Şimdi Ara

Sigara mı,puro mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
76.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 10 senedir içiciyim ilk başlarda sigara içmezdim puro içerdim her gün 1 tane puro alır içerdim ortalama 3 sene devam etti üniversite hayatına geçince sigara yerini aldı puronun yalnız pek bilgim yok ama tütün yaprağının ezilerek elde edilmesinden sigara içindeki tütün oluyor işlenmesi vs vs vs ama puro da ise sadece tütün yaprağı kullanılıyor yani mantık yürütürsen işlenmiş tütün tozu mu işlenmemiş ham tütün yaprağı mı zararlı dersek mantık puronun 0 zararsız olacağı yönüne işlenme yok direk allah vergisi tütün yaprağına sar iç
    ama sigara ise içine türlü türlü madde katıyorlar doğada bulunan her şey zararsız sayılabilir şu an sigaranın içinde kanserojen madde var diyoruz bunlar tütün yaprağından değil işlenirken katıyorlar içine tütün yaprağında uçak yakıtının ne işi var ?
    gelelim içe çekmeye puro sigaradan ağır olduğu için sigara gibi nefesinin sonuna kadar dumanı alıp ciğerlere çekemezsin 1-2 yapmanda ciğerin patlar puro da sigara gibi içini çekilir 3 sene puro içtim her hangi sağlık sıkıntısı yaşamadım hepsinide içime çektim diyorlar ya ölümle dans etmek diye 3 senede 1 şey olmaz mı ?
    puro da içeri çekilir ama ciğeri yormayacak kadar duman çekerek çekilir az az yani çünkü içtiğinin tadını anlayasın diyorlar ki puro dumanını ağzında dolaştıracaksın nikotini emsin diye su mu bu dolaştırıyorsun ? dumana nasıl yön vereceksin ağzında tuttun mu ykarı doğru kalkıyor burun yollarını acıtıyor bilmeden boş yorum atmayın her tütün ürünü içine çekilir aksi taktirde bağımlı olunmza

1 nargile = 50 paket sigara çünkü nargilenin yanması için kömür konuluyor sorun orda zaten kömürden kaynaklanıyor kömür yerine odun olursa ciddi oranda zararı düşer nargile zararlı değildir nargilenin yanmasını sağlayan kömür zararlıdır kömür yerine zararsız ateş koy yani bul bir şey çakmak yak koy zippo çakmağını yak koy öyle yak sıfır zarar

100 paket sigara = 1 puro benim vereceğim örnek budur puro ucuz olsa puro içerim her gün küba lılara bakın adamların yaş ortalamaları 90 larda biz çelikhan tütüncülere bakın yaş ortalamamamız 75 lerde en basit örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco44 -- 18 Mart 2015; 3:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.