Şimdi Ara

Sıkılmak Çok Berbat Birşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hergün yaşlı insanlara yer vermekten sıkıldık
    Otobüsün tıklım tıklım ve leş gibi kokmasından bıktık
    100 tane durakta durmasından sıkıldık
    Otobüsün sallanmasından ve midemizin bulanmasından sıkıldık
    Otobüs doluyken şoförün havalandırıcıyı açmamasından sıkıldık
    Birine birşey anlatırken onun beni dinlememsi fakat benim onu dinlememden sıkıldım

SIKILDIK ULAN SIKILDIK ANLADINIZMI SIKILDIM LAN SIKILDIK HANZOLARDAN SU SATAN KEKOLARDAN ÖLME YAŞINA GELENLERDEN OTOBÜSTE 30 YASINDAKİ ADAMA YER VERMEDİM DİYE TİP TİP BAKMASINDAN HAVANIN SICAKLIGINDAN ARKADAŞLARIMIN BENİ SATMASINDAN ANNEMİN BABAMIN BANA GÜVENMEMESİNDEN NE ZAMAN ONUN FOTOĞRAFINA BAKSAM İÇİMİN,KALBİMİN ACIMASINDAN SIKILDIM.ALLAH BELANIZI VERSİN ULAN

Sabah ehliyet sınavına gidicem ondada başarılı olamıcam ve 1 yıl daha otobüse binicem .....**************

• Otobuste birisini takiyon mu dostum sen.Valla kufur etmedigi surece umrumda degil naptiklari.Yer ver diye bakanlara bakip siritiyorum.Bunun tek sebebi o 40 yasindaki abla.Ayagin kayipta dusersin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu çocuğu öyle bir döverim ki,azrail gelse ikisini saç saça bağlar tokatlarım
  • Ehliyetim var hala otobüse biniyorum.ehliyeti sadece kimlik soran iddaa bayilerine gösteriyorum sakalım yok diye hala yaşın kaç delikanlı sözlerini işitiyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin şikayetlerine bak keşke benim sorunlarımda bu kafar kolay olsa hemen halletsem

30 yaşındaki adamı umursama

Dolu otobüslere acil işin olmadıkça binme

Silik tip olma seni dinlemeyen insanla ilişkini kes sevdiğin kıza açıl

Ehliyeti al annen ile babanı dışarda biyerde yemeğe götür kutlamayap

• yazık lan size birde eksi basmışssınız,ama sizin gibilere tek lafım,gün olucak yıl geçicek o otobüste yer vermedikleriniz nefsini tüketecek,sizde yaşlanıcaksınız dilerim Allah'tan boynunuza öyle bir vursun ki,yolda yürüyecek haliniz kalmasın,ve sizin gibiler otobüs ortasında kıçınıza öyle bir vursun ki,ozaman anlayın yaşlılığın nedemek olduğunu kürt keko gibi kavramlara girmek istemiyorum ırkçı veledler sizi.

şükredin bir keko olarak doğmamışsınız,sizin gibiler yüzünden o insanların hepsi bize düşman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 6 Eylül 2014; 4:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

yazık lan size birde eksi basmışssınız,ama sizin gibilere tek lafım,gün olucak yıl geçicek o otobüste yer vermedikleriniz nefsini tüketecek,sizde yaşlanıcaksınız dilerim Allah'tan boynunuza öyle bir vursun ki,yolda yürüyecek haliniz kalmasın,ve sizin gibiler otobüs ortasında kıçınıza öyle bir vursun ki,ozaman anlayın yaşlılığın nedemek olduğunu kürt keko gibi kavramlara girmek istemiyorum ırkçı veledler sizi.

şükredin bir keko olarak doğmamışsınız,sizin gibiler yüzünden o insanların hepsi bize düşman

Ustad cok agir konustunda yer verdigimiz adamin bi tesekkurler evladim demesi o kadar mi zor.Ben yer verdigimde kadin ses cikarmadi bende onemli degil dedim oda tabi vereceksin yerini isin ne dedi iste o zamandan beri gercekten ihtiyaci olmayan kimseye yer vermem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş yerinde çok sıkılıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

yazık lan size birde eksi basmışssınız,ama sizin gibilere tek lafım,gün olucak yıl geçicek o otobüste yer vermedikleriniz nefsini tüketecek,sizde yaşlanıcaksınız dilerim Allah'tan boynunuza öyle bir vursun ki,yolda yürüyecek haliniz kalmasın,ve sizin gibiler otobüs ortasında kıçınıza öyle bir vursun ki,ozaman anlayın yaşlılığın nedemek olduğunu kürt keko gibi kavramlara girmek istemiyorum ırkçı veledler sizi.

Ustad cok agir konustunda yer verdigimiz adamin bi tesekkurler evladim demesi o kadar mi zor.Ben yer verdigimde kadin ses cikarmadi bende onemli degil dedim oda tabi vereceksin yerini isin ne dedi iste o zamandan beri gercekten ihtiyaci olmayan kimseye yer vermem

İşin ne dese bana aşağı atarım onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

senin yaptığını Allah görmüş,o sana teşekkür etmese ne olur tabi inancın var ise söylüyorum bunu,yaptığım lafda emin ol amacına ulaşmıştır yani ömür kısa herkez bir gün yaşlanıcak o duruma düşmek kimse istemez bir kısmıda utanıyordur bile yer isterken,

konuyu açan arkadaş bildiğin ırkçı mesajlar püskürtüyor,bunlar insan katili dost düşmanı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 6 Eylül 2014; 4:59:32 >

• Bende senin gibi isyan eden ergenlerden sıkıldım.
  • Sukret hocam eski zamanlardaki gibi develere binip kervanla gitmedigine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bir otobüs alsak dünyayı fethedersin
  • Okumayin islan eden zebani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.