Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
372
Favori
230.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Şubat 2013 gecesi pakette son bir sigara varken youtube'da videoyu izledim. O son sigarayı hiç içmedim, hala zaman zaman belli belirsiz istek geliyor, derin bir nefes alıyorum ve bu nefesi alamadığım zamanları hatırlıyorum. Stressten ziyade mutluluk yaşıyorum.
  • izleyeyim bir ara bakalım gerçekten işe yarıyor mu.
  • Ben sigaraya ayda 200 lira verdiğim için 200 tl taksitle birşeyler alarak bıraktım.Sigara içmek istediğimde eğer başlarsam aldığım bu şeyi satmalıyım diye düşünüyorum ve kendimi avutuyorum.

İzlediğim bazı İngiliz yapımı filmler de bırakmamda büyük etken oldu.Sağlık açısından gerçekten bırakmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.gün oldu bırakalı.

Önceki mesajımda içiyordum yazmıştım şimdi tamamen bıraktım.

Champix kullanacaktım para olmadığı için vazgeçtim.

Bırakmanın ilk şartı ve tek şartı *istemek*.

İstemedikten sonra hiçbirşey işe yaramaz.

Eskiden İçmek *istediğim* için içiyordum.

*Şimdide içmek istemiyorum*

Eskiden boşluk oluşurdu yoksunluk şimdi onlarda yok çünkü *istemiyorum*

Sakız,çekirdek vs ile boşluk doldurma çabasına girmeyin.

Sonuna kadar zorlayın iradenizi bazen zorlamakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaizmir

Son sigaramı Beş dakika önce kitabı bitirirken içtim.

Hayat bundan sonra daha güzel olucak benim için

35 gün olmuş.
  • Bulunsun işe yarayabilir.
  • Ben de şuan başladım. İlk haftayı geçirirsem tamamdır
  • Selam arkadaşlar konuyu tesadüfen gördüm, Bende bir arkadaş tavsiyesiyle 2009 yılının ortalarında kitabı okuyarak sigarayı bırakmıştım dönem dönem zorlanmama rağmen bu yöntemle 9 ay boyunca sigara içmedim yaşadığım bazı üzücü şeyler yüzünden tekrar başladım keşke o dönem biraz daha sabırlı olabilseydim.

Bu konudaki bir tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum belki işinize yarayabilir. Eğer konsantrasyon gereken işler yapıyorsanız örneğin bilgisayar başında saatler süren ince hesaplar, çizimler ya da üzerinde uzun saatler uğraşmak zorunda kaldığınız tamir vs işlerle uğraşıyor ve bu işlerdeki konsantrasyonunuzu bugüne kadar sigara ile sağlıyorduysanız bu noktada bu işlerle uğraşmak sigara bırakmakta ilgili ya da sigaraya tekrar başlamamakla ilgili motivasyonunuzu olumsuz etkiliyor genellikle. Ben bu sıkıntıyı üzerimden atmak için genellikle su içiyordum bazen yarım saatte 2-3 lt su içtiğim oluyordu yani sigara içmek istemiyordum ama bir sigara yaksam her şey düzelecek gibi geliyordu. Daha sonralar bu konuyu konuştuğum bir doktor arkadaşım keşke dikkat toplayıcı ilaçlardan destek alsaydın hem işlerini normal şekilde yapardın hem de bu sıkıntıları çekmezdin dedi.

Eğer sigarayı bıraktıktan sonra bu gibi sorunlar yaşıyorsanız bir doktora görünmenizin faydalı olacağını düşünüyorum. Her şey sizin için daha kolay bir hale gelebilir.

• Yav ben bu mereti icinde butu gerginligimi stresimi aliyor, icmedigim zaman geriliyorum hemen sigarayi ariyorum. 3 senedir duzenli iciyorum, yarin videoyu izleyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Yav ben bu mereti icinde butu gerginligimi stresimi aliyor, icmedigim zaman geriliyorum hemen sigarayi ariyorum. 3 senedir duzenli iciyorum, yarin videoyu izleyecegim

stresini almıyor sigara sitresi alacağını düşündüğün inandıüın için stres geçiyor aslında herşey psikolojik

örneğin üni de iken sabah uyanır uyanmaz sigara içmeden yapamazdım küllük sigara ve çakmak bir el mesafemde olurdu yataktan çıkmadan yakardım haftasonları eve gittiğimde ise uyanınca aklıma bile gelmesi sabahları (ailem o zamanlar bilmiyordu içtiğimi)

umarım anlatabilmişimdir.çok zor bırakmak bende bu video yu izledim karar aldım bıraktım 3 ay içmedim sonra salak gibi tekrar başladım halbuki içmediğim zaman daha mutluydum gerçekten içmemenin verdiği mutluluk daha fazla

