< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (65. sayfa)

-
-
Acaba ikinci el mi alsam ben de diye düşünüyorum. Plaka sigorta ne kadar masraf olacak hocam sııfr alınınca?
-
Maalesef bilmiyorum ne kadar tutuyor. 2. El de 1490 devir ücreti çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talep var diye vermiyolar yoksa 2018 de kur zıplamasından sonra 19 da faizler yükselince araba piyasası durmuştu bi ornek olarak egeada mesela 30 peşin 30 faizsiz taksit vardi +ilk 3 bakım hediye veriyolardi 2018 e görede fiyat 5 bin düşüktü
Millet araba alamıyor bari motor alayım diye yöneldiği için mi talep fazla?
-
esengül
pcx için nakit :135.5
forza yeni için :260 diyor
daha uyguna fiyat alan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksit fiyatları da sordunuz mu ne diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forzanın 200 bin lirasını 7 ay taksit yapıyorlar .286 küsür dediydi yanlış hatırlamıyorsam
Hocam daha uyguna bence yoktur hemen hemen hepsi aynıdır ve fiyat bence çok iyi. Almayı düşünüyorsanız oyalanmayin bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen taksitli seçeneğini kullancam teşekkürler
İki Gün önce bakırköy nish 2024 makyajlı kasa 2025 kasası olarak gecıyor Forza 250 ye nakit alımda 280 cantalı 260 cantasız 2024 kadranlı cantalı modele ise 265 bin fiyat vermişti.Dün Esengül honda bayisinden nakit alımda 2025 çantalı model için aldığım fiyat 260 bin çantasız 240 bin ellerinde kadranlı 2024 model bulunmuyor. Takist konusundada yanlış hatırlamıyorsam bir miktar peşinat alıyorlar geri kalanını 7 yada 12 taksit yapabiliyorlar ama fiyat direk liste fiyatına yükseliyor kişiden kişiye fiyat değişiklik gösteriyor olabilir bana verdikleri rakamlar bunlardı. Esengülden Rabbim nasip ederse İnşallah Salı günü Forza 250 teslim alacağım. Ekstra noterdi sigortaydı vs işlemleri için harcanan parayı işler bittikten sonra tekrar yazarım merak eden arkadaşlar olursa.
-
Hayırlı olsun hocam gelişmeleri aktarırsanız sevinirim 260 dan aşşağa düşen yok sanırım nakitte
Birde ben forza ve x max arasında kaldım tech max olanı peşinde 285 e bırakıyorlar 25 bin gibi bir farklı yamaha alınır mı nasıldır bilmiyorum fırza da çok sorun çıkabiliyormuş yamaha daha kaliteliymiş gibi yorumlar okudum
Sizler ne dersiniz
Motorlar konusunda çok bilgi sahibi değilim hocam yanlış bilgiler vermek istemem bende ilk defa motor alacak birisiyim ama neredeyse 2 aydır motorları araştırıyorum incelemeler vs izliyorum yorumlara bakıyorum Forzadan memnun olmayan her hangi bir yorum yada video görmedim açıkcası benim aklımdada xmax serileri yada forza vardı ama xmaxler forzalara göre hem biraz daha tuzlu hemde forzada olupta xmaxda olmayan bir iki özellik nedeniyle Forzayı tercih ettim bunlar otomatik cam akıllı çanta sele altı aydınlatma özelliği diyebilirim xmax le forza arasındaki en belirgin fark sanırım bazı malzemlerde kullandıkları ham madde kalitesi konusunda ki fiyatta anladığım kadarıyla birazda ondan dolayı oluyor iki marka arasında xmax selesi çok konforlu iken forza ona göre biraz daha konforu düşük olarak yorumlandığını gördüm sele açılır kapanır mekanizması forzada 2 adet yaylı mekanızma ile sunulurken xmaxlerde hidroluk sistem var ve biraz daha fazla açılıyor diye hatırlıyorum. Aklıma gelenler şuan için bunlar hocam ama dediğim gibi bu söylediğim konularda birebir kendim inceleyip edindiğim bilgiler değiller sosyal medya üzerinden motor analiz videolarından yada inceleme yazılarından edindiğim bilgiler :)
-
Sürüş diye bir şey var hocam,motor karakteri diye bir şey var.Sizin gözünüzle bakılacak olsa kimsenin Xmax almaması lazım.Mesela Forza’da olan gidon sallama olayından dolayı hayatta Forza almam.Sadece bu Xmax alma nedenidir.Neden,çünkü motosiklette önceliğim güvenliktir.Xmax üstün özellik ve sürüş karakteri,yakıt ekonomisi,performans ile maxi scooter kategorisinin vazgeçilmezidir.
Bende yamaha tarafında sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum forzada sanırım işlevsellik biraz daha fazla,
Sizcede 25 bin farkla x max tech max alınır mı yoksa forza 260 da kabul edip alınabilir mi hocam
İkisinide kullanıp şimdi forza 250 sahibi biri olarak genelde benzer motorlar ama sırf ön camın otomatik olması(yaz kış motor kullanıyorsanız, uzun yol yapacaksanız büyük rahatlık sağlıyor) ve fiyat farkına değecek bir özellik olmaması sebebiyle forza derim.
Düşüncen için teşekkür ediyorum hocam yeni makyajda sanırım hataları gidermişler bilginiz varmı gidon sallama ön cam ses yapması vs
Yeni makyaj bence güzel, sanırım sele altı aydınlatma da olacak. Bu aydınlatma bile yeri geldiğinde çok iş görüyor. Sadece yeni kadran bana hitap etmedi, artık akıllı ekran mı deniyor ne deniyor bilmiyorum ama şu anki kadranlar bence çok daha güzel.
Gidon sallama ise bana göre bir kriter değil. Sonuçta motoru kullanırken asla ellerimi bırakmadım, bırakmam. Denemedim bile motorumda. Güvenlikle alakalı da bir sıkıntıya sebep olduğunu da hiç duymadım.
Konuyu takip eden birisi olarak param olsa xmax alırdım bence çok yakisikli duruyor tabi tercih meselesi
Tercih meselesi tabii ki, mesela xmax sahibi olsaydım satayım da forzaya geçeyim demezdim. Keyifle kullanırdım. Çok benzer motorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X