Şimdi Ara

Silecekler 3lira civarı kargo bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
0
Favori
47.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefourda bakmıştım C3 2003 model için 600mm ve 450mm yazıyordu.
    Ama arka uzunluğu bilmiyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

C3 arka cam için arıyorum. Gören duyan varsa ilgilerini bekliyorum.

c3 ön camlar kaç ?
  • düzeltiyorum arkadaşlar.. 55cmlik olan ellerinde mevcut fakat 45lik olan ellerinde mevcut deilmiş.onu firmadan gelmesini bekliyorlar.ben ikisini birlikte gondersin diye tiklemiştim. merak edenler siparişlerinden kontrol edebilirler alt tarafta..

düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 25 Eylül 2009; 2:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

http://img406.imageshack.us/i/silecekuyum.jpg/

Silecek uyum tablosudur..Ben 16 sında sipariş ettim halen bekliyorum..iyi beklemeler :)

şansa bak ya bir tek benim arabanın yanı boş gözüküyor.Mecburen akşam ölçeceğiz herhalde. Ah Ford Fusion ah
  • arkadaşalr fiyatlar iyi güzel hoşda
    sipariş verip eline ulaşan arkadaşalar izlenimlerini yazarlarsa
    alacak arkdaşlar ne aldıklarını daha iyi anlarlar.

saygılar
  • Renaylt 9-11 için aracı ölçmem lazım. Birde bu muzların diğerşerinden farkı nedir, ilk kez silecek alacağım, anlamıyorum hiç.
  • Beyler 98 model vw transporter t5 ölçüsü nedir, evde kimse yok ölçtüremiyorum iş yerindeyim ayrıca kaçırmayalım fırsatı yav.
  • Bu tablo eskimiş yalnız yeni araçları göstermiyor.
  • kia cerato

sol 60 cm
    sağ 40 cm.

aldık muz tipi bakalım nolacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 25 Eylül 2009; 11:12:16 >
  • Yeni nesil araçlarda muz silecek kullanılıyor.Kullanmadım ama tek parça olduğundan daha iyi ve yumuşak bir silme sağladığını düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk41

Renaylt 9-11 için aracı ölçmem lazım. Birde bu muzların diğerşerinden farkı nedir, ilk kez silecek alacağım, anlamıyorum hiç.

Edit:Benm siparişte tedarik sürecinde.Bekleyeceğiz anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 25 Eylül 2009; 11:40:07 >
  • Bugün tedarik edilmiş benim ürün..Çıkışa hazır..Muhtemelen ilk kullanan ben olabilirim, Modacar sipariş ettim yarın ya da ertesi gün yorumlarımı paylaşabilirim..Ancak çok kötü olsa bile bu fiyata şansını denemeye değer diye düşündüm, ikisini 8.8 tl ye aldım olmazsa atsan için acımaz, o fiyata lastiğini alamıyorum sonuçta :)
  • Arkadaşlar anlayanlar bir baksın lütfen.
    Burada Reno 9 için silecek süpürgesi diyor. Bunu alsak herhalde lastiği de üzerindedir değil mi? Süpürge falan deyince kafam karıştı.

http://www.hepsiburada.com/svs-430-mm-14-renault-9-silecek-supurgesi/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otso98383
  • Valla cevap gelmeden siparişi verdim. Bekleyemedim çünkü çıkmam lazım. Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler. 3 liralık hediye çekini düşünce 55 kuruşa gelmiş oldu. Bu fiyata artık ne gönderirler bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Valla cevap gelmeden siparişi verdim. Bekleyemedim çünkü çıkmam lazım. Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler. 3 liralık hediye çekini düşünce 55 kuruşa gelmiş oldu. Bu fiyata artık ne gönderirler bilmiyorum.

içindeki sileceği alıp paketini yollarlar sanırım

bu arada renault 19 için hangisi uygundur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 25 Eylül 2009; 16:31:12 >
  • Hala tedarikte görünüyor .. Sabrımı törpülüyorlar 3 kuruş bile olsa insanı enayi yerine koyuyolarmış gibime geliyor
    HB den ilk alışverişimdi son alışverişim oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Hala tedarikte görünüyor .. Sabrımı törpülüyorlar 3 kuruş bile olsa insanı enayi yerine koyuyolarmış gibime geliyor
    HB den ilk alışverişimdi son alışverişim oldu..

haftasonu gecti artık..haftaya çarşamba artık elimizde olur.
  • quote:

Arkadaşlar anlayanlar bir baksın lütfen.
    Burada Reno 9 için silecek süpürgesi diyor. Bunu alsak herhalde lastiği de üzerindedir değil mi? Süpürge falan deyince kafam karıştı.

http://www.hepsiburada.com/svs-430-mm-14-renault-9-silecek-supurgesi/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otso98383

Bunu bende merak ediyorum....

• arkadaslar citroen xsara 2000 model ehangisi olur acaba ben bu muz silecekten istiyorum ama baglantı yerleri kenarda onların bizimkinde ortasında nasıl olacak
  • HİÇ YENİ ARAÇ YOK...
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

http://img406.imageshack.us/i/silecekuyum.jpg/

Silecek uyum tablosudur..Ben 16 sında sipariş ettim halen bekliyorum..iyi beklemeler :)
  • xsara için arayan varsa;
    önlerden biri 550mm , diğeri 500mm, arka ise 450mm.
    bu paraya ancak lastiği alınır, fiyat uygun geçekten.. konuyu açan arkadaşa teşekkürler..

bu arada klasik silecekli araca muz tipi alsak, dönüştürücü ile kullanılabiliyormuş sanırım, dönüştürücü kaç TL. acaba , bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 26 Eylül 2009; 22:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk41

quote:

Arkadaşlar anlayanlar bir baksın lütfen.

Bunu bende merak ediyorum....

Evet. Lastiği üzerinde...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.