Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asıl sen haddini bil burda daha yanından geçmediğin içine dahi oturmadığın arabalar hakkında insanların midesini bulandıracak ve kararlarından vazgeçirebilecek yorumlar yapma.Bu arabaları deneyimlemiş insalar konuşsun tartışsın.Neden kulaktan dolma bilgilerle konuşmaya ve fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun anlamıyorum.Seviyeyi daha fazla düşürmeye gerek yok bu konuyu burda kapatalım tekrar tekrar cevap verip konuyu uzatma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasasını bilmem ama geçen hafta zamanım vardı araç bakmaya gittim citroene, 2015 model 1.6 bluehdi eat6 comfort+tekno plus paketli c4 için 77 bin fiyat verdiler, ciddi olarak düşünürseniz bir parça daha indiririz dediler. Bu paraya düşünmeden alınacak bir araç.

Orijinalden alıntı: Okan9455

Asıl sen haddini bil burda daha yanından geçmediğin içine dahi oturmadığın arabalar hakkında insanların midesini bulandıracak ve kararlarından vazgeçirebilecek yorumlar yapma.Bu arabaları deneyimlemiş insalar konuşsun tartışsın.Neden kulaktan dolma bilgilerle konuşmaya ve fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun anlamıyorum.Seviyeyi daha fazla düşürmeye gerek yok bu konuyu burda kapatalım tekrar tekrar cevap verip konuyu uzatma.

sen kimsin ki bana seviyeden bahsediceksin. Gel pm'e ordan çözelim sıkıntımızı

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ne ucuzu abisi 75 bin başlangıç fiyatı var

abisi golfe leona astraya bak bakalım hangisi ucuz hangisi pahalı. Hey allahım ya hayatında bayiye girmemişler yorum yapıyor
  • arkadaşımın 6 aylık c3 nün yan aynasına gece vurmuş kaçmışlar. koskoca yetkili serviste yeni bir yan ayna yok. sipariş verdiler fransaya 3 hafta sonra gelcek dediler, idareten bisan aynası gibi bişey taktılar.. siz olsanız alırmısınız?
    he arkadaşım he... şirketteki odamızda 10 kişiyiz ve üçümüzde golf var, e biz de filo sayılırız değil mi? filo satışları ve kiralamaları ağırlıklı olarak fluence, 301, elysee, linea'dır. ben öyle elemanlarına golf kiralayan şirket görmedim. bazı şirketler biraz daha üst seviye elemanlarına jetta, onun da üstüne a3 sedan tercih ediyor. golf tercih eden şirket çok çok az. kaldı ki golf pahalı bir araç olduğu için aynı jetta örneğinde olduğu gibi belli bir seviyenin üstünde tercih ediliyor.

Citroen babamın oğlu olmadığı için iyisine iyi kötüsüne kötü diyeceğim.

1.6 dizel otomatik aracım, MCP şanzıman olandan. MCP olan serinin saklama alanı çok iyi. Soğutmalı yere 7-8 tane kutu kola sığdırabilirsiniz. Tam otomatik olarak satılan yenilerde orası iptal edilmiş sanırım. Deneme fırsatım olmadı ama eğer böyleyse üzücü.

Yakıt tüketiminden çok memnunum. Devamlı devirli ve aşırıya kaçan kullanımlar yapmıyorum. Depoyu ayda bir kere dolduruyorum ve 1200 - 1300 km kadar görüyorum. Şehir içi ve dışı karma tüketim değeri.

Trim sesleri konusunda tek sıkıntım göstergeler. Göstergelerin olduğu bölümdeki parlak plastik bozuk yollarda tıkırtı yapıyor. 15000 bakıma girdiğinde ne yapabileceklerini soracağım.

Exculusive donanıma ek olarak kör nokta, navigasyon, mercan kırmızı, cam tavan opsiyonlarım var.

Far aydınlatmasını beğeniyorum, araca binen arkadaşlarım da özellikle uzunların aydınlatmasını beğeniyorlar.

