Şimdi Ara

SIKINTI BENDE Mİ BEYLER [ ÇOK CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lütfen alay falan etmeyin konu çok ciddi yoruldum artık . Allah aşkına şu kardeşinize yardım edin sıkıntı bende mi ben mi oyunbozanlık yapıyorum anlamıyorum .

alın size konuşmamızdan bir kesit . öncesinden bahsedercek olursam kızla 2 aydır sevgiliyiz son 1 haftadır verdiği cevaplar aynen aşağıdaki gibi vurdumduymaz , sallamaz , isteksiz gibi bir halde. yüzyüzeyken reeldeyken iyiyiz , sevgililer gibi , sanalda kardo yazsa efendim yazıcam o derece soğuk ,bıkkın.

+: kız
    -:ben

+sanamı sorcam , :d tm ,sinirlenmeye yer aradığın içindir ,tamam ağlama tamam geldim ,niye hep çevrim içisin ,kimle konuşuyosun ,hmmm tamam ,iyi sen bilirsin ,bilmem ki ,gruba dalmışım. beyler bunlar konuşmamızdan arka arkaya verdiği cevaplar şimdi son dialoga geçiyorum

+bugün pek bi sevgi doluyum babamın kucağından inmedim
    -belli demek hepsini babana harcadın
    +başkasına harcasam daha mı iyi (sanarsın tehdit ediyor , haline şükret gibi)
    -başkasına harcayacaksan niye benimlesin zaten
    +di mi katılıyorum
    (bu saçma cevaptan sonra ben çıktım )
    +wow cevap verilmemiş
    -ne diyeyim kızım samimiyetsiz cevaplar alıyorum.
    +tamam bir şey deme
    -bak yine öyle çözüme yönelik 0 çaba (hep tamam , deme falan filan havasında)
    +uzatmak istemiyorum
    -sana hir bir şey demiyorum yazık
    +yanlış bir şey mi söyledim
    -Lan ben bir şeyler için çabalıyorum verdiğin cevaplara bak vurdumduymaz samimiyetsiz saçma saçma cevaplar.
    +her gün yapacak mıyız aynı muhabbeti

en son konusma devam etti etti .. hayatımın tamamı sen değilsin dedi alakasız bir yerde.

sonuç : beyler diyeceksiniz oğlum niye katlanıyorsun madem öyle falan , belki düzelir biraz diye bekledim kendide bırakmıyor seviyorum vs diyor bende bırakamadım bende çok seviyorum ama bu haline 2 gün daha dayanamam .
    Yardım edin sıkıntı ben de mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnkaraYolcusu -- 11 Ocak 2015; 23:19:15 >

•  SIKINTI BENDE Mİ BEYLER [ ÇOK  CİDDİ]
  • hasan1146 kullanıcısına yanıt
    ciddi dedim be kardeşim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House-M.D kullanıcısına yanıt
    1 haftada nasıl çıkamadı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

1 haftada nasıl çıkamadı acaba

Başlamadan önce 1 hafta uyarı verir daha başlamamış bile olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum birazda rolleri değiştirsen,mesela sende fazla sallama kızı,onun yaptıklarını ona yap.Kızın peşinden ne kadar koşarsan kızın gözünde o kadar düşersin.Hadi bırak kızı sen bunu kendi gururuna yedirebiliyor musun ?

• sanSi. S kullanıcısına yanıt
    denedim aslında ama o sallamamaya devam ediyor araya soğukluk giriyor iyice .
    ama haklısın en azından kafamda onu sallamam eskisi gibi konuşurum ama eskisi gibi derinden bir sevgi duymayacağım.
    yaşlar 17 bu kendini şartlamış her türlü farklı illere gidip ayrılcaz diye napıcam bilmiyorum ama kafam kızarsa ayrılıp yoluma bakıcam
  • quote:

denedim aslında ama o sallamamaya devam ediyor araya soğukluk giriyor iyice .
    ama haklısın en azından kafamda onu sallamam eskisi gibi konuşurum ama eskisi gibi derinden bir sevgi duymayacağım.
    yaşlar 17 bu kendini şartlamış her türlü farklı illere gidip ayrılcaz diye napıcam bilmiyorum ama kafam kızarsa ayrılıp yoluma bakıcam

Dostum bak daha yaşın çok genç,senin bu yaşta sevgilinle ilerde evlenme ihtimalin çok az bir ihtimal.O yüzden bu ilişkileri çok ciddiye almayıp,kendini ezdirmessen senin işine yarar.Kendine olan güvenini ve saygını sakın yitirme.Biri gider biri gelir çok takma kafana.Adamına göre oyna.ı

• +bugün pek bi sevgi doluyum babamın kucağından inmedim 
    -belli demek hepsini babana harcadın 

Bundan sonrasını okumadım max 13

İnsan kız arkadaşına böyle bir şey yazar mı sincap ?

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    öhh be abi ne yaptın yav onu kız yazdı
  • sanSi. S kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun abi tamam ona göre davranıcam saolasın
  • Ayril gitsin hic cekilmez bu hazir iki aylikken

• Babamın kucağından hiç inmedim derken
  • Kaçan kovalanır kardeşim.Onun yaptıklarını sen ona yap anlayacaksın.Cogu kişi aynısını demiş zaten.Ha böyle yapmadan önce tabi onla bir görüş derdi ne öğren duruma göre bu faaliyete geç.Laftan anlamayanı süründüreceksin.
  • quote:

öhh be abi ne yaptın yav onu kız yazdı

- ben dedin

-belli demek hepsini babana harcadın yazmışsın bu lafın ağırlığının farkında değilsin galiba ?

kızdırdı abi çok mu ağır olmuş gerçi o kadar vurdumduymaz ki onu bile takmamış

• quote:

kızdırdı abi çok mu ağır olmuş gerçi o kadar vurdumduymaz ki onu bile takmamış

Laf ağır fakat dediğin doğru vurdumduymaz olduğu için onuda takmamış ben bunu desem kız tokat atar ağlar ve bir daha yüzüme bakmaz.

Sana gelirsek fazla yüz vermişsin kıza erkek olarak ağırlığını koyucaksın haa koymazsan olay aynen böyle olur.Suç kesinlikle senin çünkü kıza kendini ezdirmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 12 Ocak 2015; 0:33:03 >
    çözümü yok mu hocam iş işten geçti mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.