Şimdi Ara

Sigara mı daha zararlı nargile mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sigara mı daha zararlı nargile mi

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2020)
Giriş
  • Beyler her gün 5-6 tane sigara içmek mi yoksa ayda birkaç kere nargile içmek mi daha zararlıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz9696 -- 15 Ağustos 2011; 18:20:41 >
  • ayda 1 kere nargile daha az zararlıdır bence.
  • Sigara daha zararlı.
  • 2 side zararlı.
  • Sigara içen ama nargile içmeyen yada ikisinide içmeyen arkadaşlarım nargile zararlı diyor
    Sigara ve nargile içen arkadaşlarım sigara diyor
  • 2side ama seçim yapmak gerekirse Nargile çünkü sürekli ciğerlere çekiyorsun
  • sigara dostum ayda 1 defa nargileden bişi olmaz diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nargileyi haftada bir ayda bir içtikleri için sigaranın 10'da biri bile zarar vermez. Ama ikisi de kanserojen maddedir. Akıl sağlığınız yerindeyse içmezsiniz.
  • boşuna yalandan hesaplama yapıp kendinizi kandırmayın ikisi de oldukça zararlıdır ve bağımlılık yapar
  • Nargilenin sigaraya oranla 80 kat daha zararlı olduğu söyleniyor ama ayda 1 kere içmek günde 5-6 tane sigara içmekten daha zararsız olabilir.
  • Devamlılığa bağlı bir olay yani
  • 2 side zararlıdır.
  • Sigaranın içinde birçok zararlı madde bulunuyor. Nargile sigaradan kat kat zararlıdır tabiri ise tömbeki denen nargile tütünü için geçerlidir. Sağlam içiciyim diyenler için bile tömbeki tütünü çok ama çok ağırdır ve içmesi zordur. Zaten nargileyi açana kadar ciğerleri patlatmanız gerekebilir ama yine de başaramayabilirsiniz :) Günümüzde kullanılan aromalı tütünler ise sigaradan bile daha rahat bir içime sahipler. Tabii onların içinde de ne gibi maddeler var bilmiyoruz ve zararlı oldukları da aşikar. Velhasıl kelam isteyen sigara içsin, isteyen nargile içsin, ikisinin de zararlı olduğunu bilmeyen yok zaten, tercih meselesi. Ama nargile içtiğinizde üzerinizde terle karışık ağır bir koku oluşmuyor, dişleriniz sararmıyor, işin iyi tarafı bu olsa gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganu -- 4 Eylül 2011; 16:52:13 >
  • hiç sigara içmedim. nargileyi de arkadaş zorlamasıyla 4-5 ay önce ilk defa içtim. bence ikisi de zararlı. nargile içmenin bana bi faydası olmadı. hangisi daha zararlı demişsin. birine başlamayı falan kafaya koyduysan hiç bulaşma. illa baba bişey içip şanımı yürütcem diyosan alkole başla. 2sinden de az zararlı. kafanı güzelleştirir dertlerden uzaklaştırır. ama ağzınla içmesini bilecen.
  • hacı osmanlı bile gömüyormuş nargileyi çatır çutur. bıraksınlar nargile iyidir. sohbette candır kandır. yanına çay kârdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.