• Bu konu sayesinde sigarayi birakmiştim.. İlk yazdiğim yorumumu buldum az önce 4 Haziran 2010 Saat 17'den beridir Sigara içmiyormuşum.. Konunun 7. Sayfasinda konuya yazdiğim ilk yorumumu bulabilirsiniz... Konu ilk maytap girgir konusu sanmiştim hatta dikkate almamiştim ama O gün bugundur Sigarayi Gerçekten biraktim.. Peki biraktiktan sonra neler oldu derseniz onlarida Teeeeeek teeeek yazmiştim zamanla konuya.. Arayip okumanizi Şiddetle tavsiye ederim beyler..
  • Varya forex reklamlarındaki gibi yorumlar var.. Bankacıyım kazandım , 1 ayda 4000 tl kazandım mutluyum :-) bukadar etkili olabilirmi bi video ya..sizin içinizde varmış harbiden bırakmak

• Reserved

Bugün eğer söylediğiniz kadar faydalıysa ben de bırakırım umarım,nedense kendime pek güvenmiyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3BBB44AF -- 21 Ekim 2014; 7:19:34 >
  • Sigarayi birakali 3 sene oldu yasadigimi yedigim yemegin tadini daha iyi almaya basladim lutfen benide listeye ekleyin SIGARA PISMANLIKTIR...

• Belgeselin tamamını izledim, çok hoşuma gitti adam gerçekten profesyonel. Belgeselin sonunda son sigaramı yaktım çok şaşırtıcı bir biçimde tadının bu kadar iğrenç gelmesi beni şok etti ilk içtiğim sigara gibiydi tadı anlam veremedim ama bundan sonra içmemeye karar verdim, sigaraya harcayacağım parayı bankaya atıcam bakalım ne kadar birikecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Bu milletin genlerinde var sanırım birşeyleri büyütmek.

Mesela okul,askerlik ve en zararlısı olan sigara.

Bu zıkkımı kullanan biri olarak özellikle bir durakta iken helede yağmur yağıyorsa içmek yasak olduğu halde içenleri boğasım geliyor.

İçmek istediğimden değil içen biri olarak içmeyenlerin hakkını çiğnemem ve çiğneyenlerdende nefret ederim.

Video da anlatılanlar bildiğimiz şeylerden daha farklı yöntemler ama illaki içerim herşekilde diye düşünenler için aynı.

İşin acı tarafı canlı bir organizmanın cansız bir nesne karşısındaki acizliği.

İstemekle başlar herşey istemediği birşeyi mecbur kalmadıkçada yapmaz.

Dikkatli izleyenler için gerçekten değerli bir sunum olmuş.

o mantıkla bakarsak şişmanlar çok zayıflar da sokağa çıkmasın görüntü kirliliği derim ben de .
    çok karşılaştım böyle tepki getirenlere.
    polis çağır şikayet et neyse parası veririz 1 tane daha yakarım dememle kafalarını eğmeleri bir oldu

bizim insanimizin sorunu da saygi degil mi zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

quote:

Bu zıkkımı kullanan biri olarak özellikle bir durakta iken helede yağmur yağıyorsa içmek yasak olduğu halde içenleri boğasım geliyor.

İçmek istediğimden değil içen biri olarak içmeyenlerin hakkını çiğnemem ve çiğneyenlerdende nefret ederim.

Video da anlatılanlar bildiğimiz şeylerden daha farklı yöntemler ama illaki içerim herşekilde diye düşünenler için aynı.

o mantıkla bakarsak şişmanlar çok zayıflar da sokağa çıkmasın görüntü kirliliği derim ben de .
    polis çağır şikayet et neyse parası veririz 1 tane daha yakarım dememle kafalarını eğmeleri bir oldu

saygı sadece içmeyene zaten

sonucta rahatsizlik veriyorsun o mantikla bakarsan apartmanda son ses muzik dinleyince saygi sadece sessiz dinleyenlere zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 21 Ekim 2014; 20:01:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonucta rahatsizlik veriyorsun o mantikla bakarsan apartmanda son ses muzik dinleyince saygi sadece sessiz dinleyenlere zaten

ben de içmemelerinden rahatsız oluyorum belki ? kimi rahatsız edip kimi hoşnut tutcağımı bilemem. millet için yaşamıyorum sonuçta.
    cezası varsa da veririm parasını 1 tane daha yakarım kime ne ? madem rahatsız gitsin başka yere

ben de içmemelerinden rahatsız oluyorum belki

toplu yerlerde yasarken bazi seylere dikkat etmek gerek sadece kiendini dusunen bencil biri oldugun yazdiklarindan anlasiliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de içmemelerinden rahatsız oluyorum belki ? kimi rahatsız edip kimi hoşnut tutcağımı bilemem. millet için yaşamıyorum sonuçta.
    cezası varsa da veririm parasını 1 tane daha yakarım kime ne ? madem rahatsız gitsin başka yere

ben de içmemelerinden rahatsız oluyorum belki

toplu yerlerde yasarken bazi seylere dikkat etmek gerek sadece kiendini dusunen bencil biri oldugun yazdiklarindan anlasiliyor

sen rahatsız oluyorum deyınce bencıl degılsın de ben rahatsız olunca mı bencılım ?

kafan guzelmis hadi + blok

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.