Şimdi Ara

Sıfırdan , küçük bir sermaye ile başlayıp zengin olan var mı aramızda ? [Başarı hikayeleri buraya .. ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
25
Favori
22.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkasım iddadan 2000 tl tutturdu gitti bita vosvos aldı 3500 a kitledı sonra şahin aldı 5000e kitledi sonra bidaha şahin aldı 4000 jant koydu 8000 sattı sonra 8000 ne honda vtec aldı 1100 e sattı öyle öyle dünde honda 2000 sattı bmt e90 kasa ve mercedes vito aldı yaşı 20
  • Allah yürü ya kulum diyecek abi
  • 60.000 vardı 1.000.000 oldu ama şu an 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamlar borsaya 20.000$ ile başlamışlar dokuz kardeşler en küçük amcam bütün gün hisseleri takip ederdi en büyük amcama haber verirdi şunu al bunu al diye kısa sürede 400.000 TL olmuş sonra dedem ölünce her kafadan bir ses çıkmış ağzı olan konuşmuş şimdi kimsenin elinde bir poh yok ama şu an dayımın yanında İstanbul Lalelide iş öğreniyorum yaşım 17 askerden gelince kendi dükkanımı açıcam Allah nasip ederse günde 50.000$ - 70.000$ gibi bir miktar yapıyor tabii bu işin durumuna göre değişkenlik gösteriyor firmaların ödemesini yapıyor falan filan dayıma bir dükkandan haftada 40.000 TL civarı kazancı oluyor 3 dükkanı var dayımın askerden geldikten sonra silinmezse yazarım konuya :D
  • Bu forumda herkes zengin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

benim arkasım iddadan 2000 tl tutturdu gitti bita vosvos aldı 3500 a kitledı sonra şahin aldı 5000e kitledi sonra bidaha şahin aldı 4000 jant koydu 8000 sattı sonra 8000 ne honda vtec aldı 1100 e sattı öyle öyle dünde honda 2000 sattı bmt e90 kasa ve mercedes vito aldı yaşı 20

10 bin lirada ceza yemistir , bir yil icinde 5 arabadan fazla alip satmak galerici degilsen suc . Istersen arastir

• babam..

7 kardeşten en küçüğü babam, öğretmen maaşı ile 9 karın doyuran dedem bir de babamı yetiştirmiş çok fakirlermiş abileri ablaları universite okudu öğretmen oldu babamın bi numara büyüğü kadın doğumcu oldu baya iyi geliri vardı tabi emekli oldu babamsa ankara hukuk u bitirdikten sonra avukat olmuş tabi avukat olunca düzenli geliri yok bazen çok bazen hiç kazanamıyormuş daha sonra hakim-savcı sınavlarına ve mülakatına girip savcı oldu ilk tayini hakkari yüksekovaya çıktı 95 senesinde terörün ve kaçakçılığın en yoğun olduğu dönemde yüksekova çetesini çökertti şimdi ise hala çalışıyor emekliliğine az kaldı bazılarına yalakalık yapmadığı için sürdüler babamı ama ben gurur duyuyorum babamla ve onun gibi birinin oğlu olmakla

yani sizin anlayacağınız sıfırdan memurluğa terfi etmiş benim babam
  • Turbo konuyu görmesin,psikolojisi bozulur
  • Ben otobüs parasını zor buluyorum. millete bak.

• adam tam bi loser
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

adam tam bi loser

Hatta loserception, WİN'e tepki olarak doğmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

benim arkasım iddadan 2000 tl tutturdu gitti bita vosvos aldı 3500 a kitledı sonra şahin aldı 5000e kitledi sonra bidaha şahin aldı 4000 jant koydu 8000 sattı sonra 8000 ne honda vtec aldı 1100 e sattı öyle öyle dünde honda 2000 sattı bmt e90 kasa ve mercedes vito aldı yaşı 20

10 bin lirada ceza yemistir , bir yil icinde 5 arabadan fazla alip satmak galerici degilsen suc . Istersen arastir

ablasinin ustune filan yapiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

ben başarı hiakyemi anlatayım. gerci belki buradaki çoğu insan için pek bişe sayılmaz ama benim için büyük başarı.

