Şimdi Ara

Silent Hill: Origins (ÇIKTI!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSP'ye yeni bir Silent Hill çıkıyor bildiğiniz üzere. 9 dk.lık bir video yayınlandı en son. Bu videoda Dahlia Gillespie ve Alessa Gillespie'nin yanmış bedeni var. Baş karakterimiz bu kez bir kamyon şoförü. Onu kasabaya getiren şey tıpkı ilk oyunda Harry Mason'a olduğu gibi Alessa'nın birden yola fırlayan sureti oluyor. Senaryo olarak ilk Silent Hill'den öncesini konu alacakmış. Bu arada Alessa'nın yanmış bedenini dışarı taşıyan da şoförümüzmüş bu açığa çıktı.

* Tür: Horror-adventure
    * Geliştirici: Climax Entertainment
    * Yayımcı: Konami
    * Platform: PSP
    * Çıkış Tarihi: Ekim 2007

Gameplay Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 6 Kasım 2007; 19:46:27 >

• Mükemmel Bişey Nette Demosunu Buldum Oynadım Harbiden Süper Yapmışlar.
  • Yani gerçekçi olalım bu oyun psp de öyle gere gere oynattırmaz insanı. Küçücük ekran falan. Hiç gerilmez insan. Boşa yapmışlar diye düşünüyorum.
  • oyunun grafikleri iyi guzel hoş silent hill hikayesininde bilirimde germeyi bırak beni boyle oyunlar sıkıyor bi süreden sora .... ama denemeye degecek bir oyun gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yani gerçekçi olalım bu oyun psp de öyle gere gere oynattırmaz insanı. Küçücük ekran falan. Hiç gerilmez insan. Boşa yapmışlar diye düşünüyorum.

yapma gözünü sevem ya
  • +1903 Öyle bir oynatırki var yaaaaa takacaksın kulaklığı bak sen o zaman
  • quote:

Yani gerçekçi olalım bu oyun psp de öyle gere gere oynattırmaz insanı. Küçücük ekran falan. Hiç gerilmez insan. Boşa yapmışlar diye düşünüyorum.

Bence tam aksi gece yataga yat isigi sondur hatta cok abartirsan yorgani ustune cek, kulakligini tak o zaman gerilirsin bence(ki ben boyle yapacagim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Mükemmel Bişey Nette Demosunu Buldum Oynadım Harbiden Süper Yapmışlar.

demosu cıktımı oyunun arkadaslar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

quote:

Mükemmel Bişey Nette Demosunu Buldum Oynadım Harbiden Süper Yapmışlar.

demosu cıktımı oyunun arkadaslar .

Geçen Hafta Çıktı 600 küsür MB Hemde. Orjinali Kaç GB Merak Ediyorum Dorusu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Ağustos 2007; 1:12:09 >
  • quote:

Geçen Hafta Çıktı 600 küsür MB Hemde. Orjinali Kaç GB Merak Ediyorum Dorusu!

1,8 gb'dan fazla olamaz biliyorsunuz, 2 veya daha fazla umd olmadigi surece tabi.
  • quote:

Ben de aksini düşünüyorum. Sağlam bir kulaklık , karanlık ortam falan... Ayrıca küçücük mü , gelmiş geçmiş el konsollarının sahip olduğu en büyük ekran. Bu ekranda film izliyoruz (altyazılı) , sen küçücük diye hitap ediyorsan birşey diyemem.
  •  Silent Hill: Origins (ÇIKTI!)

<<< DEMO >>>

http://mihd.net/bvf1i3 [Rar: 200 MB]
    http://mihd.net/68emgc [Rar: 200 MB]
    http://mihd.net/a40tho [Rar: 188 MB]

Rar Şifresi : hako

(Linkler Alıntıdır)

Arkadaşlar Dağıtıma Açık Demo Verisonu Olduğu İçin Linkleri Veriyorum:

Flashget, Download Manager Gibi Programları Kullanabilirsiniz.

Sol Üstteki Request Download Link'e Sonra Sağ Üstteki Download File'a Bascaksınız.

Ama Dikkatli Olun İndirceğiniz Her Bir Dosyayı 2 Saat İçinde İndirmeniz Lazım Yoksa Otomatik Olarak Duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Ağustos 2007; 22:58:57 >

• @bbr, rar şifresini vermemişsin hako olcak. birde alıntı yazman lazım emeğe saygı
  • haklısın yazıyorum hemen
  • Psp'nin en kaliteli oyunlarından biri olucak kesinlikle ozellikle getirilen yeni oynanıs bicimi ile degisik bir Sh deneyimi yasıyacagız
  • psp, küçük ekran, germez felan bence eline psp'yi alıp süper mario'yu bile oynamamış birisinin sözleri...
  • PSP'de güzel olacak gibi Silent Hill. Beklemedeyiz.
  • Oyun çıktı arkadaşlar

2 gün sonra oyunum yurt dışından geliyor inşallah. Kesinlikle arşivlerinizde orjinal olarak bulunması gereken bir seri Silent Hill...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMISE -- 6 Kasım 2007; 19:26:13 >
  • valla ben pc de ps2 de alamadığım oyundaki tadı pspde fazlasıyla alıyorum.hele gece yatarken kulaklığı takıpda oyun oynamak yokmu...
  • oyun malum sitelere de düştü( şu to....t sitelerine) ama boyut 704 mb ve seeder 1 tane. türk pspcisi bekler de bekler bakalım nereye kadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.