Şimdi Ara

SIFIR MI İKİNCİ EL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kendime bir honda 125 r almayı düşünüyorum.

sizce sıfır mı yoksa ikinci el mi alsam?

sıfır alsam motor ücreti hariç hangi masraflar var acaba?

teşekkürler.

• sıfır alırsanız plaka ruhsat sigorta işlemlerı 500 küsür olur diye düşünüyorum 2. el alsanız 96 tl noter ücreti var bide sigorta desen yine 400 e yakın bi ücret çıkar bence 0 alın o motorlar biraz bilinçsiz kullanılıyor
  • Fiyatı çok uygun olursa ikinci el alabilirsin:

http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-yzf-r125?sorting=a268_asc&a269_min=2014

8000-8500TL gibi mesela...

Bir de bu motor son kararınız mı? Diğer alternatifleri değerlendirdiniz mi? Denediniz mi?

Hangi motoru alacak olursanız olun mutlaka diğer alternatifleri deneyin. Aklınızda soru işareti kalmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 23 Kasım 2014; 11:35:56 >

• öncelikle ilginiz için çok teşekkürler...

2005 model 45000 de bir motor var. onu mu alsam acaba? 3000 lira.

benim düşüncem şöyle. ben daha önce vitesli motor kullanmadım. haziran ayına kadar böle 3000-4000 liralık motorla vakit geçirir tecrübe kazanırım haziranda da bi 250 lik sıfır motor alırım diyorum ama.

ne dersiniz?
  • kardeş yaşım henüz küçük fakat az çok bilirim

Düşük km almaya çalış
    Paran yetmiyorsa az daha biriktir ama düşük km al
    Hem satarken rahat edersin hem de kullanırken bakımından performansından yağından tuzundan rahat olursun kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya olay para meselesi değil kardeşim.

hazirana kadar antreman yapayım diyorum işte. haziranda zaten sıfır alıcam. ama .çok emin olamadım işte? napsam diye
  • Para konusunda sıkıntın olmasa bile bu "müthiş" ikinci el piyasası adamı yorar.

Al bir Honda CB125E Ace öğrenirsin vitesli motor sürmeyi. Fiyatı çok uygun, servisi bol, yedek parça bol, ikinci eli iyi...

Sıfırı 3000-3500TL olan bir motor, ikinci elini çok daha uygun fiyata alırsın. Kaliteli bir çift de lastik takarsın...

Olmadı mı? Diğer 125-150'liklere bakarsın, Haojue-Suzuki, Hero-Honda, Bajaj, TVS...

Video'da da söylüyor, şekil mükemmel ama sürüş pozisonu yeni başlayana uygun değil diye. (YZF125 için öyle diyor, CBR125/250 için tam tersi çok uygun diyor)

Kullanımı kolay, sürüş pozisyonu rahat, seni üzmeyecek bir şey al devam et derim.

Şekle takılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 1 Aralık 2014; 11:26:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İKİNCİ EL SAAT ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyw dostum çok sağolasın.

ya şimdi biraz kafamı karıştırdın ama :)
  • İlk motorun olacaksa sıfır al ikinci el başını çok ağrıtır. Pulsarın görünümünü beğeniyorsan başlangıç motoru olarak bunu seçebilirsin. Benim ilk motorum sürmeyide bunla öğreniyorum. Sele biraz yüksek oduğu için ilk 100-150 kmde zorlandım onun dışında en ufak bir zorluğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1069_ati -- 29 Kasım 2014; 0:01:42 >
  • pulsari sifir almaya gerek yok zaten zam geldi 2. el 5bin km civarinda uygun fiyata alirsin zaten garantili motor yeterki bakimi yetkili servinden kaseli olsun. ben oyle yaptim 3500 kmde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şu da çok güzel olabilir:

SIFIR MI İKİNCİ EL Mİ?
    Bajaj Boxer 150, cafe racer makyajı uygulanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.