Şimdi Ara

Sıfır HTC ONE M8 550 TL alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki ilan linklerinde'de görebileceğiniz gibi 500-550 Tl civarlarında sahibinden.com'da m8'ler satılmakta. Son günlerde yeni bir telefon bakmaktayım ve ilgimi çekti. Satıcılar bu cihazların yurtdışından geldiğini söylüyor ve gelip mağazalarında test edebileceğimi söyledi. Sizce alınırmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-orjinal-sifir-kutulu-32-gb-hafiza-sadece-549-tl-313923182/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-525tl-htc-one-m8-100-orjinal-32gb-13mp-sifir-kutulu-313154679/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybarszn -- 21 Temmuz 2016; 0:20:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybarszn

Arkadaşlar aşağıdaki ilan linklerinde'de görebileceğiniz gibi 500-550 Tl civarlarında sahibinden.com'da m8'ler satılmakta. Son günlerde yeni bir telefon bakmaktayım ve ilgimi çekti. Satıcılar bu cihazların yurtdışından geldiğini söylüyor ve gelip mağazalarında test edebileceğimi söyledi. Sizce alınırmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-orjinal-sifir-kutulu-32-gb-hafiza-sadece-549-tl-313923182/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-525tl-htc-one-m8-100-orjinal-32gb-13mp-sifir-kutulu-313154679/detay/

hocam ürünün birinde ekranda amoled yazıyor diğerinde kamerada 13m yazıyor.1.5 milyarlık telefon 500 tl satılıyorsa vardır bi şeyi bence riske girmeyin

• Aybarszn kullanıcısına yanıt
    o fiyata olması imkansız .
  • Şuanda inan ki kararsız kaldım. Sahibinden.com'da yüzlerce bu fiyatlarda satılan ilanlar bulunmakta. Gidip testlerini yapıp gözümü de karartip almayi düşünmüyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su foruma en az 20 baslik acildi su sahtekarlar hakkinda. eskiden replika telefonlar vardi onlar gitti bunlar geldi.

Almayin sunlari ya. hicmi akliniza gelmiyor 1500tl lik sey nasil 500tl oluyor diye?

Ben soyleyim. tamamen toplama aletler.kamera ordan anakart burdan.yazilim ite kaka uydurma. m8 mi m8 yalan yok ama 2 ay sonra pertledigi zaman neden ucuz oldugunu anlarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, bu konuyla ilgili hergün yeni başlık açılıyor, bunlardan alan bi arkadaş ekran koruyucu uyduramamıştı okadar uğraştı, hep boşluk kalıyordu, en son telefoncunun biri anlamış bu telefonun ekranı yamuk demiş, bakıyolar gerçekten ekran yamuk
    yan sanayi batarya, 4g olmayışı, yazılım gibi sorunları cabası
  • Ekran yamuk, batarya yan sanayi, 4g olmaması çok da önemli değil.. Önemli olan kararlı bir yazılım olması gerek.. Ben de hala bakıyorum çünkü bu telefon tasarım olarak çok iyi bir telefon.. Ama o kadar alan var kimse de şuraya ben buradan aldım gayet stabil bir yazılımı var yazmadı.. Ben birinin bunu yazmasını bekliyorum bence siz de onu bekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SLM ARKADAŞLAR BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM YAPTIĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE BU CİHAZLARIN ÇOĞU TOPLAMA ÇİN ANAKARTI DİYORLAR DİĞER PARÇALAR BELKİ ORJİNAL OLABİLİR BİLMİYORUM AMA TAMAMEN ORJİNAL CİHAZ SATANLAR VAR ÖZELLİKLE GET SATIŞ YAPANLAR
    DİĞER SATICILAR BENCE YALAN SÖYLÜYOR ORJİNAL DEĞİL ONLARIN CİHAZI
    BİZZAT YAŞADIĞIM BİR OLAYI ANLATAYIM SİTEDE 550 TL DEDİKLERİ CİHAZ İÇİN DÜKKANI ARADIM FİYAT ALMAK İÇİN (İLAN AÇIKLAMASINDA DA BİZDE FİYAT DEĞİMEZ TOPLAMA ÜRÜN SATMIYORUZ YAZMIŞTI) 580 CİVARI Bİ FİYAT VERDİ SİTEDE 550 YAZIYOR DEDİĞİMDE BU ORJİNAL DİĞERİ TOPLAMA DEDİ
    BU YÜZDEN DİKKAT ETMEK LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: slh2516

