Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (4. sayfa)

-
-
-
Teşekkür ediyorum,Kırmızı Kep sanırım denk gelmiştim videolarınıza.Geri bildirim içinde teşekkürler.
-
Linki yeniledim düzeltilmişti aslında basit bir hata.Geri bildirim için teşekkürler.
-
Keyifli oyunlar.
-
Elinize sağlık. Yama için teşekkürler
-
Bir diyalogda "direkt" yazılacağına "direk" yazılmış.
Bir yayıncı oynarken denk gelmiştim, o yüzden ekran görüntüsü alamadım.
-
Düzelttim geri bildirim için teşekkürler.Orda "kaçırman imkansız" yazıyordu bana garip geldiği için."Direkt görürsün zaten" olarak düzeltmiştim t harfini eklememişim.
-
Keyifli oyunlar.
-
Rica ederim.60'a sabitleyip oynamak daha mantıklı veya 30'a , sistemine göre artık.
-
Muhteşem işlere İmza attınız Türkçe yama bölümüne yeni bir Soluk getirdiniz Deepl ile Emeğinize sağlık Teşekkürler dostum!
-
Teşekkür ediyorum ve amaçta bu zaten ,keyifli oyunlar.
-
burada çeviri olmayan kısımlar var, kimse bildirmedi herhalde
-
Şuan bildiriliyor.Düzenlendi ve linke eklenerek güncellendi.Geri bildirim için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 13 Ekim 2024; 17:9:24 > -
eline sağlık 12 saat oynadım oyunu tek ceviri olmayan bu yer vardı(ya da ben rastlamadım). çok güzel iş çıkartmışsın
-
-
tam bende aynı yeri bildirecektim, alt kısım bende gözükmüyor sadece üst kısımdaki ingilizce yer var.
-
Düzeltildi ve link güncellendi teşekkürler geri bildirim için.
-
Çok önemli bir yer değil, elimde şuan fotoda yok ama ilk girdiğimiz 3 katlı binada "xxx binası haritası" yerine "xxx binası map" yazıyor.
-
Hocam bu DeepL baya iyi ya. Ufak tefek ceviri hata dışında ceviri kalitesi on numaraydı. Senin yakında çıkacak oyunların da bu DeepL ile çevirilerini beklıyorum. Tekrardan eline koluna sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X