Şimdi Ara

SİGARAYI CHAMPIX İLE BIRAKANLAR, BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER! (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.579
Cevap
167
Favori
1.419.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazmıyormuş sanırım 56’lı paket 220 diyor doğru mu bu fiyat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Ben yazdırmaya gittim ama yazmıyorlardı. 220 liralık paketi eczacı 200 liraya verdi. başka bir eczacı aynı pakete 245 tl istedi. eczacıları gezin yani ilk gördüğünüz yerden almayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934


    quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934

    quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934


    quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934


    quote:

    Orijinalden alıntı: axi2934

    Merhaba arakdaşlar ,

    Sigarayı bırakma polikliniğine gittim dr doldurmam için bir form verdi. Ardından bu illetten istersem ilaç desteğiyle kurtulabileceğimi anlattı. Herhan gibi test vs yapmadı. zyban Yazdı aile aağlığı merkezinden ilacı temin ettim.ilacı kullanmaya 25 Ocak Pazartesi başlayacağım. İnşallah kurtulacağım bu illetten bakalım. İalcı kullanırkenki durumlardan da sık sık sizleride haberdar ederiveğşm. Beni Buradaki başarı hikayeleri cesaretlendirdi. Umarım bir hikayede ben yazabilirim.


    4 günlük geçikmeyle 29 Ocakta ilaca başladım. 31. Ocakta 3. Dozu aldım. Yarın 1 Şubat sabah akşam kullanmaya başlayacağım. 3 günde ilaçla birlikte. Günde bir paketten yarım pakete düştüm. Canım artık eskisi kadar sigara istemiyor. Fakat alışkanlıklar ciddi rahatsız ediyor. Canjm istemesede alışkanlık olarak içimden bir ses beni sigara içmem için uyarıyor. Ama artık sigara içmek keyf vermiyor. Ağzımda acı bir tat bırakıyor ve artık hiç bir sigarayı sonuna kadar içemiyorum. İnşallah 9 Şubat dünya sigarayı bırakma gününde bu iletten kurtuluyorum. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

    29 Ocakta ilaca başlayıp 12. Gün 9 şubat Dğnya sigarayı bırakma gününde kurtulmayı arzuluyordum. Fakat o güne kalmadan 10. Günün akşamı son sigarayı içtim ve bir daha içmedim. Bugün 4. Gün çok şükür kurtuldum.

    Yaşım 33 20 yıldır sigara içiyorum. Yani ben kendimi bildim bileli içiyordum. Hayatımda sigara içmeden geçirdiğim tek bir günü bile hatırlamıyorum.

    Öyleki ben tüm hayatımı sigaraya göre kurgulayan ve planlayan bir kimse olarak 4. Günümdeyim. İnşallah 4. Hafta 4. Ay 4. Yıl Allah ömür verirse hepsini paylaşmaya devam edeceğim.




    Eveeeeeeetttt 05.03.2015 itibariyle 27. Sigarasız günü ELHAMDULİLLAH geride bıraktım.

    Sanki rüyadayım. Hala kendime inanamıyorum. Sigaradan KURTULDUM.

    Geçtiğimiz hafta yakın bir akrabam vefat etti. Cenazenin teslim alınmasından kabristanda yer bulup yıkanıp defin edilmeaine kadar her aşamasıyla ilgilendim. Çok sıkıntılı iki gün geçirdim. Çok şükür bu iki günde daha içmediysem Allahın izniyle bir daha içmem diyorum.

    Gayet rahatım sinir yok stres yok sıkıntı yok. Zaman zaman canım sigara istemiyor mu evet istiyor fakat kafamı dağıtıyorum unutuyorum. Artık uzun aralıklarla eskiden sigara içtiğimi hatırlıyorum.

    İlaçın 2. Paketini aldım başladım.

    Bu arada çalışmıyorum. Kesinlikle tv izlemiyorum. Ben kafamı dağıtıyorsam herkes yapar. Ben bıraktıysam herkes bırakır.

    Rüyamda 2 defa sigara içtim. Ciddi vicdan azabıyla uyandım. En son rüyamda sigara uzattıklarında ben bıraktım içmiyorum dedim. Yani rüyada bile red ettim bu illeti.

