Şimdi Ara

Silent Hill: Origins (ÇIKTI!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen o malum sitelerden indiriyorum walla süper oldu ya bu gece uzun geçecek

• Ya indirdim attım pspye oynamaya kıyamıyorum. (tırsıyorumda denebilir)

Bu nasıl güzel bi oyun başlangıcıdır, nasıl kamera açılarıdır anlamadım. Film gibi yaa. Biri Oyasa Film Diye İzlenir.

"Pspnin ekranı küçük germez" diyenlere Sadece oynamalarını tavsiye ediyorum. Eminim Fikirleri değişecektir. (tabi bi şartla oyunun başındada dediği gibi Lights Off And Your HeadPhones On )

(Sakın Oyunun Başındaki Konuşmal Olan Yeri Geçmeyin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Kasım 2007; 2:12:16 >
  • Arkadaşlar, oyun mükemmel olmuş. Bir Silent Hill fanı olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Şu PSP gerçekten mucize bir alet. Şu kadarcık cihazda böylesine güzel grafikleri görmek hakikaten şaşırtıcı.

Etkilenmemek hakikaten insanın elinde değil. Hele benim gibi bir Silent Hill aşığıysanız...

Spoiler olabilir!

Allesa'nın bakıcısı olan hemşire Lisa Girland ile burada ilk kez karşılaşıyoruz. Oyun, Silent Hill 1'in de öncesini anlattığı için bu tür sürprizlerle daha çok karşılaşacağız gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMISE -- 7 Kasım 2007; 17:20:36 >
  • millet abanmış akşama kadar inmez şimdi
  • Oyun super olmuş hatta baya bi ilerledim mutlaka oynayın derim çok dehşet bir oyun olmuş...
  • Arkadaşlar şu medical icebox ın şifresi nedir.Bi türlü bulamadım..
  • !!!SPOILER!!!

quote:

Orjinalden alıntı: sonybox

Arkadaşlar şu medical icebox ın şifresi nedir.Bi türlü bulamadım..

Biri kızlar tuvaletinin Kapısında AMY 31
    Biri Staff Roomda LUCY 23
    Öbürü Exam Roomda Röntgenin Üstünde SARAH 19
    Yani Şifre 312319

!!!SPOILER!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Kasım 2007; 16:05:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

!!!SPOILER!!!

quote:

Yani Şifre 312319

!!!SPOILER!!!

Çok çok teşekür ederim arkadaşım.Sağolun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bbr

!!!SPOILER!!!

quote:

Yani Şifre 312319

!!!SPOILER!!!

Çok çok teşekür ederim arkadaşım.Sağolun

Keşke kendin araştırıp da bulsaydın :)

• valla oyun inanılmaz güzel bende saat 3 hala oynuorum
  • ilk defa silent hill oynuycam, ne dersiniz once bunu oynasam olur mu? Hikayenin butunlugu acisindan
  • olur tabi nie olmasın :]
  • dostum sen ps1 için çıkan ilk silent hill i bi oyna psp de bak geriliyo musun gerilmiyo musun
    ben valla ps2 den alamadığım tadı almıştım ki oyunu bitiremedim

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yani gerçekçi olalım bu oyun psp de öyle gere gere oynattırmaz insanı. Küçücük ekran falan. Hiç gerilmez insan. Boşa yapmışlar diye düşünüyorum.
  • Ben oynadım baya iyi grafikleri eğlencelide psp yi ses sitemine bağlayıp oynayınn daha zevkli oluyo
    PSP OYUNLARI ARIYORSANIZ
    http://www.sahibinden.com/384_oyunlu_dev_psp_arsivini_acele_edin_kacirmayinWQQaXQQ5138606WQQpXQQdisplayitem?
  • oha diyorum film gibi, esyalarin golgeleri muzikler vs. manyakmis yaw. PSP cosuyor iyice
  • Yorgan altı iyi gider dimi arkadaşlar oynamak lazım
  • aynen öyle geceleri oynuyorum ben kücük ekranda silent hill mı oynanır dien arkadaslarada tavsiye ediyorum
  • karanlıkta ve kulaklıkla oynayın, zaten tavsiye edilende o oyun başlarken...Gayet güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

karanlıkta ve kulaklıkla oynayın, zaten tavsiye edilende o oyun başlarken...Gayet güzel olmuş

Koray oyun güzel imzanda güzel
  • Ya PSP gittikçe coşuyor, vallahi o kadar şaşırtıyor ki gün geçtikçe beni. GOd of War, Silent Hill Origins, WArhammer'ın strateji oyunu. Önceleri karşıydım psp ye ama gittikçe alışıyorm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.