Şimdi Ara

Sık sık tuvalete çıkma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    su falan içtiğim pek yok anca susadığım zaman 2-3 bardak falan günde
  • şuan hala tuvlalete gidip geliyorum
  • galiba geçti şuan bugün uyuyamadıydım çişe kalkmaktan bende 9 da kalktım 11 de geri yattım 1 de tekrar çişe kalktım ağrı sızı yoktu işerken bende farkına varmadım uykuluydum geri uyudum şimdi saat 4 tekrar çişe kalktım az işemedim yine ağrı yoktu geçtimi sizce ? ağrı falan 0 şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

hocam yaş 17 daha ne diyabeti ?

Tip 1 diyabet gençlerde olur zaten de seninki büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu. Sık çıkma, çıktığında az yapma ve ağrılı olması birkaç güne geçmezse bir doktora git. Kızsan olması çok önemli birşey değil ama erkeksen ve bir kaç defa daha aynı şikayetlerin olursa(iyileştikten sonra tekrarlama) bir üroloğa git.
  • Susanoo kullanıcısına yanıt
    hocam şuan ağrılar %90 oranla bitti tuvalete 1 1 buçuk saat arayla gidiyorum ama baya işiyorum işedikten sonra yanma kesildi ama bu gece hiç uyuyamadım her saat kalkıyordum ağrılar bittiği gibi yinede yarın bir polikinliğe gideceğim
  • bugün doktora gittim bir kaç soru sordu ve 4 tane ilaç yazdı bunları kullan 20 gün sonra tekrar gel dedi
  • Hocam prostat olabilirsiniz. Bir doktora(üroloğa) görünün derim.
  • vfdg kullanıcısına yanıt
    bugün gittim zaten olur olur normal şeyler falan dedi 4 tane ilaç yazdı isimleri cipro, arveles, buscopan ve hippurin
  • Doktorların bu umursamazlığına acayip ayar oluyorum arkadaş, olur olur normal ne la! dayıyor ilaçları gönder gelsin...
  • valla ilaçlar işe yarasın ben iyileşip kurtulayımda birşey istemiyorum günde 2 kez kocaman kocaman kocaman haplar içmek gerçekten işkence...
  • lanet olsunki hastalık geri döndü bu akşam gene başladı ilacı sadece bugün 27 28 saat falan aksattım ama içiyordum akşam yine idrar kesesinde yanmalar başladı yatarken ne olacak halim hiç bilmiyorum ya şuan bilgisayar başında baskı falan hissetmiyorum ama yanma var biraz allah belasını versin beni bu duruma düşüren hastalığın
  • bana da oluyor arada, çok kafana takma büyük ihtimalle önemli bir şey değil. bu duruma sistit diyorlar, idrar yolları enfeksiyonu. ayaklarını üşüttüysen olması çok normal, biraz uğraştırıyor ama geçiyor. hatta şöyle söyleyeyim biraz da psikolojik bir olay. ne kadar takılırsan o kadar uzun sürüyor. sana tavsiyem uyumaya çalışman. çişin gelse de kalkma tut, merak etme uyuduktan sonra altına işemezsin. uyuyana kadar dayanman biraz zor olacak, ama uyandıktan sonra hiçbir sorun kalmadığını göreceksin.
  • Bende streste 2-3 gündür çıkamıyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g esittir on G kullanıcısına yanıt
    ayaklarım herzaman soğuk olur zaten şimdimi buldu üşüteceği zamanı şu havalar bir ısınmadıki sözde hazirana girdik hala kahrolasıca yağmurlar soğuklar bitmiyor arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.