Yüzbaşı
01 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ekran kartım öldü ve yeni bir ekran kartı alana kadar şimdi ki sistem ile bir oyun çalıştırabilir miyim

cs 1.6 , LoL falan açar mı

i3-4160 3.60ghz
8gb ram
Intel HD Graphics 4400
Bıktım bu bilgisayardan 3 kere format attırdım , hard diski değiştirdim olmadı olmadı. Abi sorun bilgisayarda takılırken 1 adet bip sesi geliyor ve ekran gidiyor ekran gri desen gri değil siyah desen o da değil böyle düz bir renk alıyor sonra bilgisayarı tekrar başlatıyorum işte ilk ekranda bilgisayarın özellikleri gözüküyor sonra o windows zamazingosu çıkıyor altta bir top dönüyor sonrasında o ekran gidiyor bir siyah oluyor ekran sonra tekrar o düz renkte kalıyor allahini seven hacker kardeşlerime sesleniyorum çaresi nedir
Arkadaşlar turnuva daveti alamıyorum turnuva için takım kuramıyorum takım kurarken bu hatayı alıyorum

Beni davet etmelerini istediğimde de başka takımda üye olduğum gözüküyormuş öyle diyorlar bu sorunu yaşayan var mı ?

edit:

Takdir Seviyem 3

3v3 de ligim belli

Dereceli Tek/Çift , Dereceli Esnek unranked
Burs / Öğrenim Kredisi Başvurusu yapmak istiyorum burs çok zor çıkıyormuş ama denicem şansımı. Arkadaşlar bir şey sorucam bu Öğrenim Kredisi istemiyorum ben ama büyük ihtimal o çıkıyormuş eğer bana o çıkarsa onu almama gibi bir hakkım var mı ben sadece Burs için şansımı denemek istiyorum.?
Şu an odamda büyük ihtimal emekli komando bir sinek var. Ben hayatımda böyle profesyonel bir sinek görmedim. Odanın etrafında zafer turları atıyor özellikle görebileceğim ışıkların olduğu yerlerden geçiyor. Bazen ışık ile tuzaklar yapıyorum ışığa gelsin vurayım diye karanlıktan arkadan dolanıp kulağıma sikorski gibi saldırı yapıyor , bilerek ayağımın altını ısırdı kaşıyamıyorum adam gibi böyle bir eziyet yok ulaşamıcam yerlere saldırılar yapıyor. Duvarda onun bir tane yoldaşını öldürdüm kanı hala orada cesedini camdan attım bazen hele şükür gitti diyorum telefonun ışığını kanın olduğu yere tutuyorum orada kanın başında duruyor sonrasında hemen kayboluyor. Ben normalde 1 civarı uyurum komando yüzünden hala uyuyamadım. Lanet sineği öldürebilirsem leşini konuya editlicem eğer öldüremezs...
Xian'da oynayan var mı arkadaşlar
Arkadaşlar bu sene 2. sınıfa geçtim de tüm ücret ödiyenler şu aralar üniversiteye gidip para ile kayıtlarını yeniliyorlar. Ben tam bursluyum acaba benimde kayıt yenilemek için okula gitmem gerekiyor mu ?

Resimde gördüğünüz gibi OYNA butonu rengi gitti çalışmıyor sağ üste profil simgesi vs. onlarda kayboldu . Şimdi desteğe bir ticket gönderdim cevap bekliyorum belki aranızda bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan vardır lütfen yardımcı olabilirmisiniz iyi forumlar.
Beyler birine şekil yapıcamda beni takip edebilecek kadar şanslı değilsin diyecem you are not lucky enough to follow me doğru cümle mi internetdeki çevirme programlarına güvenemedim
Anadolu yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yüzme kursu veren bir yer arıyorum bilen gören arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.465
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.487 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 614 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.