Şimdi Ara

Sıfır KM araçta MTV ödemesi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2017 yılı Mayıs ayında Fiat marka bir otomobil aldım ve Temmuz ayı vergisini ödemeye girdiğimde Haziran vadesi şeklinde bir ödeme gördüm. Bu ödemenin miktarı Temmuz ayı ile aynı gözüküyor. Bu nedir? Bayii acaba Ocak ayının taksini ödememiş olabilir mi? Ne yapmalıyım?

Borç resimdeki gibi gözüküyor;

Sıfır KM araçta MTV ödemesi yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September_ -- 19 Haziran 2017; 19:27:58 >

• Bayinizle görüşün. Malesef ödememiş.
  • Bayi ile pazarlık yaparken MTV'nin de pazarlığını yapmıştım ve 2017 6 Ocak trafiğe çıkışlı aracımın 2017 ilk MTV taksidini ödediler. Araç için fatura kestiklerinde MTV içinde fatura kesilmişti. Eğer aracı alırken bunu konuşmadıysanız, ödeme yapmamış olmaları normal çünkü vadesi gelmiş bir borç değil ve devir işlemleri sorunsuz şekilde yapılacaktır.

Bayi ile görüşün fakat bu saatten sonra yatıracaklarını sanmıyorum.
  • Bende Nisan sonu aldım MTV yi sordum bayi ödemiyoruz dedi anlamadığım Nisan ayında çıkan araç için 4 aylık vergiyi alma değilmi sacmalık baska birşey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayiniz ilk taksidini ödemesi gerekiyor

Ben alırken Doğuş oto ile ödeyin vs hiç bir şey konuşmadık buna rağmen adamlar ilk taksidini direk ödemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

bayiniz ilk taksidini ödemesi gerekiyor

Ben alırken Doğuş oto ile ödeyin vs hiç bir şey konuşmadık buna rağmen adamlar ilk taksidini direk ödemişler

İlk taksitini direk odemisler değil.. ilk taksitini direk kesiyorlar sizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

bayiniz ilk taksidini ödemesi gerekiyor

İlk taksitini direk odemisler değil.. ilk taksitini direk kesiyorlar sizden

araca 57 kusur demişti ben aracı 56 bine aldım herhangi mtv yazmıyordu istese ödemeyebilir sattıktan sonra mtv içinde değil diye için içinden çıkabilirlerdi

MTV çoğu bayi ödüyor ödemeyenler niye ödemiyor satarken en azından belirtmesi gerekiyor mtv içinde değil diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 haziranda bile alsanız ilk taksit bayiye aittir.
    1 temmuzda 2. taksiti siz ödersiniz.
  • mtv ödemeden satışı nasıl yapmışlarne dolaplar dönmeye başlamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç alırken mtv taksit miktarı fiyata yedirilir. Bayi 30 gün içinde toplu öder, takip etmekte lazım.

• Sıfır km araç için tescil tarihinden itibaren 2-3 ay ödenmesi için süre tanıyorlar. Sıfır araçlarda bayilerin mtv tavrı bazıları ben mtvye karışmam diyor ford gibi bazıları mtv benden diyor vw gibi.

• Genelde 1-2 ay içinde ödüyorlar. Muhtemelen yakında öderler ama siz yine de bayinizi arayıp bir sorun.
  • Arayıp sordum arkadaşlar toplu ödedikleri için geç kalmış, görevli sizin talebiniz olursa erkene alıp öderiz dediler. Teşekkür ettim iyi olacağını söyledim. Halloldu sorun çıkarmadılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.