2003 de 4000 tl ile bir arkadaşımla ortak olarak internet cafe açtık. 2 sene ortak yürüttükten sonra ona 6000 tl verim komple benim oldu cafe. başta 8 makine vardı sayıyı 25 lere çıkardım.cafeden nerdeyse hiç çıkmadım hatta 3 sene cafeden yatım kalktım. bir yandan da para biriktirmeye devam ettim. yaklaşık 25000 tl olduktan sonra üniversite yakınlarında ps3 kafe açtım 2009 da. hiç param kalmadı. ama 2 dükkanım oldu. çok çalışıyordum. ps3 cafede ben internet cafede annem duuryordu.1 sende de ps3 cafede yatıp kalktım diyebilirim.1 sene içinde kendime 2006 model c4 maerka araç aldım. sonra dükkan değiştirmek zorunda kaldım kirası çok yüksekti. ps3 cafeyi başka bir yere taşıdım ama ruhsat problemi oldu kapatmak zorunda kaldım. malzemleri yaklaşık aldığım fiyata sattım ve arabamıda sattım ve yaklaşık elimde 50.000 tl oldu. bu arada internet cafe devam ediyor. 50000 tl ile ev aldım 48000 tl de borçlandım bankaya. sonra tekrar krdi çekip yazıcı işine giridm.1 snedir de yazıcı işindeyim.. şimdi kendim ithal ediorum tüm ürünleri.yanımda 3 kişi çalışıyor. fena da kazanmıyorum. şu anda evimin tüm borcunu kapatacak kadar param var.

Konudaki tek samimi ve gerçekçi hikaye seninki.Millet babalarının dedelerinin hikayelerini anlatmış.Aradan 1 yıl geçmiş durumlar nasıl şuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 3 Mayıs 2013; 13:00:16 >

• AH ULAN BENDE SERMAYE OLACAK VARYA. NE FİKİRLER VAR PARAYA PARA DEMEM.
  • benim yeni doğduğum yıllarda pederler cok zenginmiş. 2 tane kuyumcu dükkanımız varmış birisi babamın diğeri ise dedemin. birsürü mal-mülk varmış. tabi insanoğlu daha fazlasını ister. bunlar sürekli kooperatiflere girmiş 9-10 gibi sayı, parasını karşılayamamışlar üst üste gelmiş hepsi ve kaçınılmaz son iflas etmişler. (bu da başarıdan başarısızlık öyküsü)

Allaha şükür şuan durumumuz iyi
  • Selam ben 0 sermaye ile zengin olmuş kişiyim.Sorularıınız varsa alabilriim:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

babam..

7 kardeşten en küçüğü babam, öğretmen maaşı ile 9 karın doyuran dedem bir de babamı yetiştirmiş çok fakirlermiş abileri ablaları universite okudu öğretmen oldu babamın bi numara büyüğü kadın doğumcu oldu baya iyi geliri vardı tabi emekli oldu babamsa ankara hukuk u bitirdikten sonra avukat olmuş tabi avukat olunca düzenli geliri yok bazen çok bazen hiç kazanamıyormuş daha sonra hakim-savcı sınavlarına ve mülakatına girip savcı oldu ilk tayini hakkari yüksekovaya çıktı 95 senesinde terörün ve kaçakçılığın en yoğun olduğu dönemde yüksekova çetesini çökertti şimdi ise hala çalışıyor emekliliğine az kaldı bazılarına yalakalık yapmadığı için sürdüler babamı ama ben gurur duyuyorum babamla ve onun gibi birinin oğlu olmakla

yani sizin anlayacağınız sıfırdan memurluğa terfi etmiş benim babam

babanın ellerinden öptüm kardeşim lütfen benden selam söyle ,iki cihanda gülsün yüzü
    istese,nefsine yenilse hakkariden deli para kaldırırdı ama yararını görmezdi tabi, helal olsun

• benim hikayem buda bizim oralar tarihidir kale filan tesadüfen gömü buldum peyder pey uğraşa didine okuttum hepsini şimdi bankada faizini yiyip geziyorum nasıl
  • organ fiyatlarını bilen var mı ?
    organlarımı ipotek ettirip iş kurmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kendi işimi kurmadım ben, Bilkent Üniversitesi işletme bölümünü bitirdim, aynı sene Başkent Üniversitesi asistan olarak kalmadan uluslararası ticaret üzerine master ve doktora yaptım. Askerden geldikten sonra bir medikal şirketinde dış ticaret uzmanı olarak çalıştım. Borsayı da yıllardır takip ediyorum. Şirketten kazandığım paralarla ilk iki sene ciddi anlamda borsada yatırım yaptım. Türkiye piyasasından değil tabii. Londra ve New York borsalarından, biraz anlıyorsanız ve zamanlamada doğru adımlar atıyorsanız yatırdığınız paranın 4 5 katını almanız mümkün. Şuan için çalıştığım şirketin %19'luk hissesine sahibim, yönetim kurulundayım ama hala çalışıyorum. Borsada hala yatırımlarım var. Ayda toplamda 20.000 25.000 arası kazanıyorum. Büyük bir çoğunluğu ise yatırımlarımdan gelen paralar. Borsa konusunda soruları olanlar çekinmeden sorabilirler.

Hort olacak biraz ama mahsuru yoksa sorayım ev araba durumunuz nedir hocam o para ile neler yapilabiliyot merak ettim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.