Şimdi Ara

Sigara mı,puro mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
75.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

puro
    PURO daha zararli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

PURO daha zararli.

Alıntıları Göster
    Pek sigara icmem, ama haftada bir puro icerim. Bir ara arastimistim tutun miktari ve yogunlugu yuzunden, buyuklugune ve cinsine gore en az x2 daha zararli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

puro sigaraya oranla çok daha fazla zararlıdır
    Yukarda da denmiş; Puro içe çekilmediği için ciğerlere sigara gibi zarar vermez. Ama dudak kanseri riski ve diş çürümesi riski yine vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex1983Pax

Yukarda da denmiş; Puro içe çekilmediği için ciğerlere sigara gibi zarar vermez. Ama dudak kanseri riski ve diş çürümesi riski yine vardır.

Alıntıları Göster
    puro daha zararlıdır ama tadı çikolata gibi içmeye deger 3 pro 1 nargile 10 sigara 1 nargile kadar zararlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda89

puro daha zararlıdır ama tadı çikolata gibi içmeye deger 3 pro 1 nargile 10 sigara 1 nargile kadar zararlıdır

Alıntıları Göster
    puronun ciğere çekilmediğini duydum o yüzden ciğere bir zararı olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Beyler sigarayı içimize çekmediğimizi nasıl anlarız , ben 1 kere denedim de bilmediğim için soruyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Beyler sigarayı içimize çekmediğimizi nasıl anlarız , ben 1 kere denedim de bilmediğim için soruyorum

hocam faydalı bişeyler dedesen 15 sene içtim bırakana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi boşver sen nasıl içine çekilğini hiç başlama şu velete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDiR..!!!

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    SİGARA!!
    çünkü sigarayı her daim elinin altıdadır sende yoksa arkadaşından otlarsın yine bulursun ama puroyu yada nargileyi her daim bulamazsın hele arkadaşından hiç otlayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K

SİGARA!!
    çünkü sigarayı her daim elinin altıdadır sende yoksa arkadaşından otlarsın yine bulursun ama puroyu yada nargileyi her daim bulamazsın hele arkadaşından hiç otlayamazsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 3K

SİGARA!!

+++111
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Alıntıları Göster
    tütün hertürlü zararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

tütün hertürlü zararlı

Alıntıları Göster
    puro içmeyi bilmeyenler içine çekmez arkadaşlar.puroda her tütünlü madde gibi içine çekilerek içilir.Ama puroyu bir hava atma aracı gibi görüp içine çekmeden içen zamane gençleri puronun içine çekilmeden içildiği gibi bir inanca sahiptirler.Hiç bir tütünlü maddeyi içine çekmeden tadını alamassın. zaten içine çekmessen bağımlılık gibi bir sorunda olmaz.Bu tür maddeler bağımlılık yaptıgı için zararlıdır.Herşeyin azı karar çogu zarar demiş atalarımız.Vucudun nikotinede ihtiyacı var ama sigara ve puro gibi maddelerden gereğinden fazlasını aldıgımız için zararını görüyoruz.Sigara şeklindeki filitreli purolar sigaradan daha zararsızdır. çünkü yabancı madde içermezker ama filitresiz kalın purolar sigaradan daha zararlıdır.Her kese saygılar sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkansenturk

puro içmeyi bilmeyenler içine çekmez arkadaşlar.puroda her tütünlü madde gibi içine çekilerek içilir.Ama puroyu bir hava atma aracı gibi görüp içine çekmeden içen zamane gençleri puronun içine çekilmeden içildiği gibi bir inanca sahiptirler.Hiç bir tütünlü maddeyi içine çekmeden tadını alamassın. zaten içine çekmessen bağımlılık gibi bir sorunda olmaz.Bu tür maddeler bağımlılık yaptıgı için zararlıdır.Herşeyin azı karar çogu zarar demiş atalarımız.Vucudun nikotinede ihtiyacı var ama sigara ve puro gibi maddelerden gereğinden fazlasını aldıgımız için zararını görüyoruz.Sigara şeklindeki filitreli purolar sigaradan daha zararsızdır. çünkü yabancı madde içermezker ama filitresiz kalın purolar sigaradan daha zararlıdır.Her kese saygılar sevgiler..

Alıntıları Göster
    6 Yıldır Küba puroları ile ilgilenirim ve maddi durumum elverdiğince içmeye çalışırım.

Bu soruya objektif şekilde cevap vereceğim:

Kesinlikle el yapımı küba purosu tercih ederim eğer tütün ürünü kullacaksam.

Hayatımda sigara içmedim !

Puro bir damak zevkidir ve KESİNLİKLE AKCİĞERE çekilmez.

Ciğere çekmediğimiz için zararlı DEĞİL demek YANLIŞ.

Dumanda ki nikotin tükürük vasıtası ile mideye gider ve oradan vücuda.

Ama Puroyuda sigara kategorisine koyup ikisinide ciğere çektiğimizi farz edersek

Puro, sigaradan 30 kat daha fazla karbonmonoksit içerdiğinden sigaradan 30 kat daha fazla zararlıdır. Eğer ciğere çekerseniz.