    Hepimize nice sigarasız günlere


    Daha önceki iletilerimde göreceğiniz üzere bu illetten ilk başlarda kendim de inanmamama rağmen kurtuldum. 121. Günü geride bıraktım. 4. Ay bitti 😎 Şimdi sıra 4. Sigarasız yılı bitirmekte🤓

    Bakmayın güldüğüme dün gibi 4 saat sigaradan ayrı kalmayan ben 4 aydır içmiyorum.benimle ilaca başlayan iki arkadaşım ilacı bırakıp sigaraya devam ettiler. Elhamdülillah ben başlamadım.

    Kokmuyorum yürüdüğümde nefes nefese kalmıyorum. Oğluma kuçaklarken acaba sigara kokuyormuyum diye düşünmüyorum.

    Ayrıca her gün aigara alırmış gibi parasını ayrı bir yere koyuyorum. 1300 tl ye yakın para birikti o bile ayrı bir motivasyon. Babanız dahil kimse bu kadar parayı aorgusuz sualsiz size vermez!!

    Umarımın başlamam ve 1. Yılın sonunda deneyimlerimi buradan paylaşmaya devam ederim.

    Not: 2 paket ilaç yetti. 3. Den bir kaç tame içtim. Ama paikolojik olarak ilacın evde olduğunu bilmek beni inanılma rahatlatıyor.

    512 gün olmuş sigarı bırakalı :) tam 10.240 adet sigara içmemişim. Şaka gibi ama gerçek çevremde kimse beni sigara içerken hatırlamıyor :) Hatta hatırlattığımda çok şaşırıyorlar.. Müthiş bir keyf sigarasız yaşamak. Ben bıraktıysam herkes bırakır. Hep buradaki bırakan arkadaşların tecrübelerini okurdum bir gün tecrübe yazacağımı hiç düşünmemiştim. Sizde yazabilirsiniz Eşiniz çocuğunuz sevdiklerinizi için kendiniz için bunu yapmalısınız.. İlaca başlayıp bıraktığınızda çevrenizden sigara içenleri uzakalştırın yani onlarla çay kahve içmeyin. Sigara molasına çıkmayın. Emin olun başaracaksınız.




  • İlk bıraktığımda devam etseymişim 6 yıl olcakmış bırakalı...(2,5 yıl sürdü)

    İkinci bıraktığımda devam etseymişim 2,5 yıl olacakmış bırakalı...(1 yıl sürdü)

    Yani evet, bu ilaç kesinlikle sigarayı bıraktırıyor...ama tekrar başlamanızı engelleyen birşey değil. Ben her ikisinde de ameliyat olacaktım, stresten 1 tane yaktım...sonra nekaat döneminde evde oturmaktan sıkılıp iyice abarttım ve yine bağımlısı oldum.

    Şimdi ilk kez baba oluyorum..ve yine bırakmak istiyorum.

    Son 16 gündür Champix kullanabiliyorum ve haftasonunu aradan çıkarabilmek adına bugüne sarkıttığım bırakma sözümü yerine getiriyorum. Yani bugün 24 saati doldurana dek sıfırıncı gün :) Zırt pırt kafanızı şişirmem diye düşünüyorum. Yeni bırakacak arkadaşlara tek tavsiyem, tüm konuyu okusunlar...Ortak anlamda birleşen her cümlenin doğruluk oranı %100'dür..Burada kimsenin Champix'i başka amaç uğruna övdüğünü düşünmeyin..Bıraktırıyor...siz de bırakırsınız merak etmeyin ;)




  • 3. gündeyim. Neredeyse hiç zorlanmıyorum. Ara ara geliyor, sonra hemen gidiyor.

    Sizler ne durumdasınız?
  • Arkadaslar merhaba. 275. sayfaya kadar okuduktan sonra uye olmaya karar verdim. Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. Biraz sigara gecmisimden bahsedyim isterseniz. 34 yasindayim ve 19 yillik sigara tiryakisiyim. Ama hep birakmaya calisan bir tiryaki. Zyban ve welbutrin ile basarisiz 2 birakma deneyimim var. Champix ile ise yillar once yaklasik 10 gun kullanimdan sonra yogun is tempomda ilac ile devam edemeyecegimi anladigimdan ilaci kesmek durumunda kalmistim. Sizlerin yorumlarini okuduktan sonra tekrar birakma hevesiyle champix almis olup bugun 5. Gunumdeyim ilacin. Ne sigara adetinde ne de sigara istegimde azalma olmadi. Bana da destek olur munuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cag_a_tay

    3. gündeyim. Neredeyse hiç zorlanmıyorum. Ara ara geliyor, sonra hemen gidiyor.

    Sizler ne durumdasınız?


