Şimdi Ara

Silinebilir..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOadvance -- 10 Mayıs 2015; 1:32:42 >



  • Eğer telefonda iPhone Bul açıksa format atıldığında o kişinin Apple ID ve şifresi gerekecektir.Telefonu açtığınızda sim kartı takmadan önce zaten Apple ID ve şifresini isteyecektir.Telefonda Apple ID ve şifre unutulduysa telefonun faturası ve Apple ID sahibinin kimlik fotokopisi ile birlikte Apple aramanız yeterli onlar size yönergeleri sunacaktır.
  • Cihazınız iphone'umu bul açıkken sıfırlanmış. Dolayısıyla aktivasyon kilidi aktif durumda. Açmak için ıphone'umu bul hangi hesapla açıldıysa o hesabın ID'si ve Şifresi gerekir. Aksi halde forumlarda filan hiç bir şekilde bir çözüm bulamazsınız. Buradan sonra izleyeceğiniz iki yol var,

    Elinizde fatura mevcutsa Apple ile iletişime geçmek,

    Ücret karşılığı aktivasyon kilidini kaldıran sitelere ücret ödeyip kilidi açtırmak. Bunlar da zaten Apple çalışanları ilişkisi olan siteler. Yani bir apple çalışanının gizli kapaklı iş çevirmesi. Ortada bir hacking filan yok. Yalnız bunda bile hırsızlıktan dolayı uzaktan kilitlenmiş ve iphone'umu sil yapılmış cihazları kesinlikle açmıyorlar. (Cihazı kilitleyen kişi tekrar aktive edildiğini görüp, apple'a geri bildirimde bulunarak başına dert açacağı için) Sadece ıphone'umu bul açık bırakılıp şifresi bilinmeyen, unutulan hırsızlık sorunu olmayan cihazları açıyorlar. TL kuruyla ücreti de 500 liranın üzerinde oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 10 Mayıs 2015; 0:44:39 >




  • Çok teşekkür ederim ilginiz ve vermiş olduğunuz bilgiler için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.