Bildirim
ŞİFRELİ RAR DOSYASININ ŞİFRESİNİ BULMAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Deneyeceksin. Google'da zippasswordcracker diye aratırsan birkaç program çıkar ama mantık deneyerek bulmak. Yani şifre uzun ve karışıksa bulmak uzun zaman alabilir. 4 haneli ve rakamlardan oluşan şifreyi bir seferinde 15 dakikada bulabilmiştim. -
konuyu biraz daha açarmısın ... kemalll -
winrarda sıkıştırılan dosyaya şifre verilmiş dosyayı açarken şifresini istiyor bilmediğim dosya şifresini nasıl öğrenebilirim -
çok zor. uğraşmaya değmez bence. ancak indirilen yeri bulacaksın eğer netten indirildiyse. -
Şifreyi oluştururken ne kadar karışık olduğuna göre çözmesi zorlaşıyor. Mesela sadece rakamlardan oluşsun ve 6 haneli olsun. Benim kullandığım programda seçenekler de vardı. Sadece rakamları denemesini seçtim. Kaç karaktere kadar denemesi gerektiğini de seçiyorsun. diyelim 10 karakter seçtin. başlıyor 0'dan 9999999999'a kadar teker teker tüm sayıları deniyor. Yani mantık senin denemen yerine bilgisayarın denemesi.
Şifre sadece rakamlardan oluşuyorsa seçenek daha az. Ama işin içine rakam, harf ve özel karakterler de girerse iyice zorlaşıyor. Bir seferinde 2 gün açık kalan bir bilgisayarın çözemediğni duymuştum. O yüzden böyle bir işe kalkışıyorsanız kendiniz de şifreyi unutmamak kaydıyla özel karakterleri de şifrenin içine yerleştirmek...
quote:
Orjinalden alıntı: kurshun
konuyu biraz daha açarmısın ... kemalll
-
dosyayı indirdiğin sitenin ismini dene
hangi siteden indirdiğini bilmiyorsan girip dolaştığın bütün forumları dene büyük olasılıkla tutar.. -
www.e-hack.org vewww.hackerbox.us tas bi gez derim benn -
Çok zor bir iş bence bana kalırsa uğraşmaya değmez ben bu güne kadar çok kaliteli ve iş gören bir programa rastlamadım bu konuda! -
quote:
Orjinalden alıntı: kmp16
Çok zor bir iş bence bana kalırsa uğraşmaya değmez ben bu güne kadar çok kaliteli ve iş gören bir programa rastlamadım bu konuda!
+1 -
bence de çok zor
çok sabırlı olmalısın prg bulsan da
kolay gelsin -
eger site ismi ise zip şifresi bendene 8 saatde bile bulamadı herhalde 2gün sürer gibi ben söylemesi -
www.turksipa.org gibi adresler olabilir. ne indirdiğine bağlı... -
olacak iş değil. Kesinlikle vazgeç. Rar şifresini (veya Zip) kırmak diye birşey yok. -
Advanced RAR Password Recovery (ARPR) programını dene.Çözdüğünü göreceksin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X