Bugün DoğuBatı hondaya gittim. Çantasız Forza 279.250 TL nakit Yada 194.000 TL 12 taksit banka kredisi, kalan 85.250 TL nakit firma hesabına alabiliyoruz. bu şekilde alırsak = 335.000 TL'ye geliyor (çantasız) Nisanda zam gelicek dediler :) |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (84. sayfa)

-
-
şimdi aradım, kalmamış ellerinde forza
-
319 liste fiyatı. Kredi kartı 12 taksit olursa %25 vade farkı alıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Listeden nakit alımda indirim yapmıyorlar yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nakit olmadığı için sormadım :)
-
Canın sağolsun.🙏 Allah gönlüne göre motor nasip etsin kazasız belasız ama x maxi düşün derim :)
Zam yok diye diye nmax olmuş 230.000 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba aracımı sattım ve uygun fiyatlı motosiklet almak istiyorum sattığım aracın parasını bir müddet faize yatıracağım aklımda pcx var diğer modellere baktığımda fiyatları çok yüksek. Alsam mesale 3-4 ay sonra aldığım fiyattan 5-10 k düşükte fiyata satabilirmiyim istediğim zaman?
-
Pcx i aldığınız fiyattan daha pahalıya satacağınız kesin
Honda yine acımadı çaktı zammı
Pcx deluxe 230
Sh125 175
CBR 500 485
Nx500 510
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 2 Nisan 2025; 20:16:54 >
SH125 düşünüyordum vazgeçtim.
Arkadaşlar 125lik motor alacam buradaki Arora bayisi 80 bin dedi Cappucino 50lik modele 12 taksit yapacak şekilde ne diyorsunuz ? Saçma mı pahalı mı
Cappucino yu yarın satarken hurdacı Durmuş'u aramak zorunda kalabilirsiniz
2. Eli olsun az değer kaybetsin diye düşünüyorsanız bu ülkede Honda Yamaha BMW harici hiçbir mal alınmaz
SYM JET 14 200İ ABS Almayı düşünen varsa "SIFIRI 144.000 TL 9 Taksitle" Satılıyor.
Sıfırdan farkı ekstraları ve 2.000 KM olan motorumu satıyorum.
-
forza 250 tarafında güncel bilgisi olan var mıdır? Taksit kredi peşinat vs kampanya hkk
-
Şuanlık bir kampanya yok hocam ben de 250cc klasmanında bir maxi scooter arıyorum. Kymco ve sym modelerinde kampanya var ama satarken çok değer kaybı yaşıyorsunuz 1-2 ay daha kampanya beklemek daha mantıklı gibi pcx almak istiyorsanız 50 bin nakit 150 bin taksit kampanyası var am bilginize
-
diğer modellerdeki değer kaybı olayını bizzat yaşayan biri olarak sana %100 katılıyorum.
elimde SYM var 2023 model jet14 200 i ABS modeli 2.100 km de 2. el de 1 ay ilanda kaldı, sıfırı nakit 129.000 TL KK 12 taksit 149.000 TL bana gelen teklifler 90-95.000 TL ...
alıp birde lastik değiştirmiştim... yani %30 değer kaybı var...
Bu arada ben Aralık ayından beri neredeyse her ay zam geldiği için beklemeyip borç harç 2. el aldım... sıfırı na kampanya beklerken 267.000 den 318.000 e çıktı... ve Nakit satıyor...
-
Kymco, sym ikinci elde almak daha mantıklı. 170-180 bine bin km de sym joymax denk gelebilir.
Aynen o da güzel, bu fiyatlar ile alınır binilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X