Kardeşim dediğim dostuma yanımda sigara içmemesini söyledim suç oldu.Ben astım hastasıyım.Biri yanımda sigara içince o günüm zehir oluyor.Ama sigarayı bana tercih etti.Kaçıncı uyarışım.Bu gün dışarı çıkacaktık.Bu yüzden gitmicem.Şimdi mesaj üstüne mesaj atıyor. Arkadaşlığımı tekrar gözden geçiricem.O ne istese ben genelde yerine getirmeye çalışırım ama suç bende.İnsanları fazla pohpohlamıcaksın.
Bende Sigara kullanan birisiyim, Ancak karşımdaki veyahut bir arkadaşım benden böyle birşey rica etse tabikide onun yanında içmem. Çıkarım dışarıda biryerde içerim . . . Bencil insanlardan nefret ederim
Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa.Bazı insanlar hep kendini düşünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: cantuğ-20
Kardeşim dediğim dostuma yanımda sigara içmemesini söyledim suç oldu.Ben astım hastasıyım.Biri yanımda sigara içince o günüm zehir oluyor.Ama sigarayı bana tercih etti.Kaçıncı uyarışım.Bu gün dışarı çıkacaktık.Bu yüzden gitmicem.Şimdi mesaj üstüne mesaj atıyor. Arkadaşlığımı tekrar gözden geçiricem.O ne istese ben genelde yerine getirmeye çalışırım ama suç bende.İnsanları fazla pohpohlamıcaksın.
Kesinlikle
Birde astımın varmış seni düşünmüyorsa yol ver gitsin.Öyle insanlarla muhattap bile olmaya değmez.
Eskiden az içerdi idare ettim son zamanda başı epey derde girince çok içmeye başladı.Böyle yapıp beni düşünmezse yol veririm. Sepetlemek kolay olsa keşke evi karşı apartmanda.
quote:
Orjinalden alıntı: Hayalét
Birde astımın varmış seni düşünmüyorsa yol ver gitsin.Öyle insanlarla muhattap bile olmaya değmez.
Bence arkadaşlığını gözden geçirmek için geç bile kalmışsın gitme bugün bahane uydur.Adam seni tiye almamış
senin bundan çok fena etkilendiğini bile bile içiyorsa hiç düşünme anında kes arkadaşlığını. Arkadaşım diyebilmen için onun sana arkadaşça davranması gerekir.Yaptığı hem çok ters hemde çok ayıp.
Bana biri böyle ricada bulunacak rahatsızlığı nedeniyle ben hala içeceğim..
Suç sende değil o kafasız arkadaşında..Anlasılan seni kaybetmeye pek bi niyetli..
kırmazsan kırılırsın kim olursa olsun
Zaten beni kaybederse kendisi çok şey kaybedecek.Benden başka arkadaşı yok. Ona son katlanan da benim galiba.
Astım olmana rağmen bunu yapan birisiyle daha ne arkadaşlık ediyorsun?
yolver gitsin dostum
yanımda içme diyince ters tepki veren insanlara sinir oluyorum, kardeşim kendini zehirliyorsun bizim suçumuz ne? git ne cehennemde içersen iç,ağzım burnum yanıyor sinir oluyorum
Eğer durumunu biliyorsa ve bunu bile bile yanında sigara içmeye devam ediyorsa bağlantını kesmelisin.
Dostluklar çabuk kurulmaz ve bu kadar çabuk da yıkılmamalı. Sanırım yaşın biraz küçük ve yorum yapanlar da birz yaşça küçük oldukları için ani düşüncelerle karar veriyorlar. Arkadaşını bence uyarmalısın ve bundan rahatsız oldugunu bildirmelisin eğer ki gerçek bir dostun ise ve değer veriyorsan bir anda yok etmek bütün geçmişi biraz vefasızlık olur. Unutma her insanın son bir şansa daha ihtiyacı vardır :)
astım hastası oldugunu bilmiyorsa sadece oylesine içme dediin için böyle bi tepki veriyosa durumu anlat barış yokkk astım hastası oldugunu biliyorsa da bunu yapıyosa arkadaş seçmekte hiç iyi değilsin o kişiy hayatından sil bence bu arada ben bu hastalıgı aslım hastası diye biliyodum yaa
eğer seni dinlemiyip içmeye devam ediyorsa hele sende hastaysan bence tekrar geçir dostluğunuzu. bende sigarayı hiç sevmem, arabamda kesinlikle sigara içirtmem içen insin dışarda içsin.
hiç düşünmeden at çöpe yoksa sonu gelmeyen son şans vermeler girer devreye
ben abarttım bu sigara olayını mesela hiç tınlamam sigara içen insanları direk uzaklaşırım kim olursa olsun, yaşamıyorlarmış gibi davranırım kendi katı kuralımdır nefret ederim sigara kokusundan
ebdne sigara içerim ama içmeyen arkadaşlarımın yanında içmem. Onlar benim hoşlandığım şekilde devranıyorsa bende onların benden istedikleri gibi davranırım. Arkadaşlıkda budur zaten düşünceli olmak