Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mayis 15 den itibaren piyasanin canlandigi kanaatindeyim. Mart nisan gercekten cok yavasti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂 Doğrudur benim İlan o tarihlerde bitmişti yaklaşık olarak. Daha sonrada ilanı yenilemedim tekrarda ilana koymadım vazgeçtim. Kısmet artık sene sonunda güzel bir sıfır araç kampanyası olursa tekrar düşünebilirim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

Uretimden kalkmis olmasina.aldirmadan soruyorum,saab niye rakiplerinden daha ucuZ

aferin kapanmış bir firmanın arabasını c4'e çok güzel örnek olarak gösterdin :)

c4 golf , corolla , auris ,leon , astra , vb. araçlardan niye UCUZ ?

Çünkü bu aracın distribütörü rezil,sahipleri 2.eli balon yapmıyor ilan girmiyor fanatiklik yapma diyor.

Bizde sabah akşam C4le Mercedesi kıyaslasak Amerikalı Opeli Alman diye övsek bizimde 2.elimiz iyi olur.

Citroenin tarihini ödüllerini araştır C4 Exc donanımlarını oku bide cıvatası bile Fransadan gelen araçla ne idüğü belirsiz ülkelerde üretim yapan araçların kalite farkını öğren derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhabalar,
    Bu c4 hakkında pek bilgim yok. Dusuk model c5 mi yoksa yuksek model c4 mu ıyıdır ikinci el alırken.
    Mesela c5 de ismini unuttugum bi süspansiyon var hatta yenilerinde bu yokmuş, c4 tede bu varmı.
    Bide burda elysee diye bi model görmeye başladım o nedir c4 ten farkı varmı.
    Son olarak geçen bi galerici arkadaşla konuştum , ölürüm fransız araç almam dio. Çözemedim.

Kriterleriniz nedir hocam ?

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • quote:

Konfor, Otomatik şanzuman , SORUNSUZLUK, yıllık düşük km yapıyorum.

Yukarıda beyinsis nickine sahip arkadaş 1.4 TSi Comf Golf Mk7 2016 sahibi.

Kendisi sıfır aldı ve sanıyorum benimle kişisel tartısmalarından dolayı C4 ü gömüyor.

Ama öyle kötü bir insan değil hocamdır kendisi

Yani forumda C4 le ilgili fikir sahibi olmaya çalışanlar benim gibi nicki,imzası belli olan insanlardan fikir sahibi olmalılar.

Tabii Golf C4ten daha iyi yanlış anlaşılma olmasın ben XM XANTIA DS21 gibi klasik Citroenciyim.

Ufak bir tavsiye vereyim dedim

C4 Yani Citroen fransanın en iyi markasıdır.

Öyle 1 haftada dökülür Rent aracu fln yazan gençlerin mesajlarını okumayın bile,deli muamelesi yapın ve uzaklaşın.

En kötü ihtimal olarak MCP patlasa bile 1500'e halledilebiliyor.

az km yapıyorsanız Dizele gerek yoktur,1.6 120HP VTİ comf veya 1.6 156HP benzinli Exclusive alabilirsiniz.

Exc 2.eli ağırdır VTİ tavsiye ederim.

Donanımlarını birazdan yazarım.

• Kısaca Exclusive olmayan Confort C4 donanımları :

Eski modellerinde Çelik jant yok. (2011)
    Dijital gösterge tablosunda ki analog kısım(ATTRACTİON da yok)
    sis farı
    çelik jant
    Cruise Control
    Tampon sensörleri(Benimkinde olduğu gibi Plus paketlerde var)
    torpido soğutma
    6 hava yastığı
    8 hoparlör
    karartılmış arka ve yan camlar
    kelebek çalışan silecek
    Elektrikli ve hafızalı ayna(Park sonrası eski haline döüyor)
    AUX ve USB girişi
    torpido ışığı
    torpidoda kitapçık için kısım
    Yol bilgisayarı
    Arıza olduğunda uyarı vermesi
    cam nikelajı
    otm katlanır ayna
    arka tampon altı krom çıta
    4 adet sis farı
    aynadan sinyal(Halen olmayan 2016 araçlar var)
    Silecek fıskiyeleri kaputun altında
    Direksiyondan radyo/Cruise/Ambiyans ayd. kontrolü
    Bazılarında dokunmatik ekran(Benimki sonradan atma)
    piano Black ve araç rengi Spoiler(2 parça)
    direksiyon altı nikelaj,üfleme,vites çevresi, el freni krom detaylar
    ileri geri yapabilen içi cep olan kol dayama
    orta konsolda 3+2 (arkada ) cep
    ışıklı makyaj aynası
    Arka koltuklarda cep
    koltuk altı çekmeceleri
    Koltuk bel ayarları
    gövde rengi dış aksamlar
    408 litre bagaj
    ic hacim ve diz mesafeleri
    Ergonomik tasarım

