Şimdi Ara

Sigara Bırakınca Kesin Kilo Alınır mı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sigarayı bırakınca kilo alındığını herkes söylüyor.Kimisi iştah açıldığı için çok yeniyor ondan kilo alınıyor diyor.Vücut su toplar diyorlar.Metobolizma yavaşlar diyorlar.Benim en çok merak ettiğim metobolizma olayıdır.

Sigara metobolizma hızını arttırdığı söyleniyor.Peki sigarayı bırakınca metobolizma hızı normale mi dönüyor yoksa normalden dahada mı yavaşlıyor ? Metobolizma aşırı mı yavaşlıyor kilo veremeyecek kadar veya normal düzeye mi geliyor?Çok araştırdım net birşey bulamadım.Sigarayı bırakıp sağlam bir diyet yaparsak yinede kilo veremezmiyiz acaba ? Cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanSezginer -- 30 Ocak 2016; 9:54:43 >

• Yok mu bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanSezginer

Arkadaşlar sigarayı bırakınca kilo alındığını herkes söylüyor.Kimisi iştah açıldığı için çok yeniyor ondan kilo alınıyor diyor.Vücut su toplar diyorlar.Metobolizma yavaşlar diyorlar.Benim en çok merak ettiğim metobolizma olayıdır.

Sigara metobolizma hızını arttırdığı söyleniyor.Peki sigarayı bırakınca metobolizma hızı normale mi dönüyor yoksa normalden dahada mı yavaşlıyor ? Metobolizma aşırı mı yavaşlıyor kilo veremeyecek kadar veya normal düzeye mi geliyor?Çok araştırdım net birşey bulamadım.Sigarayı bırakıp sağlam bir diyet yaparsak yinede kilo veremezmiyiz acaba ? Cevaplar için teşekkürler

Herkes söylüyor ama kesin alınmıyor.
    Metabolizma hızın sen normal egzersizini yaptığın sürece normal olur.
    Kilo veremeyecek kadar aşırı yavaşlamaz aksine vücut kendine gelir.
    Sigarayı bırakıp aç kalırsan tabii ki kilo verirsin.
    Hayvansal ürün hiç yemeyeceksin eğer kiloyla ilgili sorunun varsa.
    Youtube'dan Dr.Murat Kınıkoğlu'nun videolarına bakmanı tavsiye ederim.
    Yanımda tanıdığım birkaç kişi oldu sigarayı (en yakını annem) bırakan hiçbiri keşke bırakmasaydım demedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 30 Ocak 2016; 13:06:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Orijinalden alıntı: CanSezginer

Arkadaşlar sigarayı bırakınca kilo alındığını herkes söylüyor.Kimisi iştah açıldığı için çok yeniyor ondan kilo alınıyor diyor.Vücut su toplar diyorlar.Metobolizma yavaşlar diyorlar.Benim en çok merak ettiğim metobolizma olayıdır.

Herkes söylüyor ama kesin alınmıyor.
    Metabolizma hızın sen normal egzersizini yaptığın sürece normal olur.
    Kilo veremeyecek kadar aşırı yavaşlamaz aksine vücut kendine gelir.
    Sigarayı bırakıp aç kalırsan tabii ki kilo verirsin.
    Hayvansal ürün hiç yemeyeceksin eğer kiloyla ilgili sorunun varsa.
    Youtube'dan Dr.Murat Kınıkoğlu'nun videolarına bakmanı tavsiye ederim.
    Yanımda tanıdığım birkaç kişi oldu sigarayı (en yakını annem) bırakan hiçbiri keşke bırakmasaydım demedi.

Yorum gerçekten faydalı oldu.Çok teşekkürler

• CanSezginer C kullanıcısına yanıt
    İnancını bilmiyorum ama islam ı takip ediyorsan bu video da yardımcı olabilir.
    https://youtu.be/IOVke8MFYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 31 Ocak 2016; 2:57:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara sağlığa zararlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanSezginer -- 31 Ocak 2016; 4:27:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.