Şimdi Ara

Sigara mı,puro mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
76.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sigaramı yoksa puromu sağlığa daha zararlıdır?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Puro mu, Sigara mı?

Sigara ve puro, yaygın olarak kullanılan tütün ürünleridir. Nikotin içermeleri nedeniyle her ikisinin de bağımlılık yapıcıdır ve sağlığa zararlıdır. Ancak bunlar arasında bazı farklılıklar vardır.

Zarar Düzeyi

"Sigara mı puro mu daha zararlı?" sorusuna net bir cevap yoktur, çünkü her iki ürünün de sağlığa olumsuz etkileri vardır. Bazı çalışmalar, puro içmenin akciğer kanseri riskini sigara içmeye göre artırdığını göstermektedir. Bununla birlikte, puro içen kişilerin genellikle daha az sıklıkla ve daha kısa süreler için içtiği göz önünde bulundurulduğunda, genel sağlık riski daha düşük olabilir.

Fiyatlar

Puro fiyatları sigara fiyatlarından önemli ölçüde daha yüksektir. Bu fiyat farkı, puro üretiminin daha karmaşık ve zaman alıcı bir süreç olmasından kaynaklanmaktadır.

Kullanım Şekli

Sigara tipik olarak kısa ve yoğun bir süre için içilirken, puro daha uzun süreler ve genellikle sosyal ortamlarda içilir. Bu faktörler, bunların genel sağlık üzerindeki etkisini etkileyebilir.

Sonuç olarak, sigara ve puro, sağlığa zararlı tütün ürünleridir. Hangisinin daha zararlı olduğu, kullanım sıklığı ve miktarı gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Sağlığınız için sigara veya puro içmekten kaçınmanız şiddetle tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildigim kadariyla PURO daha zararli.
  • puro tabikide tütünü sigaraya göre 2-3 kat daha sıkı sarılıdır ve puronun boyutuda büyük
  • Puro hiç denemedim aslında sigarayı da dün saat 20:00 'a kadar hiç denememiştim o saatten sonra bir sigaranın yarısını içtim bir tad alamadım

Arkadaşlar sigarada o kadar kanserojen madde var bunlar ona nasıl işleniyor tütün toplanıp işlenirken mi geçiyor sigaraya
  • Ben bir de şöyle birşey duydum,Nargile sigaradan daha zararlı,geyik muhabbetiydi de dogruluk payı var mıdır?Şahsen sigara içmiyorum ama ara ara nargile içiyorum bilelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Ben bir de şöyle birşey duydum,Nargile sigaradan daha zararlı,geyik muhabbetiydi de dogruluk payı var mıdır?Şahsen sigara içmiyorum ama ara ara nargile içiyorum bilelim..

10 sigara = 1 nargile (:
  • cevap veriyorum....

İKİSİDE ZARARLI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkiside zararlı tabii de puronun tadı başka.. (:
    Hele hele Küba Purosuysa.. (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Ben bir de şöyle birşey duydum,Nargile sigaradan daha zararlı,geyik muhabbetiydi de dogruluk payı var mıdır?Şahsen sigara içmiyorum ama ara ara nargile içiyorum bilelim..

10 sigara = 1 nargile (:

O zaman devam
  • Beyler sigarayı içimize çekmediğimizi nasıl anlarız , ben 1 kere denedim de bilmediğim için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 11 Ocak 2009; 17:30:48 >
  • tabiki puro daha zararlıdır. Normalde sigara içen bi arkadaşımın puroyu güçlü şekilde çekmesiyle bayıldığını biliyorum
  • Beyler aranızda sigara içen biri rica etsem pm atabirlimi birşey soracağım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Puro hiç denemedim aslında sigarayı da dün saat 20:00 'a kadar hiç denememiştim o saatten sonra bir sigaranın yarısını içtim bir tad alamadım

Arkadaşlar sigarada o kadar kanserojen madde var bunlar ona nasıl işleniyor tütün toplanıp işlenirken mi geçiyor sigaraya

bunu bende cok merak edıyorum bu maddeler tutun ıcındemı var yoksa sonradanmı eklenıyor sonradan eklenıyorsa nıye eklenıyor o zaman ıcıne zehırler konmamıs tutun bulalım onu saralım
  • Sigara..
    Çünkü hakiki puro dumanı ciğerlere çekilemez..
    Aynı şekilde nargilede..

Bu ikisini ciğerine çekmeye çalışan ölümle dans ediyordur..
  • bılemedınız arkadaslar ıkısıde cook zararlı hıc ıcmeyın bak o zaman zararını gormezsınız
  • @olgun

Hocam ciğere çekmeden nargileyi nasıl içiceksin ? Ben gemi gibi tüttürüyorum vallaha
  • Sigarada zararlı fakat Puro daha zararlı.
  • anneni midaha çok seviyosun babanı mı ? bu soruyu soranlar bunuda sordular
  • puro sigaraya oranla çok daha fazla zararlıdır
  • puro
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.