Hastasına detaylar

Bez,Bej tavan.
    Yavaş kapanan kol tutacağı(Tavan)
    Kademeli olan otm camlar
    Arka camdaki piano black kısım
    bagajdaki Citroen logosu altındali Citroen yazısı :)
    2 parçadan (yumuşak ve sert plastik) geniş göğüs
    Tavandaki emniyet kemeri ve airbagleri gösteren dijital kısım
    2 adet lamba ve 4 adet okuma lambası(Tavan)
    İç kısımda C sütununu kaplayan kısısm bej
    4 ayak üflemesi
    torpidoda şişe için oyuk kısım
    torpidoda kalemlik
    Bazılarında kol dayama içi elektrik
    Bagajda seyya lamba
    Bagajda poşet asma için yuvalar
    Yenilerde soğutmalı kol dayama ve 230V priz

EXC ler-
    Renk degiştirebilen Gösterge tablosu
    Phoenix Jantlar
    Sis farı ve ızgaralarda krom çıta
    elektrikli koltuk
    ıvırt zıvırt uzar gider ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 29 Mayıs 2016; 17:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

quote:

quote:

Uretimden kalkmis olmasina.aldirmadan soruyorum,saab niye rakiplerinden daha ucuZ

Çünkü bu aracın distribütörü rezil,sahipleri 2.eli balon yapmıyor ilan girmiyor fanatiklik yapma diyor.

Bizde sabah akşam C4le Mercedesi kıyaslasak Amerikalı Opeli Alman diye övsek bizimde 2.elimiz iyi olur.

Citroenin tarihini ödüllerini araştır C4 Exc donanımlarını oku bide cıvatası bile Fransadan gelen araçla ne idüğü belirsiz ülkelerde üretim yapan araçların kalite farkını öğren derim.

Citroen astra leon golf auris gibi rakiplerinden daha kaliteli yani ? Bu modellerin nerde üretildiği belirsiz ?
    Ya bu forum şaka gibi oku oku gül :)

• oha ,
    zaman ayırıp bi sürü şey yazmıssınız. Teşekkürler. Şimdi bu araç c Sınıfı diye biliyorum ama. Aynı paraya D sınıfı araç alma
    Fikri bende daha hakim. 50 liranın altına iner isem C4 üde listeme eklicem. C5 in alt segmenti olması ve saydığınız özelliklerden.
    Ama bütçeyi 60 a yakın çıakarabilirsem D sınıfı bana hitap edicek. Yani C5, 508 mondeo gibi gibi

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Citroen astra leon golf auris gibi rakiplerinden daha kaliteli yani ? Bu modellerin nerde üretildiği belirsiz ?

"Oku oku gül" derken kendinizimi yoksa beni mi kastettiniz

Mk7Golf>C4II>Auris>Leon

• Leon u bilmem ama Auris in hakkını yemişsiniz bence ki Golf ü ilk sıraya yazıp Leon u son sıraya yazmanız da biraz orantısız olmuş gibi arada bu kadar fark olduğunu düşünmüyorum.

Bence benzer konuların hepsinde kullanmakta olduğunuz C4 ü bu kadar ön planda tutmaya çalışmayın burada insanlar samimi yorumlara daha çok değer verirler.

Orijinalden alıntı: 1872

Leon u bilmem ama Auris in hakkını yemişsiniz bence ki Golf ü ilk sıraya yazıp Leon u son sıraya yazmanız da biraz orantısız olmuş gibi arada bu kadar fark olduğunu düşünmüyorum.

Bence benzer konuların hepsinde kullanmakta olduğunuz C4 ü bu kadar ön planda tutmaya çalışmayın burada insanlar samimi yorumlara daha çok değer verirler.

Bahsettiğim Leon kötü bir araç değil,bu anlama gelmiyor ama Leon Golfün gölgesinde tutulan bir araç.

Alan çoğu kişi "Golf gibi" diyor.

Gerisi zaten kişiye kalmış.

Aurisi bende öyle sanıyordum ama aynı fiyata alabildiğimiz bir C4 te ışıklı makyaj aynası-ki 2000 Golfümde bile var- bez tavan(Bej) vs vs var.

Ve içide basık geliyor,aile için ideal değil.

Bu yüzden Auris o sırada.

Tabii Corolla ve Verso yu ayırıyorum o listeden.

Samimi yorum olarak size laf söylediģim sanılmasın ama adı ve alttaki imza kısmında ne araç sahibi olduğunu anlayamadığımız ve kişisel sorunu olan araç sahiplerinin araçlarını gömenler var bu forumda.

Zaten yazdıklarım somut şeyler Astrayı tipine bir türlü ısınamadığım için yazmadım mesela.

