Şimdi Ara

Sigortam.net Trafik Sigortasını İptal Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 Haziranda 34 plakalı araç satın aldım. Aynı gün trafik sigortasını bu plaka üzerine yaptırdım.

Noterde plaka değişikliği talep etmiştim sonra plakayı değiştirip 61 yaptım. Daha 1 ay olmadan plaka değişikliğinden 2-3 gün sonra arabayı perte çıkardım :))

Kaskodan parasını aldım kasko yaptırıp başka birine aracı sattı şuan araç yeni sahibinde.

Şimdi ben Aracın çekme belgesini, başkasına satıldığına dair satış sözleşmesini Sigortam.net'e atıyorum ama trafik sigortasını iptal etmiyorlar.

Poliçe çünkü 34 plakanın üstüne de e kardeşim yeni plakayı taktım yola çıktım kaza oldu. Emniyetten iptal ettirin diyorlar. Emniyete gidiyorum kardeşim artık bu plakalı araç sistemde yok nasıl iptal edeyim acenten iptal etsin diyor.

Trafik sigortasına 1700 TL vermiştim ve aracı 23 gün kullanabildim. Geri kalan 11 ayın parasını Sigortam.net ' e hibe mi etmem gerekiyor ?

• Geçmiş olsun ,

Maalesef sigortam.net gibi sitelerle çalışmanın problemi bu.Çözüm çok basit , bölge müdürlüğü plaka güncellemesi yapmalı.Ardından aracı şirket(sigortam.net) poliçeyi iptal etmeli.

Defalarca başımıza gelen bir olay.Beş dakikalık bir işlem lakin işlerine gelmiyor yapmak desek yeridir.
  • SauRon-TR S kullanıcısına yanıt
    Çekme belgesi ile aracı emniyetten düştüğü için hemen işlem yapamazlar tramer sisteminde aktif olarak gözükmüyor ve tramer izin vermiyor işleme. Kurumsal firmaların böyle dezavantajları var bende olsaydı aynı gün işi çözdürürdüm hocam.

Sigorta şirketinin Sbm ye dilekçe yazıp tüm evrakları ekte gönderip sbm nin işlemi yapması lazım. Plaka değiştiği gün sigortam neti arayıp plaka zeyili yaptırsaydınız sorun olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortam net firması bence müşterinin durumunu düşünmeyen ve iş takibi yapmayan bir firmadır.
  • Gerekli açıklamaları diğer sigortacı arkadaşlar yapmışlar, her zaman muhattap alabileceğimiz sigortacı veya sigorta şirketleriyle görüşmek en mantıklısı..
  • Her zaman müşterilerime söylerim 3-5 kuruş için acentenizi değiştirmeyin.
  • Hazine müsteşarlığına şikayette bulunun, evraklarıda ekleyin,
    iptal edilmeyen poliçeden dolayı hazine müsteşarlığı ile uğraşsın dursunlar.

https://hazine.gov.tr/tr-TR/Sayfalar/Gorus-ve-Onerileriniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.