Şimdi Ara

sıfır laptop aldım teşhir olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 5gün önce laptop aldık teknoloji mağazasından. kurulum yapalim mi dediler olur dedik(önemli birsey cdler falan saniyordum kurulumu) ayrica kurulum icin 80 lira istediler. hadi eyvallah dedik verelim. bugün program ekle kaldira bakarken 26.11.2016da yüklenmis programlari gördum
    ekran karti programi microsoft vs.vs. pcyi yeni aldik daha o tarihte nasil kurulum yapilmis.
    bu normal midir? bir arkadasa sordum fabrikada ki kurulumun tarihidir o dediler. fikri olan varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz modeli nedir

• o teknoloji mağzasını müşteri hizmetlerini arayarak şikayet edin kuruluma para mı alınır
    durum normaldir recover kısmı olduğu için resim çekip atarsanız programlara bakarız
  • cihaz lenovo ideapad 310 7200u

firmada teknosa.

bu programlar hocam

• benonur kullanıcısına yanıt
    detayli fotograf bu hocam.

11.ayda yuklenen programlar var

ve cihazi aldigimiz gün yüklenen lenovo app explorer programi var sadece. 27.02 tarihinde. chrome bile biz yükledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byldz -- 3 Mart 2017; 0:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byldz

detayli fotograf bu hocam.

11.ayda yuklenen programlar var

ve cihazi aldigimiz gün yüklenen lenovo app explorer programi var sadece. 27.02 tarihinde. chrome bile biz yükledik

Zaten bu ürünün içerisinde windows kurulu geliyor.O yüzden adamların kurulum yapmasına gerek yok şikayet edin bence.

edit:Bunlar size teşhirli ürünü formatlayip vermiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 3 Mart 2017; 3:28:48 >

• Teşhir olma konusu tartişilir biz urunu goremeden bilemeyiz, ancak

Lenovo hazir kurulumda yapilacak tek şey 15dk boyunca ileri ileri demek. Buna o para alinmasi yanliş

• Benimde bildiğim kadarıyla 2016-2015 vb tarihli programların olması normal çünkü bilgisayara kurulmuş geliyor ve 2016 da kurulmuş depoda bekleyen bilgisayarın normal diye biliyorum. Bilgisayarın sağına soluna iyice bakın derim çizik kırık ezik falan var mı yada arkasında ki kapakların olduğu yerdeki etiketler yıpranmış yırtılmış mı. Ama şahsen bende bilgisayarımı ilk aldığımda benim de vardı. Hatta ondan önceki bilgisayarımı aldığımda da vardı ve ikisini farklı yerlerden almıştım.
  • ürünü kapalı kutu mu almıstınız . eğer kapalı kutu ise alırken sorun yok, ben ürün alırken dikkat ediyorum kapalı kutumu diyee
  • ürün kapali kutu gelmiş ama kurulum icin geri almislar. orada acmayinca süphelendim.

cihaz ara ara takilma yapiyor 1kac kerede dondu kaldı. anlaşilan 14gün gecmeden cayıcam. baska cihaz bakicam artik teşekkur ederim ilgilenen herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.