• quote:

oha ,
    zaman ayırıp bi sürü şey yazmıssınız. Teşekkürler. Şimdi bu araç c Sınıfı diye biliyorum ama. Aynı paraya D sınıfı araç alma
    Fikri bende daha hakim. 50 liranın altına iner isem C4 üde listeme eklicem. C5 in alt segmenti olması ve saydığınız özelliklerden.
    Ama bütçeyi 60 a yakın çıakarabilirsem D sınıfı bana hitap edicek. Yani C5, 508 mondeo gibi gibi

Hocam o fiyata sonuçta DSG ve birkaç şeyi saymazsak sorun çıkarmayan VW vb. almıyorsunuz. :)

Bu yüzden o fiyata bir araç alacaksanız Allah vermesin ama arıza çıkarttığı zamanda masrafının altından kalkabilmeniz lazım.

Renault gibi firmalar yüzünden Citroen kötü sanılıyor ama bana kalırsa Opel ve Ford dan daha iyi.

50.000 Tl yahut 46-47.000 Tl ye 2013 ve üstü C4 1.6 VTİ Comfort alınır.

Bu bahsettiğim C4 50.000 km altı ve hatasız boyasız vs olacak. ;

C5 benzinliler çok az tutuldu,Dizelleri çok daha fazla tutulmuş.

Zaten sedan Ctr ler dehşet tutuluyor C elysee 10.000 tane yıllık satış rakamına sahip.

C4 ise geçen yıl 1000 küsur satmış her ay 60-70 civarı.

Sadece aydınlatma grubu+Motor şanzıman değişmesine rağmen 2016 Nisanda 170 adet satmış.

Yani Albenisi olan bir araç. ;)

Tahminimce 2019 gibi anca değişir (?)

Tabii seçim sizi

• Hocam imzamda yazmıyor eğer merak ettiyseniz hali hazırda 2015 model BMW 2.18i Active Tourer kullanıyorum yani Citroen i övmek ya da yermek bana hiçbir fayda/zarar sağlamaz. Evde 1 araç yeterli olmadığı için ben de bir süredir 2. araç arayışındayım C4 de baktığım araçlar arasındaydı hatta sizin C4 konusunda 1-2 soru sormuşluğum var bu konuyu da o baktığım araçlara istinaden açtım mesela baktığım araçlardan birinde hiç boya yoktu 2012 model e-HDI Comfort Plus servis bakımlı araç km 140 bin km olduğu için 43500 TL gibi rakam yazıyordu ilan 2 hafta yayında kaldı 42000 TL kadar düştüler araç yine satılmadı sonra ilanı kaldırdılar ve ben ilanı veren kişiyle konuştum arabayı satmaktan vazgeçtik dediler. Çevremde çok fazla oto tamircisi vardır 140 bin km nin çok olmadığını bakımlıysa sıkıntı çıkartmayacağını söylediler zaten araç fiyatı da km yüzünden uygundu ve servis bakımlıydı ama yine de satılamadı. Bu olaydan sonra ben de Citroen bakmaktan vazgeçtim ve bu konuyu açtım öte yandan bütçeyi biraz daha artırıp başka araçlara bakmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1872

Hocam imzamda yazmıyor eğer merak ettiyseniz hali hazırda 2015 model BMW 2.18i Active Tourer kullanıyorum yani Citroen i övmek ya da yermek bana hiçbir fayda/zarar sağlamaz. Evde 1 araç yeterli olmadığı için ben de bir süredir 2. araç arayışındayım C4 de baktığım araçlar arasındaydı hatta sizin C4 konusunda 1-2 soru sormuşluğum var bu konuyu da o baktığım araçlara istinaden açtım mesela baktığım araçlardan birinde hiç boya yoktu 2012 model e-HDI Comfort Plus servis bakımlı araç km 140 bin km olduğu için 43500 TL gibi rakam yazıyordu ilan 2 hafta yayında kaldı 42000 TL kadar düştüler araç yine satılmadı sonra ilanı kaldırdılar ve ben ilanı veren kişiyle konuştum arabayı satmaktan vazgeçtik dediler. Çevremde çok fazla oto tamircisi vardır 140 bin km nin çok olmadığını bakımlıysa sıkıntı çıkartmayacağını söylediler zaten araç fiyatı da km yüzünden uygundu ve servis bakımlıydı ama yine de satılamadı. Bu olaydan sonra ben de Citroen bakmaktan vazgeçtim ve bu konuyu açtım öte yandan bütçeyi biraz daha artırıp başka araçlara bakmaya başladım.

2014 Kasımda C4 1.6 VTİ araç aldım.

Net fiyat 50.000 Tl ve indirimle 48.500'e kadar verdiler.