    Siz daha once birakip mi basladiniz? Yoksa ben nickleri mi karistiriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende sigarayı bırakmaya karar verdim.Daha önce ilaçsız bırakmayı denedim 1 ay sürdü. Hatta zorla belki ilerde bırakırım ialcı alayım kenarda dursun diye kliniğe gittim ama bırakmak istemiyordum ilacı hiç kullanmadım. Bugun randevu aldım 27 temmuza gün verdiler. İlaç yokmuş parayla alırmısınız dediler. zyban 110 lira dediler. Champix le bırakan arkadaşlarım oldu. Doktora gitmeden direk eczaneden ilacı alıp başlayayım mı. yoksa doktor kontrolu şart mı. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
  • umarım bu illetten bakın herkes kurtulur herkes ben allen car videosuyla bıraktım sanki video bittiğinde lan ben ne halt yemişim diyene kadar izleyin izleyin kusana kadar izleyin sigara aklınıza mı geldi açın izleyin sadece izleyin

    benim bi 10 gün olmuştur galiba aklıma geldiği anda bıraktığım için dahada mutlu oluyorum
  • Arkadaşlar 1 yılı geçti kendimi spora verdim,terlemek iyi geliyor. Sigarayı bırakmak,sigara içmiyorum demek harika bir şeymiş. Hala zorlukları var ama eskisi gibi değil.
    Bol sabırlar diliyorum...
  • Allah'a şükür bu lanet sigaradan kurtulalı 8ay oldu.

    Allah razıolsun bu ilacı bulandan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali.7734 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilaca bende başlayıp inşallah bırakacağım. ama eczacıyla görüştüm. 3 müşterim vardı hakikaten bıraktılar sonra geri başladılar dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulutcuk

    Hocam bu ilaca bende başlayıp inşallah bırakacağım. ama eczacıyla görüştüm. 3 müşterim vardı hakikaten bıraktılar sonra geri başladılar dedi


    Hocam ben 12senedir sigara içiyordum 4sene önce bu ilaçla bıraktım 3ay içmedim. Sonra zorla istemeye istemeye sigara içtim ve tekrar başladım.

    4sene daha sigara içtim ve tekrar bu ilaçla bıraktım.

    Aralık ayı doğum günümden beri sigara içmiyorun

    Ve tekrar o laneti ağzıma sürmek gibi bir hataya düşmem. Çok mutluyum Allaha şükürler olsun kurtuldum.inşallah herkez kurtulur. İçip içmemek tamamen sizin elinizde bıraktıkdan sonra .ben bu ilaçla çok bırakanda gördüm bırakamayanda. Eğer gerçekten gönülden inanarak içeçekseniz bu ilacı alın bırakın. Bazı insanlar var bıraksammı bırakmasam mı arada kalmış veya bırakacağına inancı yok öyle iseniz hiç bulaşmayanın.bırakamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun eczaneden 255 dediler. 240 a aldım pazarlık yaparak. yarın bismillah diyoruz. Doktora gittik doktor kontrol ve rehabilite aşamasında pek etkisi yok. Zararlarını anlattı zaten biliyoruz.
  • Bugün sigarasız 457. gün. İlk günler burada benden daha önce bırakan arkadaşların "bugün 360. gün, bugün 400. gün" gibi söylemlerini gördüğümde

    imreniyordum resmen. Ama sabredince zaman geçiyormuş. Gerçekten kendinize güvenin ve bu pislikten kurtulun derim.
  • Bende zamanında bu forumu okuyarak baya motive olmuştum, 20 ay olmuş sigarayı bırakalı, vay bee, çok şükür Allah'a
  • Ara ara bıraktm en fazla 3 ay dayanabildim.2 adet champix kalmış bununla bırakabilirmiyim ki?Bırakmak değilde çevrem iciyor heo bir eksiklik hissediyorum.Bırakmak istiyorum sebebi dişlerimin kötü olması ve maddiyat başka zararıda yok.Nasık bırakcam 2 aydır düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaca başlayalı 14 gün oldu. bırakmam lazımdı bugun yarına erteledim hala sigarayı yiyesim geliyor.
  • Selam millet .10 yıllık sigara aşkımı bırakalı 8 gün oluyor.ilaç kullanmadim.allen carr pdf kitabini okuyup videoyu syrettim.dun bir tane kisa camel yakip deneyim dedim kustum.şükürler olsun bitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bir not düşeyim yarın itibariyle ilacı alıp bende bırakma yoluna giriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.