Eğer kafanıza takılan bir soru olursa küba puroları ile ogameci bir pm uzağınızda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

6 Yıldır Küba puroları ile ilgilenirim ve maddi durumum elverdiğince içmeye çalışırım.

Bu soruya objektif şekilde cevap vereceğim:

Kesinlikle el yapımı küba purosu tercih ederim eğer tütün ürünü kullacaksam.

Hayatımda sigara içmedim !

Puro bir damak zevkidir ve KESİNLİKLE AKCİĞERE çekilmez.

Ciğere çekmediğimiz için zararlı DEĞİL demek YANLIŞ.

Dumanda ki nikotin tükürük vasıtası ile mideye gider ve oradan vücuda.

Ama Puroyuda sigara kategorisine koyup ikisinide ciğere çektiğimizi farz edersek

Puro, sigaradan 30 kat daha fazla karbonmonoksit içerdiğinden sigaradan 30 kat daha fazla zararlıdır. Eğer ciğere çekerseniz.

Eğer kafanıza takılan bir soru olursa küba puroları ile ogameci bir pm uzağınızda...

Alıntıları Göster
    Puro
  • ikisi de bana her hafta ugrar ikisi de iyi be gercekte iclerinde ne oldugunu bile bile puronun 10 sigaraya bedel oldugunu bile bile
    Polonyum - 210 (kanserojen),
    Radon (radyosyon),
    Metanol (füzeyakıtı),
    Toluen (tiner),
    Kadmiyum (akü metali),
    Bütan (tüpgaz),
    DDT (böcek öldürücü),
    Hidrojen Siyanür (gaz odaları zehiri),
    Aseton (oje sökücü),
    Naftalin (güve kovucu),
    Arsenik (fare zehiri),
    Amonyak (tuvalet temizleyicisi) ,
    Karbon (eksoz Monoksit gazı),
    Nikotin
    ve 3.885 toksik madde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juggernaunt

ikisi de bana her hafta ugrar ikisi de iyi be gercekte iclerinde ne oldugunu bile bile puronun 10 sigaraya bedel oldugunu bile bile
    Polonyum - 210 (kanserojen),
    Radon (radyosyon),
    Metanol (füzeyakıtı),
    Toluen (tiner),
    Kadmiyum (akü metali),
    Bütan (tüpgaz),
    DDT (böcek öldürücü),
    Hidrojen Siyanür (gaz odaları zehiri),
    Aseton (oje sökücü),
    Naftalin (güve kovucu),
    Arsenik (fare zehiri),
    Amonyak (tuvalet temizleyicisi) ,
    Karbon (eksoz Monoksit gazı),
    Nikotin
    ve 3.885 toksik madde.
    ben sigarada içtim puroda ve puronun verdiği zararı sigaranın bi paketi bile(puro büyük boysa) veremez ve puronun verdiği zevki sigara veremez hatta puro içtikten sonra sigara için bi zevk almazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

ben sigarada içtim puroda ve puronun verdiği zararı sigaranın bi paketi bile(puro büyük boysa) veremez ve puronun verdiği zevki sigara veremez hatta puro içtikten sonra sigara için bi zevk almazsınız

Alıntıları Göster
    Hep vurgulandığı gibi herşeyin aşırısı zararlı. Ama ben de sigara içmemiş birisi olarak puro içiyorum ve bu sayfalara sığmayacak kadar çok sebepten dolayı puro içiyorum. Puro konusunda bilgi alabileceğiniz yegane mekan purosever forumudur. Türkçe puro ve puro kültürü hakkında tek ve en büyük forum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walka

Hep vurgulandığı gibi herşeyin aşırısı zararlı. Ama ben de sigara içmemiş birisi olarak puro içiyorum ve bu sayfalara sığmayacak kadar çok sebepten dolayı puro içiyorum. Puro konusunda bilgi alabileceğiniz yegane mekan purosever forumudur. Türkçe puro ve puro kültürü hakkında tek ve en büyük forum ;)

Alıntıları Göster
    Purocuyuz.biz forumlarına hepinizi bekliyoruz, kampanyalar, çekilişler güncel puro konuları yeni oluşumumuza sizde destek verin.

http://www.purocuyuz.biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

Purocuyuz.biz forumlarına hepinizi bekliyoruz, kampanyalar, çekilişler güncel puro konuları yeni oluşumumuza sizde destek verin.

http://www.purocuyuz.biz

Alıntıları Göster
    Sigara-bira, puro-viski içmeyen insan boşuna yaşamış o yaşa kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

Alıntıları Göster
    Sigara, pro vs. içmiyorum. Tamam puronun tadı iyidir belki ama sigara içeceğinize ağaç yapraklarını kurutup için. Daha zararsız olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Sigara, pro vs. içmiyorum. Tamam puronun tadı iyidir belki ama sigara içeceğinize ağaç yapraklarını kurutup için. Daha zararsız olmaz mı?

Alıntıları Göster
    sigarayı her gün içersin puroyu bayramdan bayrama sıkıntı olmaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

4 ü nü de içtim. Yaşamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 2 Eylül 2013; 23:30:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.