MCP yarı otomatik olduğu için bazı yol koşullarında kararsız kalabiliyor. Mesela dönüş için geldiniz ve 2. vites ile döndünüz, döndüğünüz yer yokuş. Araç biraz hantallaşıyor. Orada ya gaza yüklenip gideceksiniz ya da F1 şanzıman ile küçülteceksiniz. Bir süre acemilikten sonra öğreniyorsunuz. Vites geçişleri de kullanana göre değişiyor. Gaza basarım kendi geçer derseniz hissedilirliği yüksek. Ama hızlandıktan sonra kendisine şans verirseniz o geçiş pek hissedilmiyor, en azından rahatsız etmiyor

Bir kaç defa ani frenlemeler yaptım. Gerçekten bu konuda başarılı. Kontrolü kaybettirmedi.

Servis hizmetleri için de ben memnunum. Benim gittiğim yerle alakalı sanırım. İyi ve kötü hizmet veren yerler mutlaka olacaktır.

Piyasa ile ilgili bişey söyleyemem. En azından ikinci el satışı için. Her satıcının bir alıcısı var derseniz de içiniz rahat edebilir. Ama bir vw grubu gibi de değerini hep korur diyemeyiz.

ODD verilerine göre de yeni C4 eskisine göre az satıyor. Aylık 1000 lira rakamları görürken şimdilerde düşmüş bu rakamlar. Rakipleri de oldukça güçlendi. İşleri zor.

Şimdilik ben araçtan memnunum.

Şunu da söylemek lazım; güvenliği yüksek ve içinize sinen arabayı alın.

Ben bu araçtan sonra SUV modellerine geçicem inşallah

• Kutu tasarımlı sadece motor konusunda sorun çıkarmayan bi araç olan Toyota kullanıcısı c4 ü kötülemiş tartışmaya gerek yok o kutucuğuna binmeye devam edebilir, 2012 kasa c4 confort plus aracımı Peugeot 308 için takasa vermiştim aracı verdiğimin ertesi gün hemen satıldı. Tonla showroom da ikinci el araçları durmasına rağmen 1 günde gitti c4 piyasası cok iyi bir araç temiz düşürebilirseniz yıllar boyu binilebilecek bir araç

2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

he arkadaşım he... şirketteki odamızda 10 kişiyiz ve üçümüzde golf var, e biz de filo sayılırız değil mi? filo satışları ve kiralamaları ağırlıklı olarak fluence, 301, elysee, linea'dır. ben öyle elemanlarına golf kiralayan şirket görmedim. bazı şirketler biraz daha üst seviye elemanlarına jetta, onun da üstüne a3 sedan tercih ediyor. golf tercih eden şirket çok çok az. kaldı ki golf pahalı bir araç olduğu için aynı jetta örneğinde olduğu gibi belli bir seviyenin üstünde tercih ediliyor.

Senin şirketinden ibare değil piyasa, o sen ve senin şirketin, misal benim işyerimde de 24 kişi var kimsede golf yok mesela, zaten eğer senin dediğin gibi olsaydı şirketlere satılmasaydı bu araçlar çöpede atılmadığına göre son 10 senede rakamlara baksaydık TR de ehliyet sahibi herkezde kullanmadığı sokağında kapı önünde yatırdığı golf dolu olurdu ama öyle değil benim sokağımda dahi yok
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Senin şirketinden ibare değil piyasa, o sen ve senin şirketin, misal benim işyerimde de 24 kişi var kimsede golf yok mesela, zaten eğer senin dediğin gibi olsaydı şirketlere satılmasaydı bu araçlar çöpede atılmadığına göre son 10 senede rakamlara baksaydık TR de ehliyet sahibi herkezde kullanmadığı sokağında kapı önünde yatırdığı golf dolu olurdu ama öyle değil benim sokağımda dahi yok