En son yedek lastik olmadığını görünce 48'e :) benzinli manuel aracımı aldım.

9.000 km de idi.
    Aldığımda sıfırı 55.000 di zaten kasko vs 50'ye mâl oldu.

Plus paket, gümüş gri renk çok beğendim aracı.

Geçen eylülde 50'den ilan verdim 47.500 vefen çıktı vermedim.

Sonrasında daha çok tutulduğundan ehdi kısmına daha geçtiğimiz mart verdim ve 48'e biri talip oldu.

Bende ilk aldıktan sonra ilana koyduğumda başta arayan çıkmayınca çok koydu ama sonra az ve öz kişinin aradığını geçte olsa anladım.

İlk arayana veriyor zatem Ctr sahipleri.

C4 alan 2 arkadaşa yardımcı olduğumdan biliyorumki 3 parça boyalı 110.000 kmde bir ehdi-mcp aracı 49'a aldı.

Zaten piyasanın çok altında ilan verenler ya perttir ya derttir uzak durmak lazım öyle araçlardan.

Bu arada BMW 2.18 den sonrada bence C4 Technospace Picasso anca keser

• 1.4 VTİ
    40-45.000

1.6 VTİ
    45-50.000

1.6 ehdi

50-55.000

Exc 55-65.000

Puretech
    60-70.0000
    Bluhdi

70-90.000 Tl arası

2016 - Hatasız boyasız 50.000 km altı.

c4 en düşük kaliteli c sınıfı araç. Ayrıca filo ve rent a car çıkması olan çok fazla var. Temizini gerçek kullanıcısından satılık birini bulmak zor.

İnsanlar citroen diye hemen burun kıvırıyor.

mesaj sayına bakan bişey sanır, mesajını okuyan anında block....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"Oku oku gül" derken kendinizimi yoksa beni mi kastettiniz

Mk7Golf>C4II>Auris>Leon

c4 auris'ten önce mi gelir?

gerçekçi sıralama acı da olsa böyle:

golf->auris->leon->c4

citroen'in tek satan aracı cactus. cactus ve ana firma olmasa citroen çoktan batmıştı.

• Evde zaten bir tane aile/uzun yol arabası var diye düşünerek kendime daha yere yakın cadde arabası bakıyorum

quote:

Konfor, Otomatik şanzuman , SORUNSUZLUK, yıllık düşük km yapıyorum.

Yukarıda beyinsis nickine sahip arkadaş 1.4 TSi Comf Golf Mk7 2016 sahibi.

Kendisi sıfır aldı ve sanıyorum benimle kişisel tartısmalarından dolayı C4 ü gömüyor.

Ama öyle kötü bir insan değil hocamdır kendisi

Yani forumda C4 le ilgili fikir sahibi olmaya çalışanlar benim gibi nicki,imzası belli olan insanlardan fikir sahibi olmalılar.

Tabii Golf C4ten daha iyi yanlış anlaşılma olmasın ben XM XANTIA DS21 gibi klasik Citroenciyim.

Ufak bir tavsiye vereyim dedim

C4 Yani Citroen fransanın en iyi markasıdır.

Öyle 1 haftada dökülür Rent aracu fln yazan gençlerin mesajlarını okumayın bile,deli muamelesi yapın ve uzaklaşın.

En kötü ihtimal olarak MCP patlasa bile 1500'e halledilebiliyor.

az km yapıyorsanız Dizele gerek yoktur,1.6 120HP VTİ comf veya 1.6 156HP benzinli Exclusive alabilirsiniz.

Exc 2.eli ağırdır VTİ tavsiye ederim.

Donanımlarını birazdan yazarım.

gerçekten c4'le kafayı bozmuşsun, herkes bunun farkında. sana rakamları da çıkardım c4 ana vatanı fransa'da bile satışlarda 18. sırada. citroen'in hali hazırdaki modelleri içinde başarılı olan tek modeli cactus'tür. ben illa psa'dan c sınıfı bir araç alacak olsam 308 alırdım. illa fransız alacak olsam yeni megane alırdım. şahsen ben alman o olmadı japon tercih ederim. ne fransız ne italyan.
    sana katıldığım tek konu c4'ün rent a car aracı olmadığı. eğer olaydı biraz satardı araç. ayda 100 tane satıyor. numunelik satışı var aracın.

c4'ü seninle kişisel tartışmalarım yüzünden gömmüyorum. baban sana c4 aldı diye her yerde c4 c4 c4 diyip duruyorsun...

c4 ilk çıktığında bana çok enteresan geliyordu (göbeği sabitti o zamanlar). ama artık tasarımıyla filan ilginç de gelmiyor. kalite olarak da türkiye de 50bin marka araç var. artık herkes görüyor hangisi kaliteli, hangisi dandirik.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.