Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
89
Favori
86.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xmax dediğimiz makina onun için fazladan ödediğiniz her kuruşun hakkını size verir.5’li debriyaj balatası artısını da eklemek isterim.Viraja girdiğinizde alete çok rahat kontra verebilirsiniz.Alırsanız ki bence alacaksınız,kullandığınız yağa dikkat edin.Kesinlikle yarı sentetik olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiligBitig -- 15 Aralık 2024; 20:28:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne alaka hocam bu yazdıklarımla bu söylediğinizi nerden cıkardınız ben xmax kotude demedım sadece bir kaç özelliğinden ve fiyattan dolayı forzayı tercıh ettım dedım :)

• trabzonizm kullanıcısına yanıt

hocam bende düşünüyorumda almayı ama hangi model ona karar veremedim. Her türlü aralığın son haftası mı beklenmeli sizce?

• Dio için kampanya bilgisi edinen var mı?

• Ridvan Dilmac kullanıcısına yanıt
    O arkadaşa takılmayın
    Xmax fanatiğidir kendisi
    Scooter kullanmayı virajda yatmak düzde gazlamak olrak algılayan biri için yapacak birşey yok. Bunlar için olan motorları kullanmak varken, maxi scooter'ı konfor ve işlevselliği için kullanmak varken, neden scooterla viraj kasmaya çalışılır anlamış değilim.
    Kendisine şahsen xmax spor scooter ve serttir, forza konforlu ve işlevseldir dememe rağmen bana forza övücü muamelesi yaptı :)
    4-5 sezon xmax kullanmış olan bana :)
    Tekrarende aybı şeyi söylerim
    Xmax serttir taşa oturtur ama spor ve yol tutuşu iyidir.
    Forza konforlu ve işlevseldir.
    Xmax bmw ise forza mercedestir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ridvan Dilmac kullanıcısına yanıt

Yamahalarda konfor namına hiçbir şey yok hocam. Ayrıca grenajını orasını burasını sökerken mutlaka bir tırnağı çentiği bişeyi kırılıyor gıcık oluyorum. Arkadaşın performans dediği de max 3 5 kmh'dir. ben olsam bende forza alırdım iyi etmişsiniz güle güle kullanın.

• Xmax sert şehir efsanesidir.Yumuşak jöle gibi bir motor değildir ama sert de değildir.Güvenlik için olması gerektiği kadar serttir.Yolda yaylana yaylana gitmek isteyen,işlevsiz otomatik tek tuşla hareket eden nesneler isteyen Xmax almayabilir.Sizlere çırpan gidonlarınız ile keyifli sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiligBitig -- 15 Aralık 2024; 22:27:5 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Hocam model bütçenize göre siz belirleyin bence YouTube da bir çok modelin incelemesi kullanıcı yorumları var hatta bence çok gereksiz şekilde fazla bile.

İkinci el piyasası parça temin bunlar modelleri seçerken sizin tercihiniz olacak kriterler. Ben ikinci motor olarak bakıyorum elimde cikartacagim zaman beni yormayacak ikinci eli hızlı motor bakiyorum bunlarda genelde japon. Bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim ama dediğim gibi ikinci motor olacağından bu riske girebiliyorum zam yaparlarsa bütçem yetersiz kalırsa almayabilirim. Pcx 136 konuşuyorduk sarı sitede peşin 134 e kadar düştü bu kadar bekletirseniz 1 hafta 10 gün daha kovalayin kafanızda model belirleyip bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PCX peşin 134 almaktansa 55.750 peşin verip kalan 100.000 bini 12 taksit yapmak daha iyi değil mi?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Mevcut piyasa koşullarına göre taksitli almak daha iyi. Net bugünkü değeri daha düşük çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam pcx biraz fazla kaçar bütçe açısından. Zorlasam belki ama o kadar zorlamak istemiyorum

Dio düşünüyorum ama 109k taksitli fiyatı bence o motora fazla ya

10k peşinat ayda 5k taksitle hero dash var bizim buradaki bayide bide o kafamda ama ne yapsam bilemedim

hocam hero xpulsem var hero servis bakımından sıkıntısız müsteri memnuniyeti önemli. ama baslangıç motoru tarzında düşündüğüm için bence honda dan baskası heycan olur sizin için. iki gün sonra ufak gelmeye baslarsa motor pişman olursunuz satarken üzebilir

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

taksit olayı bence işin kaymak tarafı hiç bir zaman mantıksız denemez türkiye sartlarında. benim beklentim peşin fiyatına taksit .

birde peşin paramı bir yere bağlamak bana çok mantıklı gelmiyor ama 20k fazla vermekte taksit için mantıklı değil kendi fikrim. bunun beyin jimlastiği sizde kararı siz vereceksiniz

Dio yakın zamanda peşin 82k ya veriliyordu. İkinci motor olarak düşünüyordum vazgeçtim. O şekilde cazip değil mi?

• sodostre kullanıcısına yanıt

Nakit o kadar çıkartamam. Nakit verebileceğim para zorlamadan 20k şu an.

Heroyu da birkaç kere kuryelerle konuşmuştum, dio, activa alternatifi olarak çok tavsiye etmişlerdi. Hayırlısı olsun sizin için.

• Motor alma sürecimi django ile tamamladım bugün. Ayın ikinci yarısı ile birlikte işler kızışmaya başladı 12 ay taksitli (güya vade farksız) 137 bin olan motoru peşin alımda 110 bine aldım burada yardımcı olan herkese teşekkürler

• nabaki kullanıcısına yanıt

Sonradan eklemiş olduğu yorumlar ile zaten biraz farklı kafa yapısına sahip olduğunu görmüş oldum cevap verip kendimi yormama gerek yok Yamaha ceosu arkadaşa :)

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam baklım yarın teslim almaya gideceğim Kazasız belasız sürüşler nasip etsin rabbim herkese inşallah :)

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.