Şimdi Ara

Silinebilir (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %50 bir indirim alıyorsunuz hocam zaten. TC no ile tekrar bir indirim alamazsınız. 7 GB lik paket 36 TL olur en uygun
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    bugün artı 1 gb ı deneyeceğim. olursa buradan bilgi vereceğim arkadaşlar. Müşteri Hizmetleri ni aradığımda, 4 gb gözüktüğünü bireyselden ancak artı 1 tanımlaması yapılırsa yapılabileceğini söyledi. 3 günüm var taahhüdüm bitmesine.

size haber veririm emre hocam.
  • Hocam yazılanları okudum da ben mevcut avea liyim taahhüttüm sona erecek bana uygun Avea'nın tarifeleri yüksek fiyatlı geldi acaba bu tarife veya buna benzerlerinden Nasıl faydalanabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 Ay içinde Türk Telekom un başka bir tarifesine geçersek ne olur

• Daha once forumda agustos ayinda oparatorler sınırsız net paketi cikaracaklarini yazmislardi arkadaslar bilgisi olan varmi

4 gb ı bitirdim hocam. 1 gb tanımlaması nasıl yapılıyor ? 22 sinde taahhüdüm başlıyor +1 gb için sürekli olarak size mi söylemek lazım yoksa bir kere tanımlandı mı gidiyor mu ?
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    12 ay boyunca tanımlanıyor hocam. Tanımlanmamis mi 1 GB

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Ceza çıkar tarife degisemezsiniz

hayır halen 4 gb gözüküyor, bi baktırabilir misin hocam ?
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Rekabetten degil btk soylemis diyolarlarlardididi

• arkadaşlar tavsiye etmiyorum kendim ve iki arkadaşım çok tatsız tecrübeler yaşadık avea ile ilgili bunlar dan en mantıksız olanı ise kullanım oranımızın 4 katı fatura çıkması ve müşteri hizmetlerinin dahi nedenini bilmemesi çok iyi düşünün türk Telekom faturalı hat almadan önce lütfen

Özelden mesaj atan arkadaşlar, henüz 1 gb tanımlanmadı bilgilerinize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

Ceza çıkar tarife degisemezsiniz

peki hocam operatör değiştirsek yine ceza çıkarmı ? sanki 2 ay deneme süresi vs vardı bunun.
  • arkadaşlar ilk 2 ayı ücretsiz bir yıllık taahhüt verdim. MH ile görüştüm 5 gb ı tanımladılar. Aylık 29 tl, şuana kadar memnunum. Emre hocamda sağ olsun yardımcı oldular. Nette paket aşımıda yok, hızı düşürüyor.

Yanlız almak isteyenlere bir tavsiyem kurumsal olduğu için 2gb 7tl kampanyasından yararlanamıoruz, fazla net kullanmak için bir üst tarifeyi tercih etmek daha mantıklı..
  • beyler pttcell müşterisiyim. dediklerine göre hattımı direk türk telekom'a taşıyamıyormuşum, doğru mudur?

dk sms iç önemli değil de internet önemli 30 liraya kadar en iyi tarife bu mudur dersiniz? (operatör fark etmez)
  • şuan aveada faturalı hat için heryone 1000dk 1000sms 8 Gb internt 29 tl
  • Tarife ve 2 ay ücretsiz kampanyası 31.12.2016 tarihine kadar gücenllenmiştir. Güncel Taahütname ilk mesaja eklenmiştir.
  • Kampanya iyiymis,
    Bana.1000 1000 4gb lazim, varsa 19tl.

1 Nisan 2016 tarihi itibariyle yapılan aktivasyonlarda 12 ay boyunca hediye edilen ek 1GB kampanyası, 14.11.2016 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Mobil işyerim kampanyasının koşullarında yazıyor. 5 gb yazdığınız kampanya 4 gb oluyor sanırım.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    1000+1000+3 GB vardı ama şuan aktivasyonu kapalı
    yine yarın kontol edip bilgi veririm size
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.