Şimdi Ara

Sigara içen öğrencilerini dağ başında bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul gezisinde çıkan ‘sigara içme’ tartışması öğrencileri çok zor durumda bıraktı

Dokuz lise öğrencisini öğretmenleriyle karşı karşıya getiren olay, iddiaya göre Uludağ’a düzenlenen gezi dönüşünde yaşandı. Yaşları 16 ila 18 arasında değişen B.B., E.Y., İ.K., T.T., H.D., O.D., B.B., İ.Y. ve O.E., 14 Ocak’ta yapılan günübirlik gezinin dönüşünde yaşananlar konusunda şu iddialarda bulundu: “Gezi için Uludağ’a gittik.
    18.30’da geri dönmek için yola çıktık. Yarım saat sonra bir arkadaş sigara içti. Şoför ‘Kim sigara içti?’ diye bağırıp küfür etti. Biz tepki gösterince öğretmenimiz N.Ö., “İçen sen misin?” diyerek E.Y.’ye yumrukla vurmaya başladı. Öğretmenimiz, ‘Sizinle uğraşacağım’ deyip, küfürler ederek bizi otobüsten indirdi.”

‘KÖPEKLER SALDIRDI’
    Çocuklar iddialarını şöyle sürdürdü: “Kaza ve kar nedeniyle yol kapalıydı. 2 saat yürüdük. Vahşi köpek saldırısına uğradık. Bir otobüsün kayması nedeniyle de ezilme tehlikesi geçirdik. Bir minibüs bulup terminale gittik. İstanbul’a dönmek için de bir otobüse bindik. Gece saat 03.00’te İstanbul’a ulaştık. Ölümle burun buruna geldik.” 9 öğrenci, Kartal Cumhuriyet Başsavlığı’na suç duyurusunda bulundu. Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de bir şikâyette bulunan öğrenciler, öğretmen N.Ö.’nün kendilerini şikâyetçi olmaları halinde okuldan atmakla tehdit ettiğini de öne sürdü. Okul Müdürü Serdar Korkut da yaşanan olayın Milli Eğitim Müdürlüğü ve savcılık tarafından soruşturulduğunu söyledi.

‘TİRYAKİYİZ HOCAM’
    Lisede müdür muavini olan ve adını vermek istemeyen bir yetkili ise yasal sürecin devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Öğrenciler, hem gidiş hem de dönüş yolunda tiryaki olduklarını söyleyerek sigara içmek istemişler. Öğretmenimiz buna müsaade etmemiş. Tartışma yaşanmış. Arabalı vapurda karşılaşıyorlar, öğretmen tekrar arabaya almak istiyor ama gelmemişler"

http://www.haberturk.com/yasam/haber/709991-sigara-icen-ogrencilerini-dag-basinda-birakti

NOT: Burada öğrencilerin dağ yolunun son 500 metresinde kendi ısrarlarıyla indikleri, diğer arabalara binmeyi reddettikleri de söyleniyor. Bu tür gezilerde hiçbir öğretmen o riske girip de öğrenciyi dağ yolunda bırakmaz. Başına büyük dert açacağını bilir. Öğrencilerin ifadeleri de abartılı gibi... Bu benim görüşüm tabi...

Belki olayı yaşayan öğrencilerin bulunduğu okuldan öğrenciler vardır bu forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 28 Ocak 2012; 18:36:06 >

• İçmesinler, iyi olmuş.
  • Haberin çoğunda sadece öğrenci iddialarına yer verilmiş.
  • Siz sigara içen liseliye mi inanırsınız yoksa yaşını başını almış öğretmene mi?
  • öğretmenin yüzüne üflemişlerdir dumanı inadına bunlar, iyi olmuş
  • Sigara içen,doğru düzgün bir okul gezisinde 'tiryakiyiz hocaağm' diyen akıl yoksunu birkaç öğrencinin zaten hocanın dönüşte arabaya çağırdığında trip atmaları normal.
  • Bizim okul olmasın lan bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

İçmesinler, iyi olmuş.

İçmesinler demek kolay. Nikotin krizi geldiğinde emin ol insan herşeyi göze alır.Sigaraya dair hiç bilgi vermeyin öğrenciye,abilerinden görüp başlasın ondan sonrada kendi eksikliğiniz değilmiş gibi öğrenciye şiddet uygulayın
  • Kartal'da yaşıyorum. Artık böyle haberlerde Kartal kelimesini görünce "Hee, tamam o zaman. Normaldir." deyip okumayı bırakıyorum. Alıştım.
  • Bunlar bizim arkadaşlar lan .
  • İyi olmuş
  •  Sigara içen öğrencilerini dağ başında bıraktı
  • Keşke geberip gitseydi ergenler.
    Kıçını yıkamayı beceremezler ama saygısızlık,rezillik dizboyu.
    Geleceğimiz bu gençlere emanetse yandı gülüm keten helva.
  • terbiyesizlik yapmışlardır kesin. Ne demek öğretmene tiryakiyiz hocaaağğaamm demek... Hiç saygı kalmamış. Bazen okullarda şiddetli dayak atan öğretmenlerin olması gerektiğine inanıyorum... böylelerinin hakkı bu.
  • Yazılan iddialara göre öğrenciler haklı gibi ancak bana kalırsa yalan söylüyorlar. "Tiryakiyiz hocam sigara içmemiz gerek" ne demek? Hem de hocasına söylüyor bu sözü... Otobüsten de kendileri inmiştir zaten hoca arabaya almak istemiş kendileri binmemiş. Başlarına da gelmedik kalmıyor araba eziyormuş, köpek saldırıyormuş. Bir ayı çıkmadığı eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 28 Ocak 2012; 19:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Siz sigara içen liseliye mi inanırsınız yoksa yaşını başını almış öğretmene mi?

İkisine de inanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.