Şimdi Ara

Silecek Boyutları Birebir Aynı Mı Olmalı? Corsa D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2013 corsa d. Silecekler camda iz yapıyor. O yüzden değiştirmek lazım. Silecek boyutlarım 650mm ve 400mm yazıyor internette.
    Tekzene baktım. Fotosunu koyacağım ürünlerin. Üsttekiler normal sanırım. Alttakiler muz. Muz olanlarda 400mm yok. 600mm var.
    Üsttekinde yani normal olanda da 400mm var 650mm yok.
    Sormak istediğim illa bu ölçülere birebir olan silecek mi almalıyım? Bulamadım hiç bir yerde. İnternetten mi söylemek zorundayım?

Silecek Boyutları Birebir Aynı Mı Olmalı? Corsa D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 23 Kasım 2017; 11:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://m.n11.com/opel-corsa-d-muz-silecek-takimi-bosch-aeroeco-2006-2014-P140057767?cid=604001&gclid=Cj0KCQiAgNrQBRC0ARIsAE-m-1yVsk9roFXRerTgFNDDINO-nKV5EtobwcBl-gAj5nGsS3WqBiJ-EVMaAnuPEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#Product/descriptions
    Al geç burdan
    Olur olmaz ne desek yanlış olur, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 23 Kasım 2017; 12:3:11 >

• Birbirine carpana dek olcuyu buyutebilirsin , ben deneye deneye en buyuk olculeri bulurum standart ufak oluyor.

Bu seferlik aksesuarcidan al deneye deneye olcunu bul, ondan sonra netten alirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Kasım 2017; 12:12:58 >
  • 650 yerine 600 takarsan arada boşluk bırakacak ve silmeyecek hatta sırf bu yüzden 600 lük silecegi 650 yaptım ben.

• Biri büyük biri ufak olabilir...Üst üste binmediktan sonra biri diğerinden uzun bile olabilir...60-40 olur,70-30 olur,55-45 olur,50-50 olur...
    Önemli olan sileceğin ucu camın dışına taşmasın...
  • Ben sanayideki parçacılardan alıyorum.
    Genelde sürücü önündeki diğerinde uzun.
    60 cm lik ölçü alsan bile tutmayabiliyor, menteşesi tam orada olmayabilir.
    Ancak deneyerek uyduruyorlar bazen.

Tavsiyem parçacıların önüne çekin, ücretsiz takarlar, uymazsa başka denerler.
    Boşuna satın almamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Biri büyük biri ufak olabilir...Üst üste binmediktan sonra biri diğerinden uzun bile olabilir...60-40 olur,70-30 olur,55-45 olur,50-50 olur...

İlk mesajı okudunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 23 Kasım 2017; 14:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Biri büyük biri ufak olabilir...Üst üste binmediktan sonra biri diğerinden uzun bile olabilir...60-40 olur,70-30 olur,55-45 olur,50-50 olur...

İlk mesajı okudunuz mu?

Okumadım...Körlemesine yazdım işte...Sen bana takılma,ben böyle abuk sabuk yazarım arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.