Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HimuKenshi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
372
Favori
231.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan sigara içen birisi olmak istiyor muyum?

işte kilit soru bu
  • Sigara bedava olsa sağlığa zararı olmadığı anlaşılsa diyelim içermizin şuanda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerindeyim, bir boşluk bulup Champix fiyatı araştırırken forumumuzda ki konuyu gördüm.
    Eşimle birlikte sigarayı bırakmak istiyoruz.
    Akşama videoyu izleyeceğim ve izleteceğim.
    Kendi irademe güvenemediğim için Champix giriş paketini de alacağım.
    Kesinlikle istekliyim tekrar.

(2 yıl önce Champix in ilk paketini alarak 9 ay bırakmıştım sigarayı)
  • sigarayı hiçbirşey kullanmadan bırakabiliyorsanız ne mutlu : ama bırakamıyorsanız elektronik sigarayı araştırın ,

sigaranın bize verdiği 2 alışkanlık var,
    1.si nikotin bağımlılığı ,
    2.si ise el – göz - duman alışkanlığı , yani elde – dudakta birşeyle oynama alışkanlığı..
    bu ürün ikisini de karşıladığı için işe yarıyor - nikotin bandı - sakız vs 2. alışkanlığı kıramıyor..
    bunlarda likitler sınıflandırılmıştır - nikotin bağımlılığına göre 24mg - 18- 11 - 6 ve 0 mg olmak üzere sıvılar var.. size uygun olanı ile başlıyor ve gitgide yavaş yavaş azaltarak nikotin bağımlılığından vücudu kurtarıyorsunuz.. sonuçta sadece el alışkanlığı kalıyor ama vücut nikotin istemeyince zaten gün geçtikçe o da azalıyor .

esigara tüm dünyada yaygınlaşıyor, tütüncüler maalesef müşteri kaybetmekten korkmalarına ve tüm yasaklama çabalarına rağmen esigarayı durduramadılar, çünkü sigaraya oranla 100de 1 hatta 1000 de 1 zararlı,

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), ‘31 Mayıs Dünya Sigarasızlık Günü’ çerçevesinde sigaranın zararlarını, alanında uzman doktorlarla tartışarak konuyu yeniden gündeme taşıdı.

Vatan'da yer alan habere göre, dünyada her 6 saniyede bir kişinin sigara ve sigaraya bağlı sebeplerle hayatını kaybettiğini vurgulayan uzmanlar, elektrikli sigaranın hayat kurtardığını kaydetti.

Sigara bağımlılarının nikotin ihtiyacı karşılandığı sürece ölümcül hastalıklardan büyük oranda korunabileceğini belirten uzmanlar, e-sigarayı “asrın tıp mucizesi” olarak nitelendirdi.

malboro - camel hepsi kendi elektroniksigara modellerini çıkartıyorlar, önümüzdeki yıllarda piyasada. bize gelmesi 2 yıl sürer. katransız- zararsız sigara olarak lanse ediyorlar, bizde ise vergiler sebebi ile hala yasak , ama az kaldı, yasallaşacak..

sanırım 10 yıl sonra sigara içen kalmaz.. tütün yaprakları ise sadece aroma çıkartmak için kullanılır.. dünya buna doğru gidiyor..

gelişmeleri merak edenler için :http://www.esigaram.biz/yasaklar-ve-gelismeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 12 Kasım 2014; 10:15:20 >

• 1. senem mis miss
  • Zeusun Babası kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir hocam ?
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Hâlâ İçiyor
  • sigarayı bırakalı 15 gün oldu ama bu konuyu şimdi gördüm. Anneme izleteceğim umarım işe yarar.
  • Çalışan video linki atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içmiyodum izledim şimdi tiryakiyim sağolun
  • uplayalım bi :)
  • Video şimdi bitti. Kazam mübarek olsun.
  • Video biteli 22 saat oldu ve bende 24 saattir sigara içmiyorum. Sigarayı bırakma kararını videodan önce almıştım Sonra video ararken rastgele buldum ve bence de gerçekten müthiş bir video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

15 saat falan oldu benim de hadi hayırlısı bakalım

Maalesef yeniden başladım.

• Video linkini atar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dev@dam

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

guzel haberleri bekliyoruz hocam???

Şubatın 10 undan beri içmiyorum :) 21 gün oldu

Bazı zamanlarda çok fena yokluyor. böyle olacağını bildiğim için kitabi okuduğumda hoşuma giden yerleri kaydetmiştim. kitap bitince çıktısını aldım cebimde 2 sayfa falan duruyor. sigara içmek istediğimde bunları okurum diye düşünüyordum iyiki de öyle düşünmüşüm çok işe yaradı.

