Şimdi Ara

Sigorta boya bedelini karşılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, park halindeki arabama arkadan çarptılar. Kusur oranım 0.Araba yaklaşık 1 haftadır serviste idi. Bagaj kapağı değişti. Fakat bagaj boyanmış ve karşı tarafın sigortası boya ücretini sigorta ödemiyor diyerek bizden istedi 2000 TL istemeyerek verdim. Zaten arabamda değer kaybı oluştu bir de bunu cebimden ödemek sinirimi bozdu. Ne yapmalıyım,araç sahibine durumdan bahsetsem ne demeliyim sizce yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 19 Mart 2023; 0:54:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tampon boyandı ödediler ama değer kaybı vermediler
    Bizim servisteki personelin iş bilmezliğinden dolayı hasar gören aksesuarı da ödemediler. Yok abi ödemezler zaten diye eklemedi adam ödenenler varmış sonradan öğrendim.

Bütün tamir boya parça işini ödemek zorundalar. Boyayı ödemezse ne işe yarar ki!

Ama burası kazadan önce olmuş diye ödememiş olabilir, neden ödemiyor diye sorun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • tampon plastik parça olduğundan değer kaybına girmez, expertizde de normalde bakmazlar, sizin durumda bir yanlış yok. aksesuar sonradan takılmaysa onu da vermezler ama aracın doğumundan beri varsa ödemeleri gerekirdi, bence

@rockerboy-h bi kendi sigortanıza danışın, olmadı avukata danışın sizin olay bambaşka her şeyi karşı sigortanın karşılamaları gerek.

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • trafik sigortasinin 54000tl limiti var, eger bu yuzden odemedi ise karsi taraftan isteyin odemezlerse dava acabilirsiniz. baska bir neden var ise onu ogrenin.

Değer kaybını alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Aksesuarlar poliçede eklenmiş ise alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.