nerde yaşıyorsun bilmem ama ben istanbul'da yaşıyorum ve her taraf golf dolu. öyle plakalarında da intercity filan yazmıyor. boş bir tartışma bu. golf almaya gittiğimde sanki gıda markete gitmiştim. ayaküstü golf satıyorlardı. feci bir kalabalık vardı. gerçekler böyle arkadaşım sana acı gelse de.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    508 de gayet güzel bir araç hatta dış tasarım olarak c5 den bence daha iyi.Ama konfor ve kalite olarak c5 in daha iyi olduğunu düşünüyorum.C5 in benzinli motorları 1.6 156 beygir gücünde ve turbolu olduğundan gaz fazındaki lpg sistemi uyumu normal atmosferikler kadar verimli değil.Ancak paraya kıyıp sıvı lpg sistemi taktırırsanız hem çok güçlü hemde ekonomik motora sahip olursunuz.Yılda 10 bin km den 2-3 yıl binecekseniz dizel benzin farkı kendini amorti etmez.Ancak hem c5 in hemde 508 in benzinli motorlarından piyasada pek yok.Eğer ikinci el kaygısı taşımıyorsanız 1.6 156 beygirlik performans açısından çok iyidir alıp keyifle binebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

nerde yaşıyorsun bilmem ama ben istanbul'da yaşıyorum ve her taraf golf dolu. öyle plakalarında da intercity filan yazmıyor. boş bir tartışma bu. golf almaya gittiğimde sanki gıda markete gitmiştim. ayaküstü golf satıyorlardı. feci bir kalabalık vardı. gerçekler böyle arkadaşım sana acı gelse de.

Bana nesi acı gelecekmiş ki, ben E92 BMW ye biniyorum, ben sen değilim malımı öveyim, c sınıfı araç almışsın övünmentek kasılıyorsun görende bişeye biniyor falan sanacak seni

C4 eskiden alıp çevreme de tavsiye ettiğim bir araç, araç alacaksam 308 veya C4 tavsiyem olurdu ucuz olması az yakması aparayrı konu, asıl gözden kaçan kullananlar bilir alman araçları bomboştur donanım paradır, C4 de öyle değil
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.

• Bişeye kasıldığım yok arkadaşım ama belli ki dh anti-vw grubundansın ve golfün çok satması zoruna gidiyor. E42 32 filan o kodlardan anlamam. Bmw 1 mi 3 mü 5 mi neyse araban bak şimdi sen kasıldın. Ezdin beni

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Teşekkürler yardım için.
    508 için ne düşünüyorsunuz.
    Birde c5 ve bu aracın mazotlusunumu yoksa benzinlisinimi önerirsiniz. Benzinlide LPG olayı varmıdır. Yılda 10 bin km yapılırsa.

arkadaşım başına dert mi almak istiyorsun anlamadım.

C5 üretimden kalkan 1.6 motorla yürümeyen kocaman ağır , sağı solu çatırdayan bir araç. Alırsın ucuza sonra derdiyle uğraş dur.
    508 bu konuda daha başarılı.

Buraya kalsa herkes mazda ,c4 ,c5 alır ama dışarı çıkınca o araçlar hariç herşeyi alır.

bir müşterimde 2.0 c5 var, çok memnun. yıllardır kullanıyor. ben pek beğenmedim ama tipini. çok çirkin.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    İçine bile binmediğiniz araçlarla ilgili atip tutmayın o zaman. Volvo hdi motor kullaniyor ve satışı yavaş ve değer kaybı fazla. V40 kötü kalitesiz araba mi simdi. Bircok ornek veririm de arkadaşlar gerekli cevapları vermişler.

bir aracın kalitesini pahalı veya çok satmasına bağlı olarak yaparsan hiç teknik olmaz. o zaman bende derim ki sana serdar ortaç 1 milyon satıyor ve konserleri iyi bir caz sanatçısından çok daha fazla ilgi çekiyor, demek ki serdar ortaç iyi bir caz sanatçısından çok daha kaliteli! verdiğim örnek ne kadar alakasız gibi gelsede bal gibi örtüşüyor. bu bir marka algısıdır ambleminde toyota ,honda olması bunların üstünlükleri kanıtlıyor anlamına gelmiyor. kişisel olarak asla japon arabasını almam bende, zevk ve ihtiyaç meselesi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.