Şimdi Ara

A3 Kol Dayama'nın içindeki USB Portu mu yoksa çakmaklık mı daha iyi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    A3'te kol dayamanın içinde sadece şarj için yazan (charge only) bir USB portu var, telefonlarınızı bu USB'den mi şarj ediyorsunuz yoksa çakmaklığa taktığınız bir şarj cihazından mı ? Hangisi daha hızlı şarj eder ve hangisi telefonlar için daha güvenli? Bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim. Teşekkürler.



  • ben araçta 2 tane araç kamerası kullandığım için Philips'sin bardaklık tipindeki şarj cihazını [1] satın almıştım. Üzerindeki usb soketleri hızlı şarj yapabiliyor. Telefonu da hava kanalları arasındaki tutucuya [2] sabitlediğimde kablosunu hemen kısa mesafedeki sokete takabiliyorum. Kablo karmaşası da olmuyor, kol dayama içindeki soketle de uğraşmak zorunda kalmıyorum. Bahsettiğim ürün gerçekten çok kalitelidir bu arada, yedek sigorta da geliyor yanında.

    [1]https://tr.aliexpress.com/item/PHILIPS-DLP2029-ift-USB-Ara-arj-Adapt-r-Ara-akmak-12-V-3-1A-Oto-H/32833385885.html
    [2]https://urun.n11.com/telefon-tutucu/audi-a3-telefon-tutucu-P216132302

    A3 Kol Dayama'nın içindeki USB Portu mu yoksa çakmaklık mı daha iyi? A3 Kol Dayama'nın içindeki USB Portu mu yoksa çakmaklık mı daha iyi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 22 Nisan 2018; 12:51:35 >




  • 2016 audi a3 sahibiyim. araçta usb yok , şaka gibi ama yok. çakmaklıktan iphone 7 imi bir kez sarj ettim ve telefonun sarj entegresi yandı. start stop lu arabalarda çakmaklıktan sarj edilmemesi geretiği söyleniyor.acı bir tücrübeyle öğrenmiş oldum bende bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.