Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda gelen istekle sigarayı bıraktım. Bu ilk denemem olacak ve bunda kararlıyım.
    Saat sabah 9 itibariyle sigarayı bırakmış bulunmaktayım. Dün akşam 11 beri sigara içmedim. Sabah da paket almadım. Yanımda çakmak kibrit yok.
    Sigarayı bırakan arkadaşlardan tavsiyeler de bekliyorum.
    11.09.2018 - 77 kg.
    Yaa Allah Bismillah.

Edit 1 : Yaklaşık 12 saattir sigara içmiyorum.Değişiklik olarak seyrek öksürdüm. Düne kadar gözlerimden yaş gelene kadar öksürürdüm. Bir de ilk geceye bakayım balgam ve öksürük olacak mı sabah uyanınca.

Edit 2 : 2 gecedir uykum aşırı derecede bölündü. Her uyandığımda bir şeyler yedim içtim. Bakalım bu gecede uyanıp canım Bir şeyler çekecek mi...
    Eskisi gibi öksürük yok sadece boğazımda balgam tarzı yutkunmamı engelleyici bir yaratık var. Bu da giderse süper olacak.
    Baş ağrısı falan yok. Sadece yemekten sonra canım sigara istiyor ama başka bir şeylerle meşgul oluyorum.

Edit 3 : Bugün 21.gün yani tam 3 haftadır ağzıma sigarayı sürmedim. Kilom normal 78 -77 arası. Gayet rahatım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Herkes bırakabilir siz de bırakın.
    Bırakmak için çok sebebimiz varken içmek için hiçbir sebebimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 2 Ekim 2018; 9:9:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8 yıl içtim. mayıs 2015 de bıraktım sonra daha hiç içmedim.

Allen Carr bu kitabın PDF si internette dolanıyor. Al bu kitabı oku kesinlikle yardımcı olacaktır sana.

Sabırlar dilerim. ilk 3 hafta çok zorlar sonra alışırsın.

Ama kesinlikle içme.
  • Ağız tiryakiliği devam eder hocam ağzına alacak bir şeyler bul.
  • 12 saattir içmiyorum. Edit 1 geldi.

• Kitabı buldum ve indirdim hocam gece biraz okurum.

• namaste1968 kullanıcısına yanıt
    Akşam yemekten sonra 20dk da bir çilekli ve naneli sakız çiğnedim. Kurabiye almıştım onu yerim biraz.

• Sigara bırakmanın değil de azaltmanın bir yolu da paket almamak. Evde içen varsa ilk otlanıyorsun sonra yavaş yavaş o da bitiyor. Garip bir şey...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Özgürlük iki kere iki dört eder." demek değil daha fazlasıdır.

Sigara bırakılmaz ara verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yarın bırakcam

• Abiler 16 yasinda biraz iciyordum siigarayi ama biraktim insallah icmek

• 13 senedir içiyordum, 2 gün oldu bırakalı. Kader ortağıyız, umarım başarılı oluruz💪🏼

• Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Bal gibi de bırakılır.
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde sigara bırakılmaz, bu sefer kilo almaya başlayacaksın.. Kitaba başla.
  • Kitaba başlayacağım hocam . Vaktim olmadı.

• Mesajı okuduğum sırada yanan sigara ayrı bir ironi tabi.

• 2 aydır içmiyorum

edit: arada kriz geliyor ama sabredersem atlatıyorum. daha kaybetmedik bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 12 Eylül 2018; 12:23:29 >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    O krizlerin süresi kısalacak, yani şöyle ki sigarayı bıraktıktan 1 ay sonra gelen krizin süresi 20 saniye ise, 2 ay sonra 15 saniyeye düşecek

Bırakalı 3 yıl geçti mesela arada benimde canım çekiyor ama 2 saniye sonra gidiyor. O an sigara içseniz bile tadı size pis gelecektir zaten.
  • ben direkt allen carr kurumuna gidip bıraktım. bir günlük bir seans yapılıyor grup terapi/toplantısı gibi ve çıktığında içmiyorsun baya garip.

bu seninle ve kendine ne kadar değer biçtiğinle de alakalı. oraya gittiğimde 2 paket sigara içiyordum çıktığımda içmedim ve bu dediğim şey 1,5 sene önceydi.

bunları farklı bağımlılıklara çekmeyin benden söylemesi 1 seneye yakın hiçbişey içmedim falan ama sonunda işsizlikten doğan boş zamanımda nargile içmeye başladım ve şimdi nargileyi salmam lazım ama işsizim ve zamanım bol diye çok zor oluyor benim için.

iş bulduğumda yeniden sağlıklı formuma döneceğimi umuyorum.
  • Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Senin özgürlük diye tanımladığın sigara içmenin bağımlısısın, yani özgür değil ona bağımlısın. Eyormlamam bu kadar :)
  • 3 aydır içmiyorum arada istiyor canım ama yapacak bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.