Sigara içme isteği geldiğinde (bu istek çok fena canınızı yakıyor ) cebimden o 2 sayfayı çıkartıp okuyup ondan sonra tekrar kendime soru soruyordum. SİGARA İÇECECEKMİSİN.

Zaten siz o 2 sayfayı okuyana kadar krizi atlatıyorsunuz. bazen 5 dakika bazen 15 (6.gün diye hatırlıyorum akşam çay ile püskevit yudumluyordum bir anda bi kriz başladı 30 dakika falan sürdü) dakika sürüyor bu kriz. Otobüste bi anda cebinizden bir şey çıkartıp okumaya başladığınızda etrafınızdaki insanlar size "bu ne yapıyor diye bakabilir" aldırmayın sakın. Sizi sizden başka düşünen yok :) Bazıları bu kriz anını dışarı çıkıp temiz hava alarak bazıları kuruyemiş tatlı şeker yaparak geçiştiriyor. bu şekilde yaparsanız hem kendinizi daha hızlı ikna edersiniz hemde aşırı kilo alıcam korkusu yaşayanlar için daha umut verici olur.

ilk 1 hafta bende çok şeker tatlı yedim. çünkü bu meretin isteği. Yemek yemek, su içmek gibi bi his sanki ihtiyacınız olduğunuzu zannediyorsunuz.
    eğer sigarayı bırakmayı düşünüyorsanız bu ilk 1 haftayı 10 günü çok şey yiyorum diye dert etmeyin büyük bir yükten kurtulacaksınız onu düşünün :) ben öyle yaptım

25 yaşındayım ve 6 seneden beri sigara içiyordum
    21 Günde neler kazandım !

1) Benim için en önemlisi artık uyuşuk değilim. eskiden 7 saat uyuduğumda yetmiyordu. şimdi ise sabah ezan sesini duyabiliyorum uyku kalitesi arttı.
    hani uzun bir süre sigara içmessiniz ya 18-20-24 saat falan. ilk sigaranız size bir rahatlık ve başdönmesi ve güzel his verir. yada yemek sonrası işte o güzel bir his olmadığını anlıyorsunuz :) Aslında o uyuşturucu hissiymiş.

Nasıl uyuşturucu kullananlar kendini kısa bir süre iyi hissediyor. sizde ilk sigaranızda öyle hissediyorsunuz. Sigaraya yasal uyuşturucu olarak bakabilirsiniz.

2) Dişlerimi ne kadar fırçalasamda üzerinde pis bir beyazlık/sarılık vardı. Sigarayi bıraktığımdam beri daha çok fırçalıyorum son zamanlarda o pis beyazlığın gideceği belli oluyor.

3) Göğsümdeki hırıltı kalktı. bazı sabahlar öksürükle uyanıp yarım saat boğazımı temizlemekle uğraşıyordum gözlerim doluyordu öksürmekten.
    Şimdi kuş kadar hafif kalkıyorum ve kalktığımda dinç oluyorum.

4) Günde bir paket winston içiyordum 21x8= 168 lira kardayım daha 1 ay olmadı :)

5) Yarın dünyaya meteor çarpacak desem inanmassınız dimi. işte bende kendi kendime düşünürken " bir gün sigarayı bende bırakacağım" dediğimde bu kadar inanılmaz gelmeye başlamıştı artık. çünkü çok denemiştim, bütün denemelerim kötü sonuçlanmıştı.

Neyseki artık içmiyorum. Eğer şu an bana sorsanız gerçekten bırakmaya değer mi diye ? Size cevabım şu olacak :)

Hemen şu an bırakın. Hatta sigara içilen bi odadaysanız o odayı terkedin.

Siagarayı bırakmak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Sorun konuşalım tartışalım

2014 Şubat'ın 10'undan beri içmemeye devam. 10 ay 20 gün olmuş, 320 gün yapar
    Winston içiyordum ve yanında çikolata yada çay yada kahve kesin alırdım. Şimdi winston ne kadar bilmiyorum ama içtiğim günler kesinlikle günde 1 paket ve daha fazlasını bitiriyordum

320 *10= 3200 lira kardayım herşeyi geçtim artık öksürmüyorum ve hasta olduğumda çabuk iyileşiyorum, uyuşuk değilim. kısacası sağlığıma kavuştum. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız 1 saniye bile düşünmeden kararınızı verin lütfen.

• Ben kitabin son 5sayfasini okumadim. Sigarayi da birakmadim.
    Ciddiyim.

• cidden bu kadar kişi bıraktıysa iyi sevaba girmişsin ben içmiyorum ama içen arkadaşlara tavsiye edeyim bari
  • NosWagen kullanıcısına yanıt
    İzleyelim bakalım....Dün akşam bıraktım, başım çatlamak üzere...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.