran daha yavaş satılır.Tabi bu kaliteleri düşük anlamına gelmez.Fransız araçlarına karşı bir önyargı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

Uretimden kalkmis olmasina.aldirmadan soruyorum,saab niye rakiplerinden daha ucuZ

aferin kapanmış bir firmanın arabasını c4'e çok güzel örnek olarak gösterdin :)

c4 golf , corolla , auris ,leon , astra , vb. araçlardan niye UCUZ ?

Ucuzluğunun sebebi tamamen arz talep meselesi kalitesi değil.Mesela bazen ilanlarda görürüz 2. el 2-3 bin km deki passatlar sıfırlarından pahalıya satılır.Ne yani ikinci el passatlar sıfırlarından daha mı kaliteli oluyor ? Millet sıraya girip 6 ay beklememek için gidip sıfır gibi ikinci el alıyor.Fransız araçlarınada yüksek talep olsaydı onlardada benzer durumlar olurdu.Bir araba ne kadar çok tercih ediliyorsa sıfırıda ikinci elide o kadar değerli olur.Ama insanlar tercihlerini yaparken genelde ikinci eldeki satış değerini öncelik olarak düşünür.Forumda bile buna benzer çok konu var hangisini alırsam ilerde daha rahat satarım gibisinden.Yollarda paso fluence görüyoruz ve satış rakamlarındada hep birinci olur.Bu fluence in en kaliteki c segmenti araç olduğunu mu gösterir ? Yani satış rakamlarına bakarak araçların kalitesi ölçülmez.

c4'ün bireysel satışlarına bi baksanıza. Niye golf , auris , leon , gibi araçlardan az satıyor ?

Evet hepsini biliyorum.C4 ün önünde ve arkasında vw logosu olsaydı emin olun en az golf kadar satardı.Çünkü millet vw alırken kalitesi kadar ikinci elde altın gibi değerlendiğini bildiği için alıyor.Aynı şey toyota,ford,opel gibi firmalar içinde geçerli.Auris kaliteli bir araba ama süspansiyon dışında c4 ten üstün bir yanı olduğunu düşünmüyorum.Leon ve golf e binmedim ancak kaliteli araçlar oldukları belli.Ama leondan inip c4 e binen kimsenin c4 ü yadırgayacağını düşünmüyorum.Siz bu şekilde satış rakamlarını ısıtıp ısıtıp önüme koyarsanız hiçbir yere varamayız.Ben size nedenini güzelce açıkladım.Bu yüzden daha fazla tartışmaya gerek yok.
  • Muadillerine göre işçilik kalitesi açısından çok iyi bir araçtır.. Ancak donanım türlerine göre kalite olgusu farklılaşır.. Atraction,Comfort,Exclusive donanım versiyonlarına baktığımızda baz modelin işçilik kalitesi ile Comfort arasında bile fark var, Exclusive zaten kalite ve işçilik konusunda çok farklı... Bu donanım alırsanız C4 değil C4,5 almış olursunuz bir anlamda... Hele bir de lansman kırmızı rengini bulursanız tadından yenmez...

Mcp şanzıman ise doğru kullanıldığı zaman fazla sıkıntı çıkarmaz.. Tam otomatik bir şanzıman kullanıyorum diye düşünüp öyle hareket ederseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, şanzıman bazı durumlarda sizin desteğinize ihtiyaç duyuyor. Kulakçıklara ufak bir dokunuş ile destek olmanızı istiyor..

1. Vitesten 2.vitese geçişlerde vites geçişi sırasında ayağınızı gaz pedalından hafif kaldırıp tekrar aynı basıncı uyguladığınız zaman hoplama zıplama en aza iniyor..

Bir de servislere gittiğiniz zaman Mcp güncellemesi geldiyse bilgisayara bağlayıp güncelleme yükleniyor ve kalibrasyon yapılıyor.

Tek sıkıntı aracın arka süspansiyonlarının bağımsız olmaması ve sertliği nedeniyle çukur , kasis vs durumlarda aşırı içeri titreşim alması...

Onun dışında oldukça kaliteli bir araçtır

• quote:

Evet hepsini biliyorum.C4 ün önünde ve arkasında vw logosu olsaydı emin olun en az golf kadar satardı.Çünkü millet vw alırken kalitesi kadar ikinci elde altın gibi değerlendiğini bildiği için alıyor.Aynı şey toyota,ford,opel gibi firmalar içinde geçerli.Auris kaliteli bir araba ama süspansiyon dışında c4 ten üstün bir yanı olduğunu düşünmüyorum.Leon ve golf e binmedim ancak kaliteli araçlar oldukları belli.Ama leondan inip c4 e binen kimsenin c4 ü yadırgayacağını düşünmüyorum.Siz bu şekilde satış rakamlarını ısıtıp ısıtıp önüme koyarsanız hiçbir yere varamayız.Ben size nedenini güzelce açıkladım.Bu yüzden daha fazla tartışmaya gerek yok.

demekki neymiş citroenin marka algısı düşükmüş. Neden çünkü kalitesiz? Çünkü insanların başlarını yaktılar

Marka algısı düşük ama kalitesi düşük değil.Binmediğiniz için bol keseden sallamak kolay.C4 ün kalitesini sadece onu kullananlar bilebilir.

Marka algısı düşük ama kalitesi düşük değil.Binmediğiniz için bol keseden sallamak kolay.C4 ün kalitesini sadece onu kullananlar bilebilir.

ah canım sanki jet kullanıyoruz kullananlar bilirmiş :)
    c4 işte ya. 2.eli para etmeyen kalitesi düşük rent a car ve filo aracı.

Subaru'nun da marka algısı düşüktür memlekette ama kalitesiz araç üretir diye düşünen varsa eblektir...
    Mazda aynı şekilde ....

Marka algısı ayrı şeydir, malın kalitesi ayrı şey...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.