Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
174.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asim03

G4'den M9'a geçmeye değer mi arkadaşlar. M9a gore artisi eksisi nedir? Iki cihazida kullanan arkadas var midir?

Pek farkı olduğunu sanmıyorum. Bence direk HTC 10 a geçiş yapın. Arada kulaklık sesi farkı var. Htc de daha yüksek ve zevkli oluyor.
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Maddi durumum o kadar iyi degil hocam. Telefon değiştirmek amacla bir arkadasla takas etmeyi dusunuyorumda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maddi durumum o kadar iyi degil hocam. Telefon değiştirmek amacla bir arkadasla takas etmeyi dusunuyorumda..

Kutusu, orjinal aparatları duruyorsa ve herhangi bir sıkıntısı yoksa takas edebilirsin.
  • Merahabalar, iki sorum olacak.

* Kameranın önündeki cam çatlamış benim. fotoğraf çekimine bir etkisi yok şimdilik. Değiştirme prosedürü uzun mudur? garantisi devam ediyor. Hatta turkcell'den ekstra bi garantisi de var.?

* Klavyedeki yavaşlık sizde de var mı? NAsıl çözüm buldunuz?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sui_cast

Merahabalar, iki sorum olacak.

* Kameranın önündeki cam çatlamış benim. fotoğraf çekimine bir etkisi yok şimdilik. Değiştirme prosedürü uzun mudur? garantisi devam ediyor. Hatta turkcell'den ekstra bi garantisi de var.?

* Klavyedeki yavaşlık sizde de var mı? NAsıl çözüm buldunuz?

Teşekkürler..

Ben çinden getirip kendim değiştirdim. 1 dolar mı ne zaten.
  • sui_cast S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, M8 konusunda bir arkadas htc sense input guncellemesini kaldirinca duzeliyor yazmis, isterseniz bi deneyin bence :)
    Klavye yavasligi yani.

Edit:M8 konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 15 Temmuz 2016; 19:40:21 >
  • Arkadaşlar 3 tane yer gezdim bugün 800 tl 850 899 tl ye satıyorlar htc m9 ama model olarak hangi modeli almalıyım karar veremedim hep sprint mi ne sorun olur mu başka bulamadım İstanbul'da hepsi sprint alsam mi acaba sorun yasarmıyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevtapBaydemir -- 15 Temmuz 2016; 22:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Kutusu, orjinal aparatları duruyorsa ve herhangi bir sıkıntısı yoksa takas edebilirsin.

Aldim hocam takasi gerceklestirdim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam, hoşgeldin aramıza :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim cihaz cok yavas sarj oluyor hocam 2bucuk 3 saate yakin surede sarj oldu. Sizin sarj olma sureniz nedir. Hizli sarj aleti almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim cihaz cok yavas sarj oluyor hocam 2bucuk 3 saate yakin surede sarj oldu. Sizin sarj olma sureniz nedir. Hizli sarj aleti almayi dusunuyorum.

Süre tutmadım ama 1.5 2 saate dolmuş oluyor sanırım. Zaten yüzde 60 70 45 dakika falan geliyor.

• Arkadaşlar 820 ye buldum ben ama oj100 mu ne yazmıyor arkasında sprint modeli alsam mi yardımcı olun lütfen İstanbul'dan iyisini olanını alan var mi

• SevtapBaydemir
    Geçmiş sayfaları neden okumuyorsun? Sprin cihazları kullanan arkadaşların yaşadığı sorunlar detaylıca anlatılmış.
    Avrupa sürümü veya uluslararası sürüm olan cihazlar: HTC Hima UHL modelid: 0PJA10000 diye yazar. HTC m9 sprint (htc_himawhl)) ise mid: 0PJA20000, cid: SPCS_001 yazar.
    Sprint cihazların modem chipsetleri Türkiye standartlarına uyumlu olmadığı için 4G-4,5G'yi desteklemez. Ancak 3G'i destekler. Ayrıca her romuda bu cihazlara yükleyemezsin.
    Edit: Bu bilgilerin akskon arkadaşın sayesinde öğrendim. Ayrıca benim cihaz da HTC Hima UHL modelid: 0PJA10000 serisinden. 4G'yi sorunsuz kullanabiliyorum.
  • Çok teşekkür ederim peki nerden temin edebilirim 1 haftadır geziniyorum hep sprint var bildiginiz satıcı var mi

• ettu E kullanıcısına yanıt
    Kasa üzerinde ne yaZmali onu söylermişim bana acemiyimde ben bu konularda

• pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Temmuz 2016; 11:11:11 >
  • Arkadaşlar bugün 2.el m9 aldım 1400 tl
    Şimdi telefon hep h çekiyor h+ ve 4g çekmiyor.Ve android 6 var ama üzerine tıklanmıyor android sürümün.Normalde 3 kez tıklayınca marshmellov çıkması lazım değil mi.Telefon gerçek mi replika mı faturası da var telefonun.Yardım edin.

• NM8OPJA100 yazıyor arkada yardım edin arkadaşlar.

• SUSUYORUM S kullanıcısına yanıt
    Tam isabet dogru model sim kartiniz 4g uyumlu olmayabilir bir de arama kisminda *#*#4634#*#* yazin. Telefon bikgilerine girip asagida sebeke modu var ordan LTE only yapin bi deneyin 4g yazar ustte. Sonra ordan cikin ayarlar mobil veri ye tiklayin sebeke modunu 2/3/4g otomatik yapin

• SUSUYORUM S kullanıcısına yanıt
    Htc lerde android surumunun ustune tiklayinca o animasyon cikmiyor hicbirinde orjinaldir yani

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.