Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
89
Favori
86.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çantasız Forza 279.250 TL nakit

Yada 194.000 TL 12 taksit banka kredisi, kalan 85.250 TL nakit firma hesabına alabiliyoruz. bu şekilde alırsak = 335.000 TL'ye geliyor (çantasız)

Nisanda zam gelicek dediler :)

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

şimdi aradım, kalmamış ellerinde forza

• 319 liste fiyatı. Kredi kartı 12 taksit olursa %25 vade farkı alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Listeden nakit alımda indirim yapmıyorlar yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nakit olmadığı için sormadım :)

Canın sağolsun.🙏 Allah gönlüne göre motor nasip etsin kazasız belasız ama x maxi düşün derim :)

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Zam yok diye diye nmax olmuş 230.000 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aracımı sattım ve uygun fiyatlı motosiklet almak istiyorum sattığım aracın parasını bir müddet faize yatıracağım aklımda pcx var diğer modellere baktığımda fiyatları çok yüksek. Alsam mesale 3-4 ay sonra aldığım fiyattan 5-10 k düşükte fiyata satabilirmiyim istediğim zaman?

• Mazenidd kullanıcısına yanıt
    Pcx i aldığınız fiyattan daha pahalıya satacağınız kesin

• Honda yine acımadı çaktı zammı
    Pcx deluxe 230
    Sh125 175
    CBR 500 485
    Nx500 510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 2 Nisan 2025; 20:16:54 >
  • S1000XR kullanıcısına yanıt

SH125 düşünüyordum vazgeçtim.

Arkadaşlar 125lik motor alacam buradaki Arora bayisi 80 bin dedi Cappucino 50lik modele 12 taksit yapacak şekilde ne diyorsunuz ? Saçma mı pahalı mı

• Cappucino yu yarın satarken hurdacı Durmuş'u aramak zorunda kalabilirsiniz

2. Eli olsun az değer kaybetsin diye düşünüyorsanız bu ülkede Honda Yamaha BMW harici hiçbir mal alınmaz

• SYM JET 14 200İ ABS Almayı düşünen varsa "SIFIRI 144.000 TL 9 Taksitle" Satılıyor.

Sıfırdan farkı ekstraları ve 2.000 KM olan motorumu satıyorum.

SYM Jet 14 200i ABS 2023 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden İkinci El 109.000 TL - 1236625834

• forza 250 tarafında güncel bilgisi olan var mıdır? Taksit kredi peşinat vs kampanya hkk

• aaronemre kullanıcısına yanıt

Şuanlık bir kampanya yok hocam ben de 250cc klasmanında bir maxi scooter arıyorum. Kymco ve sym modelerinde kampanya var ama satarken çok değer kaybı yaşıyorsunuz 1-2 ay daha kampanya beklemek daha mantıklı gibi pcx almak istiyorsanız 50 bin nakit 150 bin taksit kampanyası var am bilginize

• Micheal Jordan-__- kullanıcısına yanıt

diğer modellerdeki değer kaybı olayını bizzat yaşayan biri olarak sana %100 katılıyorum.

elimde SYM var 2023 model jet14 200 i ABS modeli 2.100 km de 2. el de 1 ay ilanda kaldı, sıfırı nakit 129.000 TL KK 12 taksit 149.000 TL bana gelen teklifler 90-95.000 TL ...

alıp birde lastik değiştirmiştim... yani %30 değer kaybı var...

Bu arada ben Aralık ayından beri neredeyse her ay zam geldiği için beklemeyip borç harç 2. el aldım... sıfırı na kampanya beklerken 267.000 den 318.000 e çıktı... ve Nakit satıyor...

• Micheal Jordan-__- kullanıcısına yanıt

Kymco, sym ikinci elde almak daha mantıklı. 170-180 bine bin km de sym joymax denk gelebilir.

• Aynen o da güzel, bu fiyatlar ile alınır binilir.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.