Şimdi Ara

sil keke :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BUTTERS STOTCH. -- 21 Şubat 2018; 17:41:29 >



  • okumadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 17 Ocak 2018; 21:46:56 >
  • hacım sen kız olsan kendinle evlenir miydin evlenmezdin acı gerçek evlilik istiyorsan işin maaşın iyi olacak 30'a kadar iyi bi iş sahibi olmaya bak bi an önce
  • Çare intihar diyorum ama anlatamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    hacım sen kız olsan kendinle evlenir miydin evlenmezdin acı gerçek evlilik istiyorsan işin maaşın iyi olacak 30'a kadar iyi bi iş sahibi olmaya bak bi an önce

    haklısın. söyleyecek hiçbir şey yok sadece haklısın.
  • çalış çabala yurt dışına çık türkiyede yaşadığım süre boyunca bende aynıydım sorun sende değil
  • Seninle aynı durumda olan bir dhli ile rus ruleti oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 yaşında ne evliliği ne çocuğu be kardeşim kendinize gelin yaşı +30 olmuş abilerden hiç mi tavsiye almıyorsunuz ??



    Bahtsız bedevi olunabilir 7 Milyar içinde ne dertlerle karşılaşıp hayata yumruk atanda var doğarken ölende var o yüzden başkalarının hayatlarına bakarsan kendini kötü hissedersin ne en iyiye bak ne en kötüye ve kendinizi bu hayatta tek olarak görüp sevin yanında illa biri olcak diye düşünme tamam yalnızlık Allah'a mahsus lakin bi eve kitle demiyorum kendini yapacağın ve zevk aldığın şeyleri tek yap bakın bunu egoistlik olarak yorumlamayın bu hayatta ailenizde olsa unutmayın teksiniz hayatını başkalarını önemsemek için harcamayın kendinizi geliştirmek için harcayın.



    Mesela spor yap git vücudunu geliştir böylelikle zayıfsan kilo alırsın şişmansan fit olur daha iyi görünürsün üstelik vücudunda ağrı sızı kalmaz güçlü bi erkeğe dönüşürsün testosu yüksek bi erkek her zaman mutludur ve spor yapan adam endorfin salgılar vucudu mutlu olursun kendini düşünmüş olursun.



    Vaktin varsa ingilizce öğren yurt dışına gitme ihtimalin var en kötü Antalyaya gidip yabancı insanlarla tanışırsın en kötü al eline bi tane ingilizce sözlük kelimr öğren çok faydalı bir şey.



    Tarih kitapları oku mesela başla Türk tarihinle günümüze kadar ne olmuş ne bitmiş öğren Atatürk'ün dediği gibi Tarihi bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur bu olayı hiç bit gencin yaptığını düşünmüyorum.



    Sinemaya git mesela salonda 100 kişiyle film izlemek nası bi kültür onu öğren veya internet elinin altında aç sinema tarihinin en iyi filmlerini izle sinemaya bakış açın değişir kim ne çekmiş onu öğrenirsin.



    Dans ve müzik kursuna gidip dans edip veya enstrüman çalmaya kafa yorabilirsin zordur zevk verir.



    Şimdi konuyla ne alakası var diyeceksin belli ki sosyal hayatın yok öyle kızlı erkekli 10 lu gruplara özenme nerde çokluk orda bokluk oluyor neyse sosyal ortam bi an da olmuyor ha yakın arkadaşın varsa gitmediğin görmediğin yerlere git ve yaşamayı dene yoksa eğer kendini geliştirmeye vakit ayır emin ol bi cafeye gidip 2 saat oturup 2 çay içip instagrama foto atmakla bi bok olmuyor.



    Kısacası kendinizi geliştirin bende çalışırken 12 ye kadar saçma sapan şeyler yapardım Allahtan işten çıktım ve şuan başka şeyler yapıyorum canını sıkma insan kendini sevdikçe özgüveni yükseldikçe daha mutlu olur bu karı kız olayınıda sıkıntı yapma kız varda biz mi takılmıyoruz boşver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam yapılacak en iyi şey hayatına temiz bir sayfa açmak. Hayatına yeni bir yol çizmelisin. Her başarısızlıkta ne kadar acı da olsa o başarısızlıkların neden olduğunu düşünmelisin. Böylece en azından bi dahaki karşılaşmalarında hata yapmazsın.



    Kısaca hocam git bi yardım vakfında takıl. İnsanlara yararlı ol. Çünkü diğer insanlara yardım etmek seni de mutlu ediyor. Bunu sana garanti edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyamadım kapasitem yetmedi cümlesine katılmıyorum. Belki öğrenme hızın diğerlerinden daha düşük olabilir ama sen de o açığı daha çok çalışarak kapatabilirdin.

    Dış görünüşün yüzünden çekinmek çok saçma. Bazen taş gibi kızların yanında çirkin adamlar görünce lan bu kızın bu adamla ne işi var dediğin olmuştur. O kızı elde etemelerinin tek sebebi özgüvenleri. Belki tipin için estetik dışında daha iyi olamaz ama özgüvenli olursan kızları elde edebilrsin. Özgüvenli değilsen bile yavaş yavaş kazanabilirsin.

    Hayatına mutluluğu kızın getireceğine inanıyorsan yanılıyorsun. Mutluluğun başka bir insana bağlı olmamalı. Eğer öyle olursa bu kişi seni sonuna kadar kullanır. Kendi başına da mutlu olmayı öğrenmelisin.

    Kendi kendine vasıfsız gibi kelimeler kullanarak özgüvenini diplere çekme.Vasıfsız bir insansan bunu değiştirmek için çabala.




  • Gel sarılalım aynı ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.