Evet arkadaşlar bir hata yapıp Şile'ye denize gittim
1- Sabah erken yola çıktığım halde yol kalabalıktı
2- Şile merkezdeki halk plajı otopark girişi 14YTL evet yanlış görmüyorsunuz 14YTL
3- İçeri girdiğinizde şezlong kiralamak istiyorsunuz tak tanesi 10 YTL haliylen 2 kişisiniz hopppp 20YTL
4- Deniz temiz görünüyor ancak leş gibi. Elim ve ayakların birkaç kere simsiyah oldu ve zift yapıştı. Bütün tekneler sintinelerini denize basıyor bizde denize giriyoruz
5- Bilimim KIRO'lar cirit atıyor. Dişi sineği bile izliyorlar
6- Dönüşteki trafik çilesini yazmama gerek yok herhalde gidenler bilir.
Aman diyorum arkadaşlar evinizde oturun veya şu girişi 50ytl olan kuruçeşmedeki ada'ya gidin daha iyi
Galatasaray Adası demek istiyosan katılıyorum
hakkaten şilede yüzmek işkence denizden bebek bezi çıkmıştı bi keresinde
Antalya plajları
1.otopark beleş 2.deniz temiz 3.herhafta konser olur.bedava izleme şansın var 4.trafikmi oda ne 5.şezlong 5 ytl gibi birşeydi
GS adası değil arkadaşım SU ADA artık oranın ismi
quote:
Orjinalden alıntı: tuncerug
Galatasaray Adası demek istiyosan katılıyorum
Bizim arkadaş bugün gitti şikayeti yoktu orda ponpon kızlar vardı oynuyolardı diyordu...Sonra millet 2 katlı gemi var dedi bana millet hucum etmiş gemiye çıkıp atlamışlar....Geliştede mis gibi piknik yapmışlar.....Şikayeti falan yoktu....
silenın denızı cok sakat ve zıft vardr.. pazar gunu gıtmen ztn buyuk hata... yazık gunah valla bosuna paran gıtms adalardakı plaja gıt daha ıyı veya havuza cok daha gzl ve duzgun ınsanlar var
Hsonları Şile' ye gidecek kadar kafayım yemedim. Perşembe günü Şile' de Fener' in ilerisinde ki plaja gittim. Şezlong ve şemsiye 5YTL. Deniz temiz. Kro felan yok. Sadece yanıbaşımızda 2 adet dönme vardı. Onlar da hiç rahatsızlık vermediler.
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
Antalya plajları
1.otopark beleş 2.deniz temiz 3.herhafta konser olur.bedava izleme şansın var 4.trafikmi oda ne 5.şezlong 5 ytl gibi birşeydi
hocam bu kadar guzellik varda sen kac kere gittin denize gunduz ya DH ya YBR bu ikisi arasında biliyorm ben hep seni
h.sonu şileye gitmek büyük hatadır cumartesi gecesinden kamyonlar arkada kanepelerle birlikte sahile çekilir ve ortalık kıro cennetine döner zaten şilenin yerli halkıda pazar günleri kesinlikle sahile inmez
hehehe yazık size
bizim yazlığın denizinde 3500(50 ye 70m) m2 içinde yalnızca 10-15 kişi oluyor
günün her saati dibi görebiliyorsunuz. miss gibi deniz
Silifke / taşucu tamamen beleş sahil halk plajı tabi bizim sitenin önü boş oluyor
marmaris: deniz temiz şezlong 3 ytl trafik yok otopark bedava
deniz normalde sabahları dalgalı değildir ama ogüns abah 8 de gittim , dönmeden sonbikez daha gireyim diye bide foto çekeyim dedim bi baktım deniz dalgalı hayret ettim yaw
dalga genelde öğeden sonra olur akşam 18:00 gibide durur. Ama dalga da öyle kara deniz dalgası gibi değildir çok güzel bi deniz.
100m uzaklaşın sahilden anca açılırsınız denizi çok sığ hiç tehlikesi yok taşlık değil hertaraf kum mis gibi
ahh ahhh keşke bidaha gide bilsem bu ay daha döneli bir hafta oluyor gene özledim
H.içi Gassray adası 30YTL imiş. Şezlong parası dahil mi?
kilyosa git, araba 5 ytl çoğu yerde, solar haftaiçi kişi başı 15 haftasonu kaç bilmiorm ama 25 olması lazım, yanında non-stop beach var o da haftaiçi 10 haftasonu 15, şezlong şemsiye fln hepsi verdiin paranın içinde, hem trafik yok boş yoldan gidiosun, hem denizi temiz hem de kırolar cirit atmıo güvenliği var herşeyi var
BNDE Bİ KERE SİNDE GİTMİŞTİM ! UF YA TRAFİĞİ İNSANI DELİ EDİYO + Bİ SÜRÜ İT KOPUK DOLU
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
H.içi Gassray adası 30YTL imiş. Şezlong parası dahil mi?
zaten orda havlu serip güneşlenmen abes olacağı için sezlong dahildir büyük ihtimal
Bizde bugün gitmek gibi büyük bi hata yaptık. Ama gerçi bizim asıl amacımız ailecek piknik yapmaktı. Şileye varmadan Sofular tarafında güzel piknik alanları var yolun üst kısmında. 5 ytl verip girion. Hemen yolun aşağısındada plaj var. Plaja arabanla girersen 7.5 ytl ama arabayı yukarda bırakıp beleşe girebiliyosun. Ama şu kadarını söliyim sakın plaja gitmek gibi bi hata yapmayın. Deniz zaten aşırı dalgalı. Sora her yer yosun ve zift içinde. Denizden çıkıyosun her yerin böle yapış yapış olmuş Zaten metre başına 2 süper abazan düşüyo. Arada bikaç bikinili kız vardı bütün millet yer gibi izliyodu. Ben 15-20 dakka anca dayanabildim bu rezalete döndüm piknik alanımıza. Sora dönüş çileşini annatmama gerek yok rezalet ötesi
istanbulda denize gidilmez kardeşim ben bunu bilir bunu söylerim. hele hele haftasonu 2 kere gidilmez yani. haftasonu ayvalıka falan gidelim çanakkalenin oralara giderim yanımada çadır alırım tamamdır. cayır cayır haftasonu tatili.