Şimdi Ara

Silent Hill f {PC ANA KONU} (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
9
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silent Hill f Avustralya Hükümeti tarafından Sınıflandırma Reddedildi, yani YASAKLANDI ve Avustralya'da satılamaz.

Sınıflandırma Reddedildi (RC), Avustralya'da satılamayan, kiralanamayan, reklamı yapılamayan veya yasal olarak ithal edilemeyen filmleri, bilgisayar oyunlarını ve yayınları ifade eder. RC olarak sınıflandırılan materyal, genel olarak kabul görmüş toplum standartlarının dışında olan ve R 18+ ve X 18+ derecelendirmelerine dahil edilebilecek içeriği aşan içerikler içerir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SILENT HILL f, SILENT HILL Yapımcısı Motoi Okamoto, Senarist Ryukishi07 ve Besteci Akira Yamaoka'nın yer alacağı özel bir konuk paneliyle @AnimeExpo'a geliyor!

Silent Hill f {PC ANA KONU}

Silent Hill f {PC ANA KONU}x (formerly twitter)
    Silent Hill Official (@SilentHill) on X
    https://x.com/SilentHill/status/1924857737181110669

• ign türkiye
    Silent Hill f, seriden bağımsız, tamamen yeni bir hikaye olacak
    https://tr.ign.com/silent-hill-f/129105/news/silent-hill-f-seriden-bagimsiz-tamamen-yeni-bir-hikaye-olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 25 Eylül'de çıkış yapacak.

Silent Hill f - Release Date Trailer

Silent Hill f {PC ANA KONU}PlayStationyoutube
    Silent Hill f set to release on September 25th. Find the beauty in terror in this new Japanese psychological horror. #ps5 #ps5games #silenthill #SILENTHILLf #SHf #konamigaming
    https://www.youtube.com/watch?si=IoHlxMGJKeTG7ZkP&v=CAjCy94hUFI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Haziran 2025; 0:56:53 >
  • Sunum esnasında video sonunda Pre-Order Now yazmıştı. Steam sayfasına sürekli baktım fakat açılmadı bir türlü.Silent Hill f {PC ANA KONU}  Bu arada sunumun en elle tutulur yapımı kendisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 5 Haziran 2025; 1:20:17 >
  • Fiyat açıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

KONAMI yine geçmiş bize kıyağını. Globalde 70 dolar.

• Epic fiyat

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata kaçmaz bence, aldım ben

Hayırlı olsun hocam. Ben yine SH2'deki gibi incelemeleri bekleyeyim diyordum ama Epic fiyatı da şüpheye düşürdü şimdi.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam en ucuz steam de diğer platformlara da baktım

Ben de aldım iyi çıkmazsa iade ederiz en kötü. Güzel fiyat Silent Hill f {PC ANA KONU} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Haziran 2025; 2:17:3 >
  • Açıkçası fiyatı çok iyi ve umarım değişmez. Çünkü şuandan almak bana erken geliyor. Önce incelemeleri görmek daha sağlıklı ama işte bilemiyorum fiyatı böyle kalır mı

• Pc platformunun güzelliklerinden birisi işte. Konsolda olsa tek mağazanın insafına kalıyosun rekabet yok. 😀

• Bu formül beni Silent Hill 2 ile bayağı bir baydı gibi ya. Videoyu izlerken hiçbir şey hissetmedim. Yine de eylül ayına kim öle kim kala.

• Ön siparişi bastım geçtim, geriye şafak saymak kaldı.

Oyuncu ve Model Konatsu Kato, Hinako'yu canlandırıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 5 Haziran 2025; 11:25:26 >
  • SILENT HILL f ​​için farklı versiyonlara ve ön sipariş bonuslarına göz atın.

Silent Hill f {PC ANA KONU}x (formerly twitter)
    Silent Hill Official (@SilentHill) on X
    https://x.com/SilentHill/status/1930787465578553702

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Biraz önce konsolcu bir arkadaşım ile aynı sohbeti ediyorduk. Ben yarı fiyata aldım oyunu hem de Türkçe yama ile oynayacağız. Konsolcu birisi 2 kat daha pahalıya alıp Türkçe oynamayacak. Arkadaşı İkna etmeye yakınım, kıvama geldi gibi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 6 Haziran 2025; 15:53:27 >
  • winepsycologist kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gta 6 olmasa hiçbir güç bana konsol aldıramazdı ama mecbur alacağız gta 6 için. Pc ye geleceği gün de satacağım 😄 Zaten mod ve yama desteği pc yi 10 adım öne çıkarıyor.

• Konami senin başına ne düştü meteor haricini kabul etmiyorum...Silent Hill f {PC ANA KONU}  Bize son çıkan 3 yeni oyununun hepsini menadan satmana anlam vermekte zorlanıyorum.

Oyun firmaları arasında en paracı firma bize neden güzellik yapmaya devam ediyor çok sorgulamadan oyuna ön sipariş verdim he he.Silent Hill f {PC ANA KONU} 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.