Silent Hill f {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (2. sayfa)

-
-
Bu fragmandan nasıl fail yargısına varılabilir çözemedim. Gerçi en ufak şeyde "kadük" gibi kavramlar kullanmaya alışkınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Steam sayfasını görünce yine alakasız bir yan oyun yaptırıyorlar sanmıştım. Bu kez Cannon bir yapım olacağı söyleniyormuş. Geçtiği dönem ve Japon teması ilgimi çekti. Tek anlamadığım kısım; Bu seri ismini Silent Hill ismindeki bir Amerikan kasabasından almıyor muydu.
Seriye hiç hakim değilim, sadece bu prequel olayı biraz ilginç geldi. Neyse artık yaz indirimlerinde Remake'i alıp aradan çıkarmak gerek.
_____________________________ -
Hayali kasabadan alıyor, gerçekliği yok evet. Şimdiye kadar SH serisi İlk defa Japonya'da geçecek. Yanlış duymadıysam dün gece ki yayında SH serilerinden easter egg'ler bulunacakmış. Japonya'nın en ünlü görsel manga yazarı tarafından tasarım ve yazarlığı yapılmış. Müziklerini de Akira Yamaoka yapıyor ve bir eleman daha var adını unuttum iki kişi birlikte yapmış. Akira Yamaoka 25 yıldır SH serisinin müziklerini yapıyor. Oyun sanat, din ve tarihi kokuyor diyebiliriz. Tabi bunlara da psikolojik - korku ekleniyor. :)
Asıl mevzu aslında Japonya'da ki zorbalık, cinsellik ve din mevzularını öne alınacak. Liseli kızın hem bu evrende ki (günümüz) hem de öte ki evren ile arasında ki psikolojik dramasını izleyeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 14 Mart 2025; 23:24:34 >_____________________________ -
Seriye çok uzağım hocam. Hatta tek alakam film serisini izlemekti. Ama ilk filmdeki Polis sahnesini izlediğimde şok olmuştum, hiç beklemiyordum. Serinin Survival Horror'dan ziyade Psikolojik Gerilim tarafı da ağır basıyor sanırım. Walking Simulator'ler dışında mind trick/f*ck pek sevmem.
Neyse artık Remake ile seriye adım atacağız bakalım.
RE gibi aksiyon beklememek lazım. Daha çok psikolojik-gerilim ile ön plana çıkıyor. Rahatsız edici ortamlar ve müzikler. SH2 Remake oynanış olarak çok iyi seviye, biz orijinal halini oynarken kafayı yiyorduk. O donemlerin tadı başkaydı yaşayanlar bilir.
Kulaklık ve gece oynanması tavsiye ederim. Müzikler ciddi anlamda o kadar iyi ki, yaratık olmasa bile o arkada çalan müzik felaket geriyor. Odaklanamama sorunu yaşıyorum gittiğim yere 2 kere gidiyorum. Oynarken yaşıyorsun bu oyunu ya. Silent Hill bir başka güzel. RE ile kıyaslamasını yapanlar oluyor da ikisi çok farklı kulvar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bizde bilmiyoruz hocam alakasını 😄 Normalde dediğiniz gibi oyunun tüm olayı geçtiği yerin gerçekte de var olan bir şehir olan Silent Hill de olması. Prequel den kastınızı da anlamadım. Bu oyun daha geçmiş tarihte geçiyor ama seriye dair prequel bir şey anlatacağından bahsetmediler.
-
Team Silent sonrası serinin neye döndüğü ortada buna da Silent Hill demeseler belli ki satamayacaklar.
_____________________________ The Duayen -
Hocam senin için tam olarak neye Silent Hill denilir mesela? Daha çıkmamış bir oyun için sadece bir kaç dakikalık bir videodan yaptığın çıkarımlar müthiş cidden :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
İyiler ilk görüşte tanınmaz -
Hocam beni yanlış anlama sakın, çok ön yargılı birisisiniz. Bende zamanında Final Fantasy'e senin şuan yaptığın gibi ön yargılıydım şuan bağımlısı oldum. SH serisinin ''F'' ön hikayesi olacağı söylendi, daha çıkmamış bir oyun için böyle kestirip atmak sana yakışmıyor.
Origins de prequeldi zaten, spin-off olayını bu kadar takılmayın.
_____________________________ The Duayen -
Arkadaş oyunlardan pek anlamıyor, takılmayın geçin.
Silent Hill 2 Remake müthiş bir oyundu. Bu da çok iyi olacağa benziyor. Beklemedeyiz.
Takip.
-
ign türkiye
Silent Hill f, +18 olan ilk Silent Hill oyunu olacak! - Çok rahatsız edici ve vahşet dolu!https://tr.ign.com/silent-hill-f/128086/news/silent-hill-f-18-olan-ilk-silent-hill-oyunu-olabilir-cok-rahatsiz-edici-ve-vahset-dolu
Parçalanmış yüzler, sıcak demirler ve kolunu kesen bir karakter dehşet verici bir tablo çiziyor. Silent Hill f, Silent Hill standartlarına göre bile oldukça korkunç olabilir. Ne de olsa, serinin Japonya'da CERO:Z, yani 18+ derecelendirmesi alan ilk oyunu. Diğer Silent Hill oyunları genellikle sırasıyla +15 ve +17 olan CERO:C veya CERO:D aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Bu serinin ana karakterinin hayal dünyasında ki fantezilerini ve yaşadıklarinı öne çıkaran bir oyundu. Yani ana karakter kendi gerçek hayatında neler yaşadıysa, alternatif evrende daha ağır bir şekilde yaşanacak demek. Zaten steam sayfasına girerken orada uyarı bir şekilde yazıyor. Şimdiye kadar en sarsıcı SH oyunu göreceğiz gibi. Japonya'da bir kızın gözünden neler yaşadığını iliklerimize kadar hissedeceğiz. Oldukça hüzünlü, sarsıcı, kız çocuğu olanlar çok daha fazla empati kuracak. O sırt bölgesinde ki fotoğraf oyunun nasil ağır tema olduğunu vurgulamış. Çok konuşulacak belki Japon medyasını bile altüst edebilir.
Çıksa da oynasak
Söylentiler gittikçe kuvvetleniyor.
2025'in 3.çeyreğinde çıkacağı söyleniyor.
İspanyol perakande sitesinde de Q3 yazılmıştı. Oyun basınında güvenilir Elesnicho nickli üye de bunu doğrulamıştı.
levelupnews.com.br
Silent Hill f pode chegar entre julho e setembro de 2025, segundo especulações – levelupnews.com.brhttps://levelupnews.com.br/2025/03/18/silent-hill-f-pode-chegar-entre-julho-e-setembro-de-2025-segundo-especulacoes_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X