Şimdi Ara

Silecek Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, silecek lastiklerim yırtılmış, değiştirmek istiyorum. Ancak sileceği komple mi değiştirmem gerekiyor yoksa sadece lastiği değiştirsem olur mu bilemedim. Servise gittim biz sadece komple değiştiriyoruz o da 60 lira falan tutar dedi. Benzincide falan satılıyor onlardan alsam kendim takabilir miyim? Yada sadece lastiği nasıl değiştirebilirim nerden bulabilirim?

• Yok mu bilgisi olan
  • Sadece kauçuk kısmı kipada satılıyor, ben oradan alıp değiştirmiştim. Sileceğinizin boyuna göre kesebilirsiniz. Takımı yanlış hatırlamıyorsam 8 tldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silecek işi çok belalı bir iş...Marketten aldığında içinde başka parçası falan oluyor,neyi nereye takacağını şekille göstermiş ama benim için çok zor...En güzeli serviste değiştirtiyorum...
  • Servise hiç para kaptırmayın. Kendiniz çok basit bir şekilde değiştirebilirsiniz. Migros'tan almıştım ben işim acil olduğu için. 12 ya da 14 tl verdim diye hatırlıyorum.

• migros yada kipa dan alanlar memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

migros yada kipa dan alanlar memnunmusunuz?

Dört aydır kullanıyoruz, memnunuz. Migros

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    geçen yıl açıldı
    Silecek Değiştirmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaliteli bir silecek alip degişimi kendiniz yapmanız en iyi sonucu verecektir. Valeo'yu tavsiye ederim. Bulamazsanız arexons, bosch gibi markalardan da alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Silecek işi çok belalı bir iş...Marketten aldığında içinde başka parçası falan oluyor,neyi nereye takacağını şekille göstermiş ama benim için çok zor...En güzeli serviste değiştirtiyorum...

Silecekten bahsediyorsunuz değil mi? Hani şu bildiğimiz basit silecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Silecek işi çok belalı bir iş...Marketten aldığında içinde başka parçası falan oluyor,neyi nereye takacağını şekille göstermiş ama benim için çok zor...En güzeli serviste değiştirtiyorum...

Silecekten bahsediyorsunuz değil mi? Hani şu bildiğimiz basit silecek

Tam o...
  • Ucuz bananalardan alın, yaz-kış değiştirin. Basit yaw silecek değişimi :)

• Banana silgilerden alın değişimi kolay

• Bosch car service e gidin. Sadece lastikleri değiştirirler.

• Bananalardan alayım bari inşallah sıkıntı çıkmaz değiştirirken
  • Merhaba,

Buradan sileceğin değişimiyle ilgili videoya ulaşabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=3tVlM3O8AJw
  • Eski klipsli olanlarda, muzlu olanlarda gayet kolay, biraz kurcalayan herkes yapar. Ben arabamın camı kırıldığında dahi servise para kaptırmam, kasko yoksa zaten al camı, ya servisten ya çıkmacıdan, kapının çıtalarını, vidalarını sök, yerleştir, taş çatlasın 2 saatini alır. Servisler bu iş için bile 100-150 işçilik parası alırlar.
  • daha dün degiştirrttim 15 tl ye 5 dk yaw sadece eskisi gibi olmadı kuru da sürtüyor ses çıkıyor ıslakken sorun yok hehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.