s.a arkadaşlar bu son birkaç aydır aklıma sürekli ölüm düşüncesi geliyor. annem ve babamla yaşıyorum. annem de babam da 60 yaş üstü annem yada babam ölürse ne yaparım nasıl yaşarım bu zorlukla nasıl başa çıkarım gibi düşünceler aklıma geliyor. işin sıkıntılı yanı amcamla halam la da aramız bozuk bende çok haz etmiyorum. yani Allah göstermesin bir cenaze olayı olsa hep bir arada herhalde birbirimize gireri diye düşünüyorum... sizce çok mu paranoyağım yada kafamda çok mu kuruyorum ?? |
sık sık aklıma gelen ölüm düşüncesi

-
-
cenazeler genelde eski küs olan kardeşleri akrabaları arkadaşları da birleştirir genelde.
bunlar normal kaygılar ama üzerinde durmana gerek yok.
çünkü, herkes ölecek. kimse yaşarken deneyimlemediği için sanki bunun başımıza gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz ama herkes ölecek.
bu tip şeyleri çok düşünmene gerek yok. tabi ölmeden de elimizden geldiğince tedbir almaya çalışmalıyız artık ne kadar olursa.
-
Cenazelerde genellikle arası ne kadar bozuk olursa olsun kimse kavga etmez çünkü bu çok büyük bir ayıptır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru söylüyorsunuz haklısınız babamın lafıdır gelin girmeyen ev olurmuş ama ölüm girmeye ev olmazmış....
-
valla pekte öyle olmuyor tam 1 sene önce amcamın cenazesnde çocukları ile kavga ettik üstelk ortada elle tutulur hibçirşey yok. işte birilerinin kışkırtması yüzünen 1 senedir amcamın çocukları halalarım hatta diğer amcalarım ile konuşmuyoruz emin ol yolda görsem yolumu değiştiririm...
-
Demek ki arsızlar Allah kimseye böyle akraba vermesin ayıp falan bilmiyorlarmış
Ama yinede ölümü düşünme herkesin böyle akrabaları var ben anlatsam sana ohoo
aynen öyle valla tam 1 senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz Allah bilir genede ama ben bekarım mesela evlenecek olsam çoğunu çağırmam..
-
evet haklısın şair ne güzel demiş : Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm” | Erdem Bayazıt.
-
25- 35 yaş arasında geçen zamanın en kötü yanı ailenin yaşlandığını görmek ..
onların hastalıklarını izlemek ve elinden hiçbirşey gelmemes....
-
Ölüm bu acımasız dünya'nın en güzel adaletidir kardeş. Sen gene bu yaşa gelmişsin Anne Baban halen yaşıyor, Ben telefon rehberime Baba kelimesini kaydedemedim. En büyük temennim kimse evlat acısı yaşamasın.
-
amin ... eyvallah...
-
Ölüm hepimiz için acından onu bile dişünemez insan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X