Şimdi Ara

Sık sık tuvalete çıkma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler dün gece bi tuvalete gittim gidiş o gidiş malum yerde ağrı sızlanmalar başladı ve 25 30 dakikada tuvalete gitme ihtiyacı başladı o gece çay falan içmiştim normalde hergün içiyorum 2 bardak falan ondan olmuş olabilirmi ? lütfen trollemeyiniz ciddi bir konu

• böbreklerinde kum ya da taş vardır ve bunları döküyorsun . Bilirim o sızıyı gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    nasıl olacak o hocam ? mesela az önce baya susadım 1 bardak su içtim 5. keredir tuvaletten çıktım fazlada işemiyorumki
  • Evet susama hissi artıyor . Tuvalete çıkma hissi artıyor ama az idrar yapılıyor hatta damla damla oluyor .Yanma hissi de oluyor. Ayaklardan üşütünce karnim açık kalınca bu agrilar bende artiyordu. Ailenizde b9brek tasi olanlar varsa bilgi alın ya da internetten arastirin . Büyütulecek sorun değil bence . Bobrek agrisi yoksa doktora gorunmenize gerek yok gibi ama karar size kalmis. 2-3 gün surebilir , kan gelebilir ya da koyu idrar olabilir

• İdrar yolu enfeksiyonu olabilir en kısa zamanda doktora başvur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gün içinde ağrı nerdeyse hiç yoktu sonra tuvalete çıkmalar tekrar başlayınca yine ağrılar başladı ağrı derken tam olarak neresi ağrıyor bilemiyorum ya mesane yada malum yerin uç taraflarında bir yanma hissi var 1 bardak su içtim içmez olaydım tuvaletin kapısı aşındı
  • ustteki arkadasin soyledigi gibi idrar yollarinda da enfeksiyon olabilir . Biraz o acıyı çekeceksiniz gecmis olsun tekrardan .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    üşütmedende olabilirmi bu ? şu sıralar hava sıcak değil hergün yağmur yağıyor ayrıca işedikten 10 saniye sonra yanma hisside dahilmi bu dediğiniz hastalığa ?
  • tabi iş bitince yanma hissi biraz daha devam ediyor . Üşütmeden dolayı olabilir. Son gunlerde ayaklariniza corap giydiniz mi ? karniniz ve biraz alti acikta kaldiysa soguktan boyle oluyor

ben herzaman çorap giyerim yaz kış farketmez ama hergün bilgisayar başında olduğum için bastığım zeminde halı yok yani boş parke ordan soğuk geçmiş olabilir eğer dediğiniz gibiyse bir kaç güne geçermi bu ?
  • diyabet hastası da olabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerden soğuk geçmistir tahminen ama ne zaman gecer derseniz ben 2-3 e gecer diyorum ama uzayabilir belki. Ayagını sıcak tutman cok onemli

• hocam yaş 17 daha ne diyabeti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

hocam yaş 17 daha ne diyabeti ?

diyabet hastaları da sık sık tuvalete çıkıyordu
    senin sürekli değil duruma bağlı değişmiş
    birkaç gün içtiğinden daha az su iç yine sık sık tuvalete gidiyorsan bir doktora görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja tuna -- 30 Mayıs 2015; 22:21:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su içsem bile hepsi bir anda değil taksit taksit çıkıyor üstüne hiçbirşeye yaramıyor şimdiden kalın giyinmeye başlayayım ben birde çişin rengi hemen hemen full açık koyuda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Mayıs 2015; 22:27:37 >
  • Doktora git %90 diyabet değilsindir rahat ol.Yanma eşlik ediyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir,kum da olabilir.Taş olsa duramazsın ama
  • Tjedrea kullanıcısına yanıt
    işedikten sonra bir kaç kez yanma oluyor bir kaç gün bekleyeceğim hala devam ederse gideceğim doktora
  • gündo kaç lt su içiyorsun ben 3 lt falan içiyorum o yüzden çok sık cıkıyorum ama se nsızı var fala ndemişsin böbrek de taş olabilir bi dahiliyeye görün
  • ben de 16yım iki yılda bir felan kum yada taş birini düşürüyorum birkaç gün böbreğim duramayacak kadar ağrıyor o dediklerin de oluyor ilerleyen zamanda böbrekler bir anda artarsa korkma düşüyor ilaçla vs
  • Bol bol su iç az su icsende gidecen çok su icsende gideceksin.bol ic ki yol temizlensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.