Şimdi Ara

ŞİFRELİ KLASÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR KENDİME AİT BİR KLASÖRE ŞİFRE KOYMAK İSTESEM NASIL YAPABİLİRİM BÖYLE BİR OLASILIK VARMI. İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

• merhaba

internette klasör kilidi adı altında dolaşan programlar var en guvenlisi onları kullanmak

http://www.sahper.com/stor2/bkk4.exe

adresinde bir adet var
  • arkadaşınkini tavsiye etmem. türk programı ve çok dandik yaw. sadece belli bir klasörü gizleyemiyosun .sunduğu seçenek ise klasörü gizlerssen gizli klasörlerin gözükmesini engelliyo.

lockfolder diye bi program vardı sanırım. gugıl da "folder lock download" kelimelerini aratırsan bulursun bişeyler
  • ya arkadaşlar uygun bi proğram yokmu. sadece klasöre bi şifre koyacak. adamlar koskoca bilgisayar yapmışlar da bi klasöre şifremi koyamayacaklar
  • Folder Lock programını çok duyuyorum. Ancak dikkat et, bu şekilde kilit koydukları dosyalara sonra ulaşamayan çok kişi var. Program farketmiyor, bir bozukluk olduğunda klasöre kimse giremiyor ama sen de giremiyorsun.
  • pc security diye bir program var, bir aralar kullanıyodum bayagı guzel bir programdı tavsiye ederim. google pc security (bitişikte olabilir) diye aratırsan bulursun.
  • arkadaşım indir.com da açıklamalarıyla böyle bir dolu program var.bence bir gir ve kendine en uygununu seçip kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜVENLİ KLASÖR
    2 yıl önce açıldı
    windows7 de klasöre şifre
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aradaşlar yarın denerim teşşekkür ederim
  • Kolay gelsin
  • kafanı karıştırmak gibi olmasın ama "barbar klasör kilidi" diye bir program var, gayet hoş.

http://www.inndir.com/program.php?id=20045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e123728 -- 4 Ocak 2006 23:36:14 >
  • CD-Lock 1.21 Full bunu dene
  • var tabi file securer 3.51 iyibir proğramdır kullanması da rahattır
  • BarBar Klasör diye bi program vardı internette bi araltır istersen çok kaliteli ama şifreyi bi unutursan benim gibi sövüp silmek zorunda kalırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

BarBar Klasör diye bi program vardı internette bi araltır istersen çok kaliteli ama şifreyi bi unutursan benim gibi sövüp silmek zorunda kalırsın

Bu programın bayabi açığı var mesela ağdan şifreli klasörü normal bi görüyo şifre falan koymuyo. Birde şifreli klasörü rar olarak arşivleyip içindeki doyaları çıkarabiliyorsunuz.ben zaten bu ikisini bulunca sildim...
    dosyayı silmeye gerk yok kimbilir başka ne açıkları vardır.dosdan daha denemedim bile...
  • walla ben kullanıyordum ama bunları öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

birde soylemek istediğim arkadaşlar konulara yorum getrirmeden once ayzılanlaraı okursanız 500 defa arkadaşa barbar dosya kilidi adlı programı tavsiye etmiş olmazyız

başta ben verdim benden sonrada onlarca kişi vermiş oyle olucan ortalık cok karısıyor

teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: cozzetti

quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

BarBar Klasör diye bi program vardı internette bi araltır istersen çok kaliteli ama şifreyi bi unutursan benim gibi sövüp silmek zorunda kalırsın

Bu programın bayabi açığı var mesela ağdan şifreli klasörü normal bi görüyo şifre falan koymuyo. Birde şifreli klasörü rar olarak arşivleyip içindeki doyaları çıkarabiliyorsunuz.ben zaten bu ikisini bulunca sildim...
    dosyayı silmeye gerk yok kimbilir başka ne açıkları vardır.dosdan daha denemedim bile...

• zaten ben öyle ahım şahım bişey istemiyorum. yani benim bilgisayarım hekırların eline geçecek haliyokya. şöyle ben olmadığım zaman klasörlerimi kimse karıştırmasın diye. cevaplarınıza tekrar teşekkür ederim.
  • işte çok önerilen folder lock bende bunu kullaniorm we bence gayet iyi hatta gizlemede derecelendirme bile war bi kaç saniye içinde mesela cok basit ama etkili bi şekilde gizleme yapabiliosn hemde buldan falan aradındada gözükmüyor bnce bnu kulland derim http://www.newsoftwares.net/folderlock/?id=rc
  • ya arkadaşımhttp://www.newsoftwares.net/folderlock/?id=rc bu linkten indirdim ama şimdi silemiyorum. program ekle kaldırdan silmek istiyorum erişim engelli diyor nasıl silebilirim
  • iide baba sende nie silmek istiosn bak ne güsel prograam
    hımm ben denemedim bilmiorm ama sanırsam onla ilişik yaptıın bişi warsa mesela gizli dosya gibi bişii izin wermiodu silmene belkide calısır durumda hep gizli sen bi ctrl + alt + del yap işlemler listesinden bak warsa işlemi sonlandırde we gene dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.