< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Afyon |
|
|
166.500/9 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Güzel kampanya 1.79 şu ortamda sıfır faiz sayılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Honda Mutluhan Akbank kredi kartına %17 vade farkıyla 12 taksit tamamı kredi kartıyla ödenecek şekilde 348 000 liraya satıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 23 Mart 2025; 9:38:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 23 Mart 2025; 12:42:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam cc ile ilgili bir fikrim yok. Şehiriçi ve Aydın-Denizli-Muğla arasında kullanacağım. 125 lik ler iş görmez mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şehirdışı diyorsun yani arada trafikten kaçmak gerekecek 120 den 140 a birden cıkabilen birşeyler lazım 2. el mt25 sıfır duke 250 falan olur o paralara şehiriçi trafiğin çok sıkışık değilse 2 3 yaşında temiz vstrom 250 alırsın kalan parayla gezersin vs vs biraz tarz vs bilgi vermen lazım sadece şu param var diyip cevap aramak olmuyor |
|
gidersin ama ne konforlu olur ne de sen 3-5 seferden sonra keyif almaya başlarsın... ben kasımda SYM JET14 200i ABS aldım 200 cc (175cc aslında) 13,5 beygir 115 km ye çıkıyor, 50 km gidip geliyorum ana yolda şehir içi çok iyi bir motor çünkü torku çok iyi ama uzun yolda yetmiyor ve 90-100 le giderken artık motor yüksek devirle gidiyor yani ses seni yoruyor... bu nedenle olmaz diyoruz. yoksa gidersin gelirsin ama konforlu olmaz ve tehlikeli olur. |
| _____________________________ |
|
Şimdi baktım. 298.000 TL çantalının nakit fiyatı, yıllık %17 demek (%15 BSMV ve %15 KKDF ekleniyor) aylık brüt %1,85 faiz oranı ile 12 ay kredi kullanmak demek. o zaman toplam geri ödeme 337.250 TL yapıyor. Demekki bunlar ek bir ücret daha koyuyor üstüne... Pazartesi arıyacağım. bakalım detaylarla durum neymiş... İlgine teşekkür ederim. Farklı bayi kampanya duyumu alırsanız mesajlarınızı beklerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 23 Mart 2025; 18:10:26 > |
|
Sizin kadar detay bakmadım. 12 ayda banka %17 vade farkı alıyor dedi bayi. Tüm Honda bayileri bu fiyatı verebiliyor. Ancak hepsi aynı şekilde çalışmıyor. Mesela bir bayi 50 peşin 298 i 12 ye bölüyor. Bir başka bayi de 298 i 12 ayda 398 olarak isityor. Benim bulabildiğim en avantajlı fiyat 348. Yamaha da 12 ayda %25 vade farkı alıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eyvallah hocam, bende meslek bankacılık olunca hesaplama yapmadan duramam :) Bu arada mutluhan ı o gün aradım forza elimizde yok dediler... adv için kampanya varmı taksit vs. dedim. kampanyamız yok vs. dedi çok uzatmadım kapattım telefonu... İnsanı böyle devlet dairesi gibi karşılayan satıcılara uyuz oluyorum... |
|
Pazartesi günü arkadaşıma 50000 peşin kalan 290 000 12 taksit şeklinde Kocaeli Honda Haldız dan çantalı forza aldık. Eğer tamamına taksit isterseniz de 348000 lira dediler. . 1 tane de çantalı forsa se vardı. Ellerinde benzer ödeme şartıyla onu da satıyorlar. Akbank kredi kartında kampanya var. Tüm Honda bayileri bu fiyatları isterse verebiliyor. Geçen haftasonu xmax texh max baktım. Acayip hoşuma gitti. Forza ya göre malzeme kalitesi ve duruşu çok daha güzel geldi gözüme. Çok kararsız kaldım hangisini alacağıma. Yamaha da liste fiyatı üzerinden %25 farkla 12 taksit yapıyor tüm modellere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|