Şimdi Ara

Sıfırdan , küçük bir sermaye ile başlayıp zengin olan var mı aramızda ? [Başarı hikayeleri buraya .. ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
25
Favori
22.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Çok farklı projeleriniz yoksa sıfırdan milyoner olmak biraz zor,
    çoğu kişiye sağdan soldan para kalmış, ticari zekalarınıda kullanıp ciroyu katlamışlar, vs vs..

100 Bin TL gibi orta seviye bir sermayemiz var desek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

çoğu kişiye sağdan soldan para kalmış, ticari zekalarınıda kullanıp ciroyu katlamışlar, vs vs..

Alıntıları Göster
    Bu işler taktikle maktikle olmaz Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Millet milyoner olmuş ha. Umarım Allah bana da nasip eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Bu işler taktikle maktikle olmaz Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden

Hocam kısmet de bir yerden sonra devreye girer . Çok istersin , çok çabalarsın , sabahlara kadar kafa patlatirsin Rabbim yolunu açarsa , kısmetin varsa ilerlersin .

Biz de kısmeti olanların , ticarette olsun diğer sektörlerde olsun çabalayarak bir yerlere gelmiş insanların hikayelerinini bekliyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 12 Mart 2012; 19:58:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Hocam kısmet de bir yerden sonra devreye girer . Çok istersin , çok çabalarsın , sabahlara kadar kafa patlatirsin Rabbim yolunu açarsa , kısmetin varsa ilerlersin .

Biz de kısmeti olanların , ticarette olsun diğer sektörlerde olsun çabalayarak bir yerlere gelmiş insanların hikayelerinini bekliyoruz .

Alıntıları Göster
    calıstıgım yerde su an PEP stajyerıyım ileride iyi yerlere gelecegıme ınanıyorum seneye kadroya gecınce 1100 den mesaisiz maaşım yaşım için gayet iyi hatta fazlası bile war kaynakçıyım ama hiç yorulmuyorum ortamada ısınmaya basladım iş saatleri süper sabah 8 aksam 3 mesai kalmak istersen aksam 7.5 veya 11.30 yani anlıcanız okumakla iş olmuyor. ikramiyem war daha ne ısterım hihihi

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

calıstıgım yerde su an PEP stajyerıyım ileride iyi yerlere gelecegıme ınanıyorum seneye kadroya gecınce 1100 den mesaisiz maaşım yaşım için gayet iyi hatta fazlası bile war kaynakçıyım ama hiç yorulmuyorum ortamada ısınmaya basladım iş saatleri süper sabah 8 aksam 3 mesai kalmak istersen aksam 7.5 veya 11.30 yani anlıcanız okumakla iş olmuyor. ikramiyem war daha ne ısterım hihihi

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

70-80 bin TL ile iş kurup işi ilerletip zengin olan var mı aramızda ? Ayda 6-7 bin TL üstü kazanmaktan bahsediyorum .

Ticaret veya fotoğrafçılık-web tasarım-grafik tasarım gibi alanlarda sıfırdan belirli bir sermaye ile başlayıp işi kurup zengin olanlar var mı

Başarı hikayelerinizi yazarsanız seviniriz .

8 bin de 6-7 bin üstü.Zengin mi sayılıyor onlar? :))

Ne ise 2 ay sonra cvp yazarım bu konuya

2 ay oldu bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Alıntıları Göster
    takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

ben başarı hiakyemi anlatayım. gerci belki buradaki çoğu insan için pek bişe sayılmaz ama benim için büyük başarı.

2003 de 4000 tl ile bir arkadaşımla ortak olarak internet cafe açtık. 2 sene ortak yürüttükten sonra ona 6000 tl verim komple benim oldu cafe. başta 8 makine vardı sayıyı 25 lere çıkardım.cafeden nerdeyse hiç çıkmadım hatta 3 sene cafeden yatım kalktım. bir yandan da para biriktirmeye devam ettim. yaklaşık 25000 tl olduktan sonra üniversite yakınlarında ps3 kafe açtım 2009 da. hiç param kalmadı. ama 2 dükkanım oldu. çok çalışıyordum. ps3 cafede ben internet cafede annem duuryordu.1 sende de ps3 cafede yatıp kalktım diyebilirim.1 sene içinde kendime 2006 model c4 maerka araç aldım. sonra dükkan değiştirmek zorunda kaldım kirası çok yüksekti. ps3 cafeyi başka bir yere taşıdım ama ruhsat problemi oldu kapatmak zorunda kaldım. malzemleri yaklaşık aldığım fiyata sattım ve arabamıda sattım ve yaklaşık elimde 50.000 tl oldu. bu arada internet cafe devam ediyor. 50000 tl ile ev aldım 48000 tl de borçlandım bankaya. sonra tekrar krdi çekip yazıcı işine giridm.1 snedir de yazıcı işindeyim.. şimdi kendim ithal ediorum tüm ürünleri.yanımda 3 kişi çalışıyor. fena da kazanmıyorum. şu anda evimin tüm borcunu kapatacak kadar param var.

Bravo hocam. Allah daha çok verir inşallah. Emek veren karşılığını alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

ben başarı hiakyemi anlatayım. gerci belki buradaki çoğu insan için pek bişe sayılmaz ama benim için büyük başarı.

2003 de 4000 tl ile bir arkadaşımla ortak olarak internet cafe açtık. 2 sene ortak yürüttükten sonra ona 6000 tl verim komple benim oldu cafe. başta 8 makine vardı sayıyı 25 lere çıkardım.cafeden nerdeyse hiç çıkmadım hatta 3 sene cafeden yatım kalktım. bir yandan da para biriktirmeye devam ettim. yaklaşık 25000 tl olduktan sonra üniversite yakınlarında ps3 kafe açtım 2009 da. hiç param kalmadı. ama 2 dükkanım oldu. çok çalışıyordum. ps3 cafede ben internet cafede annem duuryordu.1 sende de ps3 cafede yatıp kalktım diyebilirim.1 sene içinde kendime 2006 model c4 maerka araç aldım. sonra dükkan değiştirmek zorunda kaldım kirası çok yüksekti. ps3 cafeyi başka bir yere taşıdım ama ruhsat problemi oldu kapatmak zorunda kaldım. malzemleri yaklaşık aldığım fiyata sattım ve arabamıda sattım ve yaklaşık elimde 50.000 tl oldu. bu arada internet cafe devam ediyor. 50000 tl ile ev aldım 48000 tl de borçlandım bankaya. sonra tekrar krdi çekip yazıcı işine giridm.1 snedir de yazıcı işindeyim.. şimdi kendim ithal ediorum tüm ürünleri.yanımda 3 kişi çalışıyor. fena da kazanmıyorum. şu anda evimin tüm borcunu kapatacak kadar param var.

Bravo hocam. Allah daha çok verir inşallah. Emek veren karşılığını alıyor.

Alıntıları Göster
    70-80 bin tlye 4-5 tane rus kafalasan onları çalıştırsan, kazançla yeni rus malları alsan. bu şekilde toptancılık yaparsan olabilir.

rus dediğim, rus yapımı ak-47.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

70-80 bin tlye 4-5 tane rus kafalasan onları çalıştırsan, kazançla yeni rus malları alsan. bu şekilde toptancılık yaparsan olabilir.

Alıntıları Göster
    baska hikayesini anlatacak yok mu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acs_00

baska hikayesini anlatacak yok mu beyler?

Alıntıları Göster
    yicek ekmek bulamazdik.abim beyaz isine girdi simdi gelir 100 bin ustu.

saka, devam okuyorum sardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

yicek ekmek bulamazdik.abim beyaz isine girdi simdi gelir 100 bin ustu.

saka, devam okuyorum sardi.

her gün beyaz yiyosunuzdur. Afiyet olsun.
  • quote:

gel senle tank işine girelim iyi para var orta doğu ülkelerine satarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insulinhormon

quote:

gel senle tank işine girelim iyi para var orta doğu ülkelerine satarız.

Alıntıları Göster
    Anneannem,annem,teyzem,dayım hepsi Almanya'da çalıştı.Annem babamla evlendikten sonra 6 sene daha Almanya'da çalıştı.Babamda burada hem çiftçilik yaptı hem müdürlük.Bol bol tarla aldık+anneannemin tarlalarını işledik + 2 tane arsaya apartman yaptırdık,birinde yapan kişinin kazığı sonucu eve yerleşemedik şu anda yıktırmaya uğraşıyoruz,kendimize ait 2 ev,3 diyebilirsin,3000 tlye yakın emekli+çiftçilik gelirimiz var.Şu an bugünlerde olmamız da anneannemlerin Romanya'dan göçtüklerindde devletin verdiği tarlaların önemi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Anneannem,annem,teyzem,dayım hepsi Almanya'da çalıştı.Annem babamla evlendikten sonra 6 sene daha Almanya'da çalıştı.Babamda burada hem çiftçilik yaptı hem müdürlük.Bol bol tarla aldık+anneannemin tarlalarını işledik + 2 tane arsaya apartman yaptırdık,birinde yapan kişinin kazığı sonucu eve yerleşemedik şu anda yıktırmaya uğraşıyoruz,kendimize ait 2 ev,3 diyebilirsin,3000 tlye yakın emekli+çiftçilik gelirimiz var.Şu an bugünlerde olmamız da anneannemlerin Romanya'dan göçtüklerindde devletin verdiği tarlaların önemi var.

boşnakmısınız kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombaci nurettin

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

boşnakmısınız kardeş ?

hayır

• 3 milyon sermaye ile komur rezervi aldik 3 yilda 8 milyon oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needformoney

3 milyon sermaye ile komur rezervi aldik 3 yilda 8 milyon oldu
    Para konusunda bir hırsım yok,mutlu olucak kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Para konusunda bir hırsım yok,mutlu olucak kadar

Alıntıları Göster
    konu cok guzel bir konu devamını beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.