Beyler yeni silecek alacağım ancak hibrit modeller falan çıkmış ne oluyor bunlar hangisini önerirsiniz? Hepsinin aynı kauçuk kalitesinde olduğunu farz edersek hangi tip silecek daha iyidir? Orjinalinde muz silecekler var. Bu arada pahalı ürün tercih etmeyeyim diyorum, inwells rbw silbak vs. gördüm. hangilerini tercih etmek lazım? silbak iyi gibi duruyor genel olarak yorumlar olumlu gibi ama bir de size sorayım dedim. Bu arada 2011 kangoo 2 için bazı siteler 60-55 bazı siteler 58-53 bazıları 55-55, 55-53cm falan önermiş. Doğru ölçüsü nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 23 Haziran 2021; 16:52:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silecek markaları, tipleri ve ölçüsü hakkında

-
-
Aracın üzerindekini ölçün, alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 23 Haziran 2021; 10:50:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tip silecek var
1. klasik telli
2. muz tip
3. Hibrit
Hibritler daha iyi daha pahalı zaten sebebi ise hem muz tip gibi eli yüzü düzgün üstü kapalı hemde kalsikler gibi tel destekleri var sileceğe doğru iskelet biciminde muz lardan daha iyi cama oturuyor ki daha pahalıdır ama değer emin olun. Muz ile klasik tip sileceğin karışımıdır diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 23 Haziran 2021; 11:7:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında o kadar pahalı değil, inwells marka çifti 36 liraya falan geliyor. Muz tipler de 25. Arada 11 lira fark var. Eğer değer diyorsanız bir denenebilir.
Ben genelde aracım için üreticim ne derse onu alırım kafama göre modifiye vs etmem aynı şey silecekler için de geçerli, üretici muz diyorsa muz, eski tip diyorsa eski tip takardım ama bu hibrit olayı kafamı kurcaladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın ikinci sahibiyim onlar da 55-50 tarzında saçma ufak silecekler takmıştı sonradan fark ettim zaten dedim bu silecekler niye böyle küçük alanı temizliyor diye Bi baktım sürücü kısmına 50cm takmışlar:D
Güncel.
-
Benimde epeydir aklımdaydı silecekleri değiştirmek. Hybritleri yeni duydum. Fiyatı diğerlerinden biraz pahalı amazondan sipariş verdim ama değecek gibi.
-
Up
-
hangisini alsan bir yaz bir kış ömrü var. 12 ay dayanabileni yok. olan bir tane al hibrit mibrit hikaye.
-
Hibrit al bir daha diğerlerine bakmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: diatta1903hangisini alsan bir yaz bir kış ömrü var. 12 ay dayanabileni yok. olan bir tane al hibrit mibrit hikaye.
Benim aracımın silecekleri 800mm ve 750mm olarak belirtilmiş. Bu ölçüde önce Vette, sonra Silbak, İnwells ve en son Bosch muz tipi silecekler aldım zamanında. Dediğiniz gibi hepsi de 1 sene sonunda ses yapmaya başladı.
En çok da Bosch a üzülmüştüm. Çünkü 70tl vermiştim 4-5 sene önce. Sonra kızdım ve orijinal Fransa üretimi Citroen marka silecek aldım. Hibrit türde bu silecekler bu yıl 4. Senesini bitiriyor. Hala ses yok. Sadece sol sileceğin ortasında iz kalıyor. O zaman 180tl vermiştim. Geçen hafta 250tl ye yine orijinal olandan aldım. Her sene yeni ve ucuz silecek alsam daha karlı olabilir ancak yağmur sensörünün sapıtmaması icin silecekler önemli.
Bir de sileceklerin ses yapmaması icin üzeri grafit ile kaplanıyormuş ve bu kaplama silecek suyunda aşındırıci deterjanlar yüzünden çabuk bitebiliyormuş. O nedenle belki de cam suyuna bu tarz kimyasal ürünler kullanmayı da bıraktığım icin sileceklerim uzun dayanmış olabilir bilemiyorum. İlla her silecek 1 senede çöp olmuyor örnek olsun diye yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X