Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelektüel -- 20 Nisan 2016; 1:52:17 >

• entelektüel kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kullandığınız setup sizi arayışlara itmiş ama ne yazık ki IKON7 sizin tanımladığınız karakterde bir hoparlör değil. Sanırım onu en zor partner ile eşleştirip eziyet etmişsiniz. IKON7 çok başarılı bir hoparlördür hatta sizin ilgilendiğinizi belirttiğiniz modellerin bazılarından da daha iyidir.Bunu genellikle önermem ama Ben sizin yerinizde olsam bu hoparlörden en iyi verimi alacabileceğim ve farklılıklarını duyabileceğim ileri de de daha iyi bir hoparlöre upgrade yaptığınızda kullanabileceğiniz bir amfi upgrade i yapmanız.Bu sayede aynı hoparlör farklı amfi kombinasyonunda neler elde edebileceğinizi duyabilirsiniz.
    Bu deneyimlerinizi de upgrade esnasında kullanabilirsiniz. Aksi taktirde yeni hoparlörünüze amfi seçerken çok daha fazla zorlanırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    peki bu hoparlörü dinleyebileceğim ve ya satın alabileceğim bir yer varmı istanbulda hepsini tek tek deneyip öyle almak istiyorum bu hoparlörlerin fiyatları yazmıyor bana ortalama fiyatlarını yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Öncelikle kullandığınız setup sizi arayışlara itmiş ama ne yazık ki IKON7 sizin tanımladığınız karakterde bir hoparlör değil. Sanırım onu en zor partner ile eşleştirip eziyet etmişsiniz. IKON7 çok başarılı bir hoparlördür hatta sizin ilgilendiğinizi belirttiğiniz modellerin bazılarından da daha iyidir.Bunu genellikle önermem ama Ben sizin yerinizde olsam bu hoparlörden en iyi verimi alacabileceğim ve farklılıklarını duyabileceğim ileri de de daha iyi bir hoparlöre upgrade yaptığınızda kullanabileceğiniz bir amfi upgrade i yapmanız.Bu sayede aynı hoparlör farklı amfi kombinasyonunda neler elde edebileceğinizi duyabilirsiniz.
    Bu deneyimlerinizi de upgrade esnasında kullanabilirsiniz. Aksi taktirde yeni hoparlörünüze amfi seçerken çok daha fazla zorlanırsınız.

Kendimden alıntı yapmak istemezdim ama dediğim noktaya çabuk geldiniz.

Madem aldınız moralinizi bozmadan devam edelim. Keza bu hoparlör 87db hassasiyet ile öyle 2x80watt amfiler ile çalmaz . Özellikle midbass sürücüsü netamelidir. Orta sesler harikadır ama 40hz bandındaki bass sesleri doğru alabilmek için mükemmel alt frekans kontrolüne sahip bir amfi gerekir. Aksi taktirde basslar uzayacaktır.

Gerçeği söylemiş ama Hayırlı uğurlu olsun beğendiyseniz hiç problem değil hepimiz satarken zarar ediyoruz bu hobinin gerçeği...

• quote:

Orijinalden alıntı: entelektüel

ben sadece bir kişiye tepki gösterdim yardım edenlere değil dinlediğim amfi vincentin hybrid amfisiydi yanlış hatırlamıyorsam

O zaman bu Ampliyi alın hocam,madem dinleyip beğendiniz belkide bu Hop.ları almanızdaki en büyük etken bu Vincet Amplidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu her zaman deriz. İmkanınız varsa gidin kendiniz almadan evvel bir kere dinleyin. dinlemeye çalısın. bu iş subjektiftir; zevk işidir. Usher hayırlı olsun ancak dali ikon hayal kırıklıgı olsada ikoniktir yine forumdan fikir istediniz. ;))

• Kasa yapısı olarak güzel hoparlör bir yakınımda vardı özel kumlarını doldurmuştuk birlikte ağırlaşınca ses daha bir toparlamıştı. Ancak alt frekanslarda uzama pek gitmedi. Yeterli güçte ve damping factoru yüksek bir amfi düzgün kontrol edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelektüel

aranan kan bulunmuştur, magnat ma 600 hybrid ilk başta besleyemez diye korktum fakat %30 ses seviyesi benim için yeterli oldu usherlerin aradığı güç değil dengeymiş şuan basslar çok daha sıkı ve gövdeli ses çok natural ve tizler sıcacık yarında kabinlere ağırlık upgrade i yapacağım ve bu işi bitireceğim, uzun bir sürede araştırma yapmak istemiyorum çünkü forumları okudukça insanın kafası daha çok karışıyor herkes farklı bir şey söylüyör, zaten kararsız olan kafa daha da çok allak bullak oluyor, forumlarda 5 saat yazı okumaktansa gidip birkaç amfi denemek ses duymak emin olun çok daha etkili ve zaman tasarrufu hem hi-fi camiasında yeni arkadaşlar ediniyorsunuz , artık arkama yaslanıp akşam loş ışıkta müzik arşivimi dinleyeceğim uzun yıllar da cihaz araştırması yapmayacağım yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkür ederim, konu kapanabilir.

Hocam Hi-End sisteme geçicem deyip Usher Hop. ve Magnat Ma-600 Ampli aldınız.Hi-End değilde Ma-600 biderece Hi-Fi belki.Hayırlı olsun sizin için konu kapanmıştır belki ama bu işi bilenler için kurmuş olduğunuz Hi-End setup yeni gelişmelere gebe olabilir.Aradığınız sesi bulduğunuz içinde tebrikler keyifli dinletiler hayırlı olsun..

• 8871 kullanmış biri olrak, 8571'in berilyum tizli modelinide baya dibkemiş biri olrak bu iki model hariç usher çöp hiend olarak. Mini dancer'lar biraz eh işte. Dinleyip beğenmediğim amfi ve hop ile iyi ses almıssınız. Usherlar normalde güç ister ben antelion signature ile besliyebiliyordum 8871'i. Tri vista 300 toplayamıyordu altlarını. Bence hegel h360 gibi gücü ve damping'i yüksek bir amfi ile test 6311'leri. Ma600 ile çalmaları tuhaf.

• Bu silinebilir saçmalığı nedir şimdi. Bencilliğin zirvesine çıkmışsın yani, kusura bakma. Forum, paylaşım ruhuna ne oldu? Üşenmeden burada görüşlerini yazan insanlar, sadece konuyu açan şahsiyet için mi çaba harcıyorlar.

Unutmayın, DH'de 5 kişi konu açıp bir şeyler soruyorsa, 10.000 Kişi bu konulara bakarak fikir ediniyor.
  • Bence de silinsin ...
    Arkadaş satıcılar ile yeterince kaynaşmış zaten ... Biz ne oluyoruz ki....

• şahsen bu topikte alınan, vazgeçilen amfi, hoparlör vb. hiçbirine inanmıyorum
  • arkadaş sanki işi bitince sifonu çekmiş gibi davranmış burada.
  • kayboluyor... mesajlarım kayboluyor...ilginç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.