SLM ARKADAŞLAR BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM YAPTIĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE BU CİHAZLARIN ÇOĞU TOPLAMA ÇİN ANAKARTI DİYORLAR DİĞER PARÇALAR BELKİ ORJİNAL OLABİLİR BİLMİYORUM AMA TAMAMEN ORJİNAL CİHAZ SATANLAR VAR ÖZELLİKLE GET SATIŞ YAPANLAR
    BİZZAT YAŞADIĞIM BİR OLAYI ANLATAYIM SİTEDE 550 TL DEDİKLERİ CİHAZ İÇİN DÜKKANI ARADIM FİYAT ALMAK İÇİN (İLAN AÇIKLAMASINDA DA BİZDE FİYAT DEĞİMEZ TOPLAMA ÜRÜN SATMIYORUZ YAZMIŞTI) 580 CİVARI Bİ FİYAT VERDİ SİTEDE 550 YAZIYOR DEDİĞİMDE BU ORJİNAL DİĞERİ TOPLAMA DEDİ

Hocam bahsettiğiniz mağazanın ismi ve semti tam olarak nerede? 580TL'ye orjinalse iyi bir fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybarszn

quote:

Orijinalden alıntı: slh2516

SLM ARKADAŞLAR BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM YAPTIĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE BU CİHAZLARIN ÇOĞU TOPLAMA ÇİN ANAKARTI DİYORLAR DİĞER PARÇALAR BELKİ ORJİNAL OLABİLİR BİLMİYORUM AMA TAMAMEN ORJİNAL CİHAZ SATANLAR VAR ÖZELLİKLE GET SATIŞ YAPANLAR

Hocam bahsettiğiniz mağazanın ismi ve semti tam olarak nerede? 580TL'ye orjinalse iyi bir fiyat.

550tl toplama 580 tl orjianal deyince nasıl oluyor da hemen inanıyorsunuz? Lütfen biraz mantıklı düşünün.
    Arkadaşlar bu tarz cihazları almak isteyenler linkteki ilk postu okusun lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99661165/mpage_86/tm.htm

• Tavsiyeniz ve fikirleriniz için teşekkürler. Bizlerde bu tarz bir dolandırıcılığa gelmemek için tüm olanakları ve arızaları vs.. araştırıyoruz.
  • Haklısınız kusura bakmayın lütfen biraz sert çıkmış olabilirim aslında benim sinirim tabiiki size karşı değil, bu dolandırıcılara öfkeliyim. Bu kadar çok adi insan varken insan hiç kimseye güvenemiyor. Dolandırıcılık yapmayanlar da dolandırmasa bile işini gereği gibi yapmıyor. Alakasız kaçacak ama halı yıkamacıya halı teslim ediyorum, teslim fişi istiyorum, fiş yazmıyoruz abi diyor. Sonra da zorla kaç adet halıyı teslim aldığına dair fiş yazdırınca ben manyakmışım gibi bakış atıyor. Ben ne yapayım ülke de herkes bir yerlerden kazık atmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 22 Temmuz 2016; 15:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigem1

Haklısınız kusura bakmayın lütfen biraz sert çıkmış olabilirim aslında benim sinirim tabiiki size karşı değil, bu dolandırıcılara öfkeliyim. Bu kadar çok adi insan varken insan hiç kimseye güvenemiyor. Dolandırıcılık yapmayanlar da dolandırmasa bile işini gereği gibi yapmıyor. Alakasız kaçacak ama halı yıkamacıya halı teslim ediyorum, teslim fişi istiyorum, fiş yazmıyoruz abi diyor. Sonra da zorla kaç adet halıyı teslim aldığına dair fiş yazdırınca ben manyakmışım gibi bakış atıyor. Ben ne yapayım ülke de herkes bir yerlerden kazık atmaya çalışıyor.

Haklısınız kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum.
  • Aybarszn kullanıcısına yanıt
    SULTANBEYLİ VE GÜNGÖRENDE VAR İKİZLER İLETİŞİM VE EGE İLETİŞİM AMA FİYATLAR ŞİMDİ DAHA UYGUN 500 TL CİVARI
  • GÜZEL KARDEŞİM ADAMIN BANA SÖYLEDİĞİNİ YAZIYORUM AKIL VAR MANTIK VAR 30 TL FARK OLMAZ NORMALDE BU FARK
  • slh2516 S kullanıcısına yanıt
    